Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

BANA DA TARİFF versene nihal kız adama zaten macun yedire yedire pekmezli zencefilli bide bu ay keçibounuzu alem ben :sm_cool:
busecim bak bunu denedim 10 numara tarif muzu dilimle üzerine bal gezdir bide uzerine ceviz kırıyorum

tatlı niyetine gun aşırı beraber yiğin :sm_cool: :sm_cool: banada dua edersin dene :hooray:

canlarım benimmmmmmmmmmmmm gülmekten çatldım ben bugün ya .))))))))))))))))) önce hpt honey güldürüü şimdidie niahin sayesinde halay vallhi sanki harbiden halay çekiyormuşum öyle hiisettimm :))))

:sm_cool:serpilim benim hamilelik belirtileri adet belirtisi gibi oldu tek farkı ongün önce başladı normalde adetebiriki gün kala başlardı.birde akıntı çok oldu adet geldi sanıp wcye koşuyordum gelen giden yoktu.birde kızlar size bir müjde vereyim hani burda kadın doğumcu yok başka ilçeye gitmek zorundayım demiştim ya şansıma kadın doğumcu gelmiş yarın işim varda ondansonraki gün hastahaneye gidecem bakalım:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

busecim bak bunu denedim 10 numara tarif muzu dilimle üzerine bal gezdir bide uzerine ceviz kırıyorum

tatlı niyetine gun aşırı beraber yiğin :sm_cool: :sm_cool: banada dua edersin dene :hooray:

tamam canım yapıyoruz bunu kocam yapıyo delikafadulden

nihal seni şişesin emiii 9 ay boyunca öldürdn biziizii:hooray::teytey::teytey:

aminnnnnnnnnnnnnnnn:teytey:

hayd a kocaya inatt hopaaaaaaaakaydirigubbakcemile2delikafadulden:dance::dance:hihoyyyt:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

ahsen çok sevindim yakında bulmana canım daha sık gorursun ponponu

ahsenim canım buna çok ama çok sevindim canım vallhii ya en azından aklınd a takılı kalmayacak hayadaaaaaaaa halayaa dr hastanenin şerefine :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…