Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

OH OH :teytey::teytey:

PANCAR SUYUNU KENDİN KAYNATCAN AKTARA İİ ALIŞTIN FATOŞCUM kaydirigubbakcemile3

buse hadi kalk kız halaya halay başı sendin hani :teytey: :teytey: serpil fatoş hadi

önce neden halaya geçtiğimizi anlayamadım ama halay bensiz asla olmaz :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: ama çok hızlı döneyin yavaş yavaş :teytey: :teytey: :teytey: aşılama birde tuttuysa tutturamadan düşürmeyelim delikafadulden

ben bilirtim ne olacağını adamı düz duvarlaramı tırmandırıcan şuan fotoözlein dükkan kapalı :)))))))))))))))))))))))))))))

kız benim dükkan dün kapalıydı. bugünden itibaren sorun yok. aşılama yapıldığı gün yasak ondan sonraki günler dilediğin kadar anam be :lepi::sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: alkisalkisalkis alkisalkisalkis

tam tahmin ettiğim gibi hadi kutlayalım kalkın kızlar :hooray:

ama neyi kutladığımızı söyleyin banada hihoyyyt delikafadulden alkisalkisalkis :teytey: :teytey: :sm_cool:

vayy fatoşun haline fotoş beklesin biraz kansız kalsın anacım :tomato:

ben ona sağlam bakarım sen üzülme tatlım sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito

gülmekten kendimi alamadım burda biri olsa deli derdi şu an bana hihoyyyt

oh oh regl leri kutluyoruz fatoşcum :teytey:

fatoş halayı buse için çektik senın için benim için serpil için ahsen için zeytin için belenay için ebbar için ayyy hepimiz için

aaaaaaaaaaaa süper geln kırmıızlarıda böyle kutlayacağız ohhhhhhhhhhhh yandannnnnnnnn olmadı baştan :))):teytey::teytey::teytey::hooray:

şimdide kırmızılarımı böyle karşılıyoruz:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: evet neden olmasın gelmeseler başka bir problem değilmi :dance: :dance: :dance:

:teytey: :teytey: :teytey: :dance: :dance: :dance: güzel günleree ohhhhh

inşallah daha iyi ve daha güzel günlere canlarım hadiiiiiiiiiiiiiiiii hoppppppppa tey tey tey :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey::teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
OH OH :teytey::teytey:

PANCAR SUYUNU KENDİN KAYNATCAN AKTARA İİ ALIŞTIN FATOŞCUM kaydirigubbakcemile3

evet walla işimiz gücümüz aktar oldu tamam alıp kaynatırım cicim eeeeeee sende hadi ama gelsene hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt :teytey: :teytey: :teytey: :sm_cool: :sm_cool:

butun aktarlar için eller havayaa :teytey: :teytey: :teytey:

nihal sen beni güldürdün allah ta seni güldürsün. şimdide aktarların şerefinemi göbek atıcaz hahahahahhaaaaaaa:dance: :dance: :dance: :dance:

fatoş halayı buse için çektik senın için benim için serpil için ahsen için zeytin için belenay için ebbar için ayyy hepimiz için

anladım tamam o zaman. bende gelen regl leri karşılamak için. hani ister gelin ister gelmeyin sizden korkmuyoruz. diyebilmek için halay çekiyoruz zannettim. neyse bir arada ona oynarız.

aynen valla giremeyince stres oluyorum valla kaydirigubbakcemile3:teytey::dance:

senmi benmi ya walla bu topicte çok mutluyum allah bozmasın kızlar saadetimiz daim olsun

gülmekten kendimi alamadım burda biri olsa deli derdi şu an bana hihoyyyt

oh oh regl leri kutluyoruz fatoşcum :teytey:

olsun canım delilik herkeste olması lazım.

ya kızlar size birşey söyleeyimii ben burda huzur buluyorum ya vallhi aklım burada oluyor hep nedense

evet serpilcim ya ben burada inanılmaz mutluyum. hepsinizi o kadar çok seviyorumki.

liiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz artık bitir şu tezlerini sende gel halaya yaaaa :teytey: :teytey: :teytey:

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teyteyooooo maşallah hemen halaya başlanmış kızlar bu ne hız yaaaaaa...bende eşimle tattıştım biraz iş yüzünden karıncanın babasını soruyor adam ayyyyyy sıkıyor beni bazen.neyse bende geliyorum halaya eşimee inaaaaaaaaaaaaaaattttttt:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance::dance::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: ürlerin şerefine açılan dükkanların şerefine gelen kırmıızlar şerefine içelim güzelleşielim hopaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:teytey::teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…