buse burdaki arkadaşlar dahiliden aradı şimdi iyimisin die gulmekten gözlerim yaşardı :sm_cool:
busecim bak bunu denedim 10 numara tarif muzu dilimle üzerine bal gezdir bide uzerine ceviz kırıyorumBANA DA TARİFF versene nihal kız adama zaten macun yedire yedire pekmezli zencefilli bide bu ay keçibounuzu alem ben :sm_cool:
busecim bak bunu denedim 10 numara tarif muzu dilimle üzerine bal gezdir bide uzerine ceviz kırıyorum
tatlı niyetine gun aşırı beraber yiğin :sm_cool: :sm_cool: banada dua edersin dene :hooray:
nihal seni şişesin emiii 9 ay boyunca öldürdn biziizii:hooray::teytey::teytey:
nihal seni şişesin emiii 9 ay boyunca öldürdn biziizii:hooray::teytey::teytey:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey ooooo maşallah hemen halaya başlanmış kızlar bu ne hız yaaaaaa...bende eşimle tattıştım biraz iş yüzünden karıncanın babasını soruyor adam ayyyyyy sıkıyor beni bazen.neyse bende geliyorum halaya eşimee inaaaaaaaaaaaaaaattttttt:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance::dance::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
ahsen çok sevindim yakında bulmana canım daha sık gorursun ponponu:sm_cool:serpilim benim hamilelik belirtileri adet belirtisi gibi oldu tek farkı ongün önce başladı normalde adetebiriki gün kala başlardı.birde akıntı çok oldu adet geldi sanıp wcye koşuyordum gelen giden yoktu.birde kızlar size bir müjde vereyim hani burda kadın doğumcu yok başka ilçeye gitmek zorundayım demiştim ya şansıma kadın doğumcu gelmiş yarın işim varda ondansonraki gün hastahaneye gidecem bakalım:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
ben küçük beybileri pon pon die severim :ecrin_bebek:ahsen çok sevindim yakında bulmana canım daha sık gorursun ponponu
ahsen çok sevindim yakında bulmana canım daha sık gorursun ponponu
vardır kesin canım bak halaya bahane arıyoduk bi tane ahsenın yeni dr si için hoppa :sm_cool:evet bende sevindim inşallah drda iyidir birde ultrasyon vardır :)))))sempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?