yakalanınca kaçtı :1ninca: :1ninca:
şimdi buse yazar dedim walla neyse anladın sen onu lülülülülülü
:1ninca: :1ninca: :1ninca: fadıl takipte :1ninca: :1ninca:ewttt bende diyorum ben tanıyorum bu nici ne tatılden gelmesi :roflol::roflol: pozitif düşünce poizitf gör den canımmmmmmmmmmm hoşgeldinnn hayatım bak sevenlerim takıp ediyo opuyorumnanaktan
aha bir tatilci daha geldii entersan gizemle sen tatilciisniz tualina tailden sonra hamile kaldı senle gizemm umut vericisiniz :))))
busecan seni sevmeyen ölsünnnnnnnnnnnn
CADIARZU CADIARZU söyle gelsin kokmasın benden :1ninca:yazdım bile :roflol::roflol:
..bugun son gunum..doktordaydım.kasıntım ıcın,mantar olmusum ılaclar falan verdı,bu ay klomen kullanmadım,dok.degıstırdım bukez,yumurtalıklarım gayet ıyımıs,ama hıc beklemeyelım sperm testı temız cıkarsa asılama yapalım yoksada tup dedı...kafana takma bak bı cocugun var dedı,yanı bayaaa moral verdı..
fadıl birde beni takip etsen:1ninca: :1ninca: :1ninca: fadıl takipte :1ninca: :1ninca:
minikkuzcum hayırlı ramazanlar hoşgeldin
:1ninca: minikkuzucum :1ninca: busecanın arkadaşıymış kızlar :1ninca:
öylemii ne güzel niki var amakaydirigubbakcemile2
yakalanınca kaçtı :1ninca: :1ninca:
ewttt bende diyorum ben tanıyorum bu nici ne tatılden gelmesi :roflol::roflol: pozitif düşünce poizitf gör den canımmmmmmmmmmm hoşgeldinnn hayatım bak sevenlerim takıp ediyo opuyorumnanaktan
kız arkadaşımı korkuttun maskeli beşler misin sen
canımm hoşgeldin inşallah sperm testide sorunsuz çıkar mubarek ayda kendiliğinden gelir canım..bugun son gunum..doktordaydım.kasıntım ıcın,mantar olmusum ılaclar falan verdı,bu ay klomen kullanmadım,dok.degıstırdım bukez,yumurtalıklarım gayet ıyımıs,ama hıc beklemeyelım sperm testı temız cıkarsa asılama yapalım yoksada tup dedı...kafana takma bak bı cocugun var dedı,yanı bayaaa moral verdı..
minikkuzucum adın ne kadar güzel hoşgeldin aramıza
ama tabı kocıscıgım bı turlu sperm testı yaptırmak ıstemıyo yaaaa:2:
ama tabı kocıscıgım bı turlu sperm testı yaptırmak ıstemıyo yaaaa:2:
busecan arkadşının nki çok tattalı o topiğin kızlarıda tatalı bazann okuyorunmm onlarıı tatlı kızlar
hoşbulduk canım, hayırlı ramazanlar :)
kaydirigubbakcemile3
teşekkür ederim çok a.s.
yok burdayım kaçmadım, buralardayım
canımmm hoşbuldum, ne güzel bir ilgi alaka bu böyle, vallahi şımardıma.s.
:1ninca: sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?