Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

aha bir tatilci daha geldii entersan gizemle sen tatilciisniz tualina tailden sonra hamile kaldı senle gizemm umut vericisiniz :))))

..bugun son gunum..doktordaydım.kasıntım ıcın,mantar olmusum ılaclar falan verdı,bu ay klomen kullanmadım,dok.degıstırdım bukez,yumurtalıklarım gayet ıyımıs,ama hıc beklemeyelım sperm testı temız cıkarsa asılama yapalım yoksada tup dedı...kafana takma bak bı cocugun var dedı,yanı bayaaa moral verdı..

canım vallhii kafana takma tatilden döndün gizmede sende kafanız rahatladı zaten olacak bebeğiniz galiba aşılam gurubu oluşacak gizem ben sen başka varmı kızlar

minikkuzcum hayırlı ramazanlar hoşgeldin

hoşbulduk canım, hayırlı ramazanlar :)

:1ninca: minikkuzucum :1ninca: busecanın arkadaşıymış kızlar :1ninca:

kaydirigubbakcemile3

öylemii ne güzel niki var amakaydirigubbakcemile2

teşekkür ederim çok a.s.

yakalanınca kaçtı :1ninca: :1ninca:

yok burdayım kaçmadım, buralardayım

ewttt bende diyorum ben tanıyorum bu nici ne tatılden gelmesi :roflol::roflol: pozitif düşünce poizitf gör den canımmmmmmmmmmm hoşgeldinnn hayatım bak sevenlerim takıp ediyo opuyorumnanaktan

canımmm hoşbuldum, ne güzel bir ilgi alaka bu böyle, vallahi şımardım a.s.

kız arkadaşımı korkuttun maskeli beşler misin sen

:1ninca: sırnaşık şey

canımm hoşgeldin inşallah sperm testide sorunsuz çıkar mubarek ayda kendiliğinden gelir canım

canımmmmmmmmmmmmmmm bizim burasıda çok sıcak diğer tyoipcte biz heperi ile kurduk ama burasıda yuvam benim cannlarımm sizlerde orasıda hoşgeldinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…