Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

busecam bazı kadınlar o şekilkde hamile kalıyor topicde neşemeşe o şeklde kalmıştı yani dur bakalım ne olacak

İNŞ CANIM TEMENNİMİZ O TABIKIDE bekliycez bakalım ben geliyorum mu diycek regl

evet canım pozitif olmaya çalışıyorum ağladıkça bişey elde etmedim allahıma sığındım bu ay sizi tanıdım daha çok ii oldum çok sağolun herşey güzel olacak inanıyorum herşey allahtan evet ateşimide tam ölçerim bende o zaman 18 demişlerdi takıp etmesi bu ay daha rahat olur her şerde bir hayır kesin vardır

ayennen buuuuuuuuu süpersin busecan :)) yupyyyy
sağol serpilcim en güzeli böyle olmak çünki öbür türlü insan yıpranıyooo

helal olsun sana buseciğim. hepimize örneksin walla.

inşş fatoşcum bakalım yarın belli olcak

kızlar evet diğer türlü ciidi yığppranıyor mesala ben 8 klo verdim sinirlerim iptal oldu motivasyonum bozuldu ama şimdi süper rahatım emin olun aman muhakka olacak rahat olalımm pozitif bakalım

kızlar evet diğer türlü ciidi yığppranıyor mesala ben 8 klo verdim sinirlerim iptal oldu motivasyonum bozuldu ama şimdi süper rahatım emin olun aman muhakka olacak rahat olalımm pozitif bakalım
evettttttt sanki ilk defa mı hastalanıyoruz amannn ben söyle diyorum bu gunlerin tadını çıkaralaım nasılsa tedavi falan bir şekilde olucak bu gunleri çok arıycaz kızlar

EWT CANIM aynen rahat olup pozitif olmak ne düşünürsen çekermişsin olumlu ol olumlu şeyleri çek kendine diye boşuna demiyolar ben the secret okumuştum orda da yazıyordu kitap harikaydı

kızlar hem çalışıp hem yazmak zor oluyor ama ne yapalım beceriyoruz işte busecan yarına baklım yarında böyle olursa test yap dr adetin olursada yeni tur yeni şans diyeceğiz

nihalim benimde sol göğsümde hasasiyet var birde o akıntı onun haricinde gram belirti yok zaten olursa sürpriz olacak ama olsun ben her ay umutla bakacağım umudumu asla kaybetmeyeceğğim ama aslaaaaaaaaaa

ahsen sende nasıl olmuştu canım belirtiler

yok fatoözelimi eşimin sürpriznden canım az uykusuz kaldım adamcağız gecenin bir vakti o kadar yol tepmiş gelmiş yanii :)))

hadi hadi bende yedim yani. ne kadar yoıl teperse tepsin eminim senin gibi bir karısı olduğu için adamın gözünde yorgunluk kalmamıştır.

evettttttt sanki ilk defa mı hastalanıyoruz amannn ben söyle diyorum bu gunlerin tadını çıkaralaım nasılsa tedavi falan bir şekilde olucak bu gunleri çok arıycaz kızlar

niahl evet tatdını çıkartalım ya havalar güzelleştti yaz geldi biraz kendimize zaman ayıralım ben bile bu yaşta tınlamıyorum erteliyorum yani amannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn slaaaa gitsin zaten paran varsa huzrda var en kötü ihtimalleee taktırırz lpg :))))

fatoşcum kuru kara uzum yesin bendede kansızlık var canımm incir yesin bide avakado var salatalarda falan kullan pekmezde içebilir bu kadar şey yerse ne olur bilmem ama ..........kaydirigubbakcemile

fatoşcum kuru kara uzum yesin bendede kansızlık var canımm incir yesin bide avakado var salatalarda falan kullan pekmezde içebilir bu kadar şey yerse ne olur bilmem ama ..........kaydirigubbakcemile

ben bilirtim ne olacağını adamı düz duvarlaramı tırmandırıcan şuan fotoözlein dükkan kapalı :)))))))))))))))))))))))))))))

buse hadi kalk kız halaya halay başı sendin hani :teytey: :teytey: serpil fatoş hadi

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: bugece barda gönlüm havorda çalsın sazlar oynasın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:teytey::içelim:

evet ya kuru kara üzüm neden aklıma gelmedi sağol. akşam eve giderken alayım.

keçiboynuuz pekmezi veya üüzm pekmezi canım bunlar süper kan yapıcı

keçiboynuzu pekmezini aldım. sağol birtanem

EVET et, pekmez al bence bide kan yapıcı canım , kırmızı pancar suyu içir içerse ,

pancar suyunu nerden bulucam aktardanmı

aaaaaaaaaaaa süper geln kırmıızlarıda böyle kutlayacağız ohhhhhhhhhhhh yandannnnnnnnn olmadı baştan :))):teytey::teytey::teytey::hooray:

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: bugece barda gönlüm havorda çalsın sazlar oynasın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:teytey::içelim:
:teytey: :teytey: :teytey: :dance: :dance: :dance: güzel günleree ohhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…