dimi ama okadar yolun sonunda bir mukafat almadan olur mu ?yok fatoözelimi eşimin sürpriznden canım az uykusuz kaldım adamcağız gecenin bir vakti o kadar yol tepmiş gelmiş yanii :)))
busecam bazı kadınlar o şekilkde hamile kalıyor topicde neşemeşe o şeklde kalmıştı yani dur bakalım ne olacak
evet canım pozitif olmaya çalışıyorum ağladıkça bişey elde etmedim allahıma sığındım bu ay sizi tanıdım daha çok ii oldum çok sağolun herşey güzel olacak inanıyorum herşey allahtan evet ateşimide tam ölçerim bende o zaman 18 demişlerdi takıp etmesi bu ay daha rahat olur her şerde bir hayır kesin vardırhihoyyyt işte bu buseeeehem bak bende vucudumu tanımıyorum henüz ne zaman yumurtlarım onu bile bilmiyorum eğer bende bu ay kırmızı kart yersem ona başlıycam sende tam ay yaparsan en azından vakıtleri daha iyi takip edersin sositososito
sağol serpilcim en güzeli böyle olmak çünki öbür türlü insan yıpranıyoooayennen buuuuuuuuu süpersin busecan :)) yupyyyy
helal olsun sana buseciğim. hepimize örneksin walla.
inşş fatoşcum bakalım yarın belli olcak
evettttttt sanki ilk defa mı hastalanıyoruz amannn ben söyle diyorum bu gunlerin tadını çıkaralaım nasılsa tedavi falan bir şekilde olucak bu gunleri çok arıycaz kızlarkızlar evet diğer türlü ciidi yığppranıyor mesala ben 8 klo verdim sinirlerim iptal oldu motivasyonum bozuldu ama şimdi süper rahatım emin olun aman muhakka olacak rahat olalımm pozitif bakalım
kızlar evet diğer türlü ciidi yığppranıyor mesala ben 8 klo verdim sinirlerim iptal oldu motivasyonum bozuldu ama şimdi süper rahatım emin olun aman muhakka olacak rahat olalımm pozitif bakalım
yok fatoözelimi eşimin sürpriznden canım az uykusuz kaldım adamcağız gecenin bir vakti o kadar yol tepmiş gelmiş yanii :)))
İNŞ CANIM TEMENNİMİZ O TABIKIDE bekliycez bakalım ben geliyorum mu diycek regl
bende kahve lekeler gelmeye başladıktan 1 saat filan sonra regl olmaya başlarım. sende ertesi günmü belli oluyor canım
evet canım pozitif olmaya çalışıyorum ağladıkça bişey elde etmedim allahıma sığındım bu ay sizi tanıdım daha çok ii oldum çok sağolun herşey güzel olacak inanıyorum herşey allahtan evet ateşimide tam ölçerim bende o zaman 18 demişlerdi takıp etmesi bu ay daha rahat olur her şerde bir hayır kesin vardır
sağol serpilcim en güzeli böyle olmak çünki öbür türlü insan yıpranıyooo
helal olsun sana buseciğim. hepimize örneksin walla.
inşş fatoşcum bakalım yarın belli olcak
inşallah canım. hayırlısı neyse o olsun
dimi ama okadar yolun sonunda bir mukafat almadan olur mu ?lmaz:
bencede olmaz nihalim
kızlar eşimin ameliyattan sonra varolan kan eksikliği için neler yemesi lazım ya yardımcı olun bana. doktorun bana söylediği et. iyide adam hergün etmi yiyecek
evettttttt sanki ilk defa mı hastalanıyoruz amannn ben söyle diyorum bu gunlerin tadını çıkaralaım nasılsa tedavi falan bir şekilde olucak bu gunleri çok arıycaz kızlar
dimi ama okadar yolun sonunda bir mukafat almadan olur mu ?lmaz:
fatoşcum kuru kara uzum yesin bendede kansızlık var canımm incir yesin bide avakado var salatalarda falan kullan pekmezde içebilir bu kadar şey yerse ne olur bilmem ama ..........kaydirigubbakcemile
buse hadi kalk kız halaya halay başı sendin hani :teytey: :teytey: serpil fatoş hadi
fatoşcum kuru kara uzum yesin bendede kansızlık var canımm incir yesin bide avakado var salatalarda falan kullan pekmezde içebilir bu kadar şey yerse ne olur bilmem ama ..........kaydirigubbakcemile
keçiboynuuz pekmezi veya üüzm pekmezi canım bunlar süper kan yapıcı
EVET et, pekmez al bence bide kan yapıcı canım , kırmızı pancar suyu içir içerse ,
:teytey: :teytey: :teytey: :dance: :dance: :dance: güzel günleree ohhhhh:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: bugece barda gönlüm havorda çalsın sazlar oynasın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:teytey::içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?