ii akşmalarr bende kaçtımm bye bye
hepinize iyi akşamlar canlarımm
ooooooooooooo herkesler burda hayırlı ramazanlar kıslaarrrrrrrrrrrr
kızlar kaçtım ben
miikkuuzcum sakın korkma sadce abrtıyorlar nihal ve ben çekldik hiç acımadıı canımm
bayılıyorum sana fatoşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşopuyorumnanaktan
inşallah kolaylıkla atlatırım, sonra gelip size burda anlatırım sonucu.
sağolun kızlar, öptüm çok hepinizi :)
iyi akşamlar yeniden, görüşürüz yarın.
sevds kaçtım ben canım sanada hayırllı ramazanlar birtanemm
tamam canım sen kaçta kalkıcan bende o zaman kalkıcam unutma yakı kardeşiyiz :roflol: :roflol: :roflol:FATOŞŞŞŞŞ ben bu gece 03:15 te kalkıcam canım :)))))) sende ozaman kalk canım
korkmaz geldi bak
senin kocayla benimkini allalım dövelimklava:
sanada hayırlı ramazanlar canımmm
serpilcim iyi akşamlar sana canımm
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniztamam canım sen kaçta kalkıcan bende o zaman kalkıcam unutma yakı kardeşiyiz :roflol: :roflol: :roflol:
gizemmmmmmmmmmmmm sıkı dur tatail dönüşü hamile kalınıyor :))))))))) tualina canlı örnekk
iyi akşamlar canım
sanada iyi akşamlar canım
ooooooooooo sevds nerelerdesin balım hoşgeldin
bende çektirdim acımadı bilmiyorumkismile teneke diyemi :uhm:
bır saate kadar iyiydim canım şimdi başım ağırmaya başladısaol canmmm nasıl gecıyo ramazanla aran
bu doğru ama gizemcim tatilden sonra hamile kalanların sayısı bir hayli fazlaayy canım inşallah Allah söyletmiştir:))
iyiyim bir tanem neden takılmıyorsun özlüyoruz ama senihb ablacım fazla takılmıyorum nete burda oldugum zamanlarda sen yokasu ama bugun yakaladım nasılsın
ayy canım inşallah Allah söyletmiştir:))
mısracıkkk arada geldi bu gun ama sen yoktun :))) yoğun herhalde uzun kalmadı hiçkızlar mısrayı gören varmı sabah bir ara gördüm sonra bir daha görmedim mısraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nerdesin gülüm
gizemm bu arda biz 500 yasin okuduk canım rabbim kabul etsin
iyiyim bir tanem neden takılmıyorsun özlüyoruz ama seni
bu doğru ama gizemcim tatilden sonra hamile kalanların sayısı bir hayli fazla
canım allahtan bu akşam kaynanana gidicen yemek için bir de eve gidip yemek hazılasaydın mahvolurdun. ben yarın akşama bugünden ne yapsam acababır saate kadar iyiydim canım şimdi başım ağırmaya başladı( sende var mı bişi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?