hayırlısı olsun bizimde olmadı inş hep beraber olurr cnm :1hug:
gizem canım leylamecnn diye arkadş bize misafir geldi balım testlerden bilgi aktardı ebraımda yardımcı oldu kızcağız bize buraya yazdı diye eski topicden arkadş paparalamış :))) yani insanlar özgür isteyn istediği yere yazar ama kızcağız yazdığına yazacağına pişman oldu konu oo :))) zerdal hamile biz eski topice zerdalı tebrik etmek için girdik ben orad okudum sonuçta zerdalla bir paylaşımız oldu tebrik etmek istedik ettikde orad okudum birlikte okumuş olduğumuz onca dua var bir paylaşım var ben asla unutmam paylaşımı Alalh herkese nasip etsin anneliği zerdalada pek sevindik kk daki bütün hanımların ve yeryüüznde anne olmayı arzu eden kadınların rabbimm kucağını boş bırakmasın emeklerinde
canım bende sizi çok özledim tatile gitmiştim bitti geldim..ama güzel haberlerle dönemedim..henüz bebişim gelmedi.bu ay da denedikten sonra rahim filmi çekilecek sonrada aşılamaya geçeceğim bu ay tam 8 ay oluyor..
gizem canım leylamecnn diye arkadş bize misafir geldi balım testlerden bilgi aktardı ebraımda yardımcı oldu kızcağız bize buraya yazdı diye eski topicden arkadş paparalamış :))) yani insanlar özgür isteyn istediği yere yazar ama kızcağız yazdığına yazacağına pişman oldu konu oo :))) zerdal hamile biz eski topice zerdalı tebrik etmek için girdik ben orad okudum sonuçta zerdalla bir paylaşımız oldu tebrik etmek istedik ettikde orad okudum birlikte okumuş olduğumuz onca dua var bir paylaşım var ben asla unutmam paylaşımı Alalh herkese nasip etsin anneliği zerdalada pek sevindik kk daki bütün hanımların ve yeryüüznde anne olmayı arzu eden kadınların rabbimm kucağını boş bırakmasın emeklerinde
canımmmmm ne guzel dinlen şu an senin için iyiysi bu hayırlı haberlerle gel mucksssslm kızlar...hayırlı ramazanlar diliyorum hepinize....benden iyilik canlarım bol bol dinleniyorum ilaçlarımı alıp...haftaya perşembe randevumuz...inşallah güzel haberlerle döneriz canlarım....
tualina busecan ebrar nhlkpr fatoş merhaba canlarım nasılsınız??
ana nası yanı ben anlamadım kıza tepkimi vermişlerrr şimdi anladım ben yazdığını valla
bak şu işe..dediğin gibi biz çok şey paylaştık birlikte diğer topicteki arkadaşlarlada..
bence leylemecnun yine arada da olsa gelmeli ? yani isteyen istediği yerde olabilir iki topiktedede yazabilir yani ua biz ya onlar gibi olmuş biraz tuaffevet busecan yani tahmin ettiğin kişi ne yazıki zerdalı tebrikteyken gördüm yani bu ülkede halen daha böyle beyinler mevcut ne yazıkki üüzcüü yani leylamecnun sağolsun birşey paylaştı birdahada burada paylaşamaz zılgıtı yemiş
gizem rahim flminden sonra hamilelk olasılığı çok yüksek canım önce o flmi çektir 1 aydan sonra olmassa aşılamnı yaptır canım bende aşılamayı düşünüyorum tatilden sonra ama şuan bebek modunda değilim nedense bu yaz çok doluyduk bedenen beynenne madden resmen bitttik .)))
aminnnnn canımm aminnn opuyorumnanaktanevet gizem çok şey paylaştık hele gönülden okuduğumuz o dualar o düşünce sensları bunlar güzel şeyler ve güzelce kalmalı mesala ben ömrümde bir seninle 4444 okudum asla bunu unutamma asla sürpriz hediyeydi kızlar rabbim dualarımızı kabul ettii çoğu arkadaş hamile kaldı bundan hgüzel birşey varmı hepsi hamile kalsın biizm tanıdığımız tanımadğımız tümm evlat hasretiyle yananlara Alalh versin bu mübarek aylarda
canım bende sizi çok özledim tatile gitmiştim bitti geldim..ama güzel haberlerle dönemedim..henüz bebişim gelmedi.bu ay da denedikten sonra rahim filmi çekilecek sonrada aşılamaya geçeceğim bu ay tam 8 ay oluyor..
o testlerden bizlerde alalım içinde 50 tane varmış 1 paket allaım hepimzi paylaşalım :))))
kızlar leylamecnun testleri almış sağolsun bizimle birşey paylaşmaya kalktıı eski topicden gelmişti açıklamsınıda yapmıştı orada ppaarayı yemiş bir daha gelmez :roflol::roflol:
tualina busecan ebrar nhlkpr fatoş merhaba canlarım nasılsınız??
slm kızlar...hayırlı ramazanlar diliyorum hepinize....benden iyilik canlarım bol bol dinleniyorum ilaçlarımı alıp...haftaya perşembe randevumuz...inşallah güzel haberlerle döneriz canlarım....
canımmmmm ne guzel dinlen şu an senin için iyiysi bu hayırlı haberlerle gel mucksss
canımmmmmmm naberrrrrrrrrrrr özledimmmm opuyorumnanaktan
hayırlısı olsun canım korkma sakın acımıyo bende çektirdim rahim filmievet canım doktorumda öyle söyledi rahim filmindenr sonre bir kaç daha denersin dedi..bakalım zaman gösterecek ne olacağını..temmuzda evliliğimizin 3.yılını bitirdik..evlendiğimizde 2 yıl bekleyelim sonra bebek yapalım dedik..şimdi çok pişmanım..keşke hiç beklemeseydim hemen denemeye başlasaydım diyorum..gerçi herşey kader kısmet sonuçta istediğimiz zaman hamile kalmıştım ama Allah hayırlı ve sağlıklı olmadığı için almıştı benden..kürtajdan sonra tüplerde problem olabiliyormuş diye okudum bir yerde oyuzden rahim filminide çektireceğim bu denemeden sonra..acımaz değilmi serpilim...
evet canım doktorumda öyle söyledi rahim filmindenr sonre bir kaç daha denersin dedi..bakalım zaman gösterecek ne olacağını..temmuzda evliliğimizin 3.yılını bitirdik..evlendiğimizde 2 yıl bekleyelim sonra bebek yapalım dedik..şimdi çok pişmanım..keşke hiç beklemeseydim hemen denemeye başlasaydım diyorum..gerçi herşey kader kısmet sonuçta istediğimiz zaman hamile kalmıştım ama Allah hayırlı ve sağlıklı olmadığı için almıştı benden..kürtajdan sonra tüplerde problem olabiliyormuş diye okudum bir yerde oyuzden rahim filminide çektireceğim bu denemeden sonra..acımaz değilmi serpilim...
tatlım neden önce rahim filmi çekipte bakmadılarki bu kadar beklemezdin.
senin şu paylaşımcı ruhun beni öldürecek olumunekankayizsmile
niye topicler arasında ambargo mu uygulanıyor. :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
canıııııııııııııııııııııııım sen nasılsın özledik seni opuyorumnanaktan
kendine iyi bak balım allah her daim yar ve yardımcın olsun
wallahi bende anlamadım kim kime müdahele edebilirki oraya girme buradan çıkma filan diye. çok saçma. bana kimse karışamaz arkadaşım ben istediğim yere girer istediğim yerden çıkarımbence leylemecnun yine arada da olsa gelmeli ? yani isteyen istediği yerde olabilir iki topiktedede yazabilir yani ua biz ya onlar gibi olmuş biraz tuaff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?