Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

ana nası yanı ben anlamadım kıza tepkimi vermişlerrr şimdi anladım ben yazdığını valla

gizem rahim flminden sonra hamilelk olasılığı çok yüksek canım önce o flmi çektir 1 aydan sonra olmassa aşılamnı yaptır canım bende aşılamayı düşünüyorum tatilden sonra ama şuan bebek modunda değilim nedense bu yaz çok doluyduk bedenen beynenne madden resmen bitttik .)))

bak şu işe..dediğin gibi biz çok şey paylaştık birlikte diğer topicteki arkadaşlarlada..

slm kızlar...hayırlı ramazanlar diliyorum hepinize....benden iyilik canlarım bol bol dinleniyorum ilaçlarımı alıp...haftaya perşembe randevumuz...inşallah güzel haberlerle döneriz canlarım....
canımmmmm ne guzel dinlen şu an senin için iyiysi bu hayırlı haberlerle gel mucksss

tualina busecan ebrar nhlkpr fatoş merhaba canlarım nasılsınız??

canımmmmmmm naberrrrrrrrrrrr özledimmmm opuyorumnanaktan

ana nası yanı ben anlamadım kıza tepkimi vermişlerrr şimdi anladım ben yazdığını valla

evet busecan yani tahmin ettiğin kişi ne yazıki zerdalı tebrikteyken gördüm yani bu ülkede halen daha böyle beyinler mevcut ne yazıkki üüzcüü yani leylamecnun sağolsun birşey paylaştı birdahada burada paylaşamaz zılgıtı yemiş

bak şu işe..dediğin gibi biz çok şey paylaştık birlikte diğer topicteki arkadaşlarlada..

evet gizem çok şey paylaştık hele gönülden okuduğumuz o dualar o düşünce sensları bunlar güzel şeyler ve güzelce kalmalı mesala ben ömrümde bir seninle 4444 okudum asla bunu unutamma asla sürpriz hediyeydi kızlar rabbim dualarımızı kabul ettii çoğu arkadaş hamile kaldı bundan hgüzel birşey varmı hepsi hamile kalsın biizm tanıdığımız tanımadğımız tümm evlat hasretiyle yananlara Alalh versin bu mübarek aylarda

bence leylemecnun yine arada da olsa gelmeli ? yani isteyen istediği yerde olabilir iki topiktedede yazabilir yani ua biz ya onlar gibi olmuş biraz tuaff

evet canım doktorumda öyle söyledi rahim filmindenr sonre bir kaç daha denersin dedi..bakalım zaman gösterecek ne olacağını..temmuzda evliliğimizin 3.yılını bitirdik..evlendiğimizde 2 yıl bekleyelim sonra bebek yapalım dedik..şimdi çok pişmanım..keşke hiç beklemeseydim hemen denemeye başlasaydım diyorum..gerçi herşey kader kısmet sonuçta istediğimiz zaman hamile kalmıştım ama Allah hayırlı ve sağlıklı olmadığı için almıştı benden..kürtajdan sonra tüplerde problem olabiliyormuş diye okudum bir yerde oyuzden rahim filminide çektireceğim bu denemeden sonra..acımaz değilmi serpilim...

aminnnnn canımm aminnn opuyorumnanaktan

gizemm sezen zeytin zerdal mısra ahsen ve daha diğer kızlar hamile kaldılar masal hpthoney bebeklerini kaybettiler yanii neler yaşandıı ben kim hamile kalırsa kalsın tebrik ederimm ve duada edrim tabbiki kimsenin benim duama ihtiyacı yok amma ben gönülden dilerim

tatlım neden önce rahim filmi çekipte bakmadılarki bu kadar beklemezdin.

o testlerden bizlerde alalım içinde 50 tane varmış 1 paket allaım hepimzi paylaşalım :))))

senin şu paylaşımcı ruhun beni öldürecek olumunekankayizsmile

kızlar leylamecnun testleri almış sağolsun bizimle birşey paylaşmaya kalktıı eski topicden gelmişti açıklamsınıda yapmıştı orada ppaarayı yemiş bir daha gelmez :roflol::roflol:

niye topicler arasında ambargo mu uygulanıyor. :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

tualina busecan ebrar nhlkpr fatoş merhaba canlarım nasılsınız??

canıııııııııııııııııııııııım sen nasılsın özledik seni opuyorumnanaktan

slm kızlar...hayırlı ramazanlar diliyorum hepinize....benden iyilik canlarım bol bol dinleniyorum ilaçlarımı alıp...haftaya perşembe randevumuz...inşallah güzel haberlerle döneriz canlarım....

kendine iyi bak balım allah her daim yar ve yardımcın olsun

hayırlısı olsun canım korkma sakın acımıyo bende çektirdim rahim filmi

evet gizem rahim fmindeki o ilaçlı şeyy kanalrdaki mink yapışıklıkları gideriyor benim kızkardeşim rahim flmi çekldikten sonra hamile kaldı henmde o ay inşalllhhhhhhhhhhhhhhhhhh sende aşılmaay gerek kalmadan hamile olursun

canım bir kez bebeğim olduya oyuzden yine olur diye bekledik..hiç bir sorun yoktu bende kürtajdan sonra belki bişey oldu bilemiyorummm
bende sizi özlediimm

bence leylemecnun yine arada da olsa gelmeli ? yani isteyen istediği yerde olabilir iki topiktedede yazabilir yani ua biz ya onlar gibi olmuş biraz tuaff
wallahi bende anlamadım kim kime müdahele edebilirki oraya girme buradan çıkma filan diye. çok saçma. bana kimse karışamaz arkadaşım ben istediğim yere girer istediğim yerden çıkarım

nihalim gece kaçta kalkayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…