bır saate kadar iyiydim canım şimdi başım ağırmaya başladı( sende var mı bişi ?
canımm kesin çorba yap gerisini evde ne varsa bilmiyorumkismilecanım allahtan bu akşam kaynanana gidicen yemek için bir de eve gidip yemek hazılasaydın mahvolurdun. ben yarın akşama bugünden ne yapsam acaba
bayanssulusmile ooo epey kırmızı var bu hafta bayanssulusmilesıcaklar cok zorluyo bende kırmızılardayım:))))))
işin güzel yanı evdede hiç bir şey yok 2 haftadır markete filan gittiğim yok. günlük ne yapıcaksam onu aıp pişiriyorum tembellik yaptım bu ara hep. pazar günü ve cumarteside evde değildim yinecanımm kesin çorba yap gerisini evde ne varsa bilmiyorumkismile
bayanssulusmile ooo epey kırmızı var bu hafta bayanssulusmile
kolay gelsin canımmmmmmmmmmmmneyse kızlar ben kaçim size güzel hayırlı ramazanlar yemek yapcam ayyyy yakın olsak bırbırımıze iftara gelırdık yaaaa
neyse kızlar ben kaçim size güzel hayırlı ramazanlar yemek yapcam ayyyy yakın olsak bırbırımıze iftara gelırdık yaaaa
canımm kesin çorba yap gerisini evde ne varsa bilmiyorumkismile
hımmm o zaman sen bu akşam bu hafta için alışveriş yap canımmmmmişin güzel yanı evdede hiç bir şey yok 2 haftadır markete filan gittiğim yok. günlük ne yapıcaksam onu aıp pişiriyorum tembellik yaptım bu ara hep. pazar günü ve cumarteside evde değildim yine
üzülme canım bu eşşek sıpaları bizimle her ay dalga geçiyoraslında ben şüphelıydım hamıleyım sandım ama yok deılmıs kandırmıs benı velet
fatoşcum şu an oruçluyum ve canım sadece bir kase çorba istiyo :)))walla ne güzel olurdu. iyi akşamlar canım hayırlı iftarlar.
kız bu sıcakta çorbada içilmezki oooooooooooooof ne alsamda yapsam ya
kolay gelsin canımmmmmmmmmmmm
haklısın canımhımmm o zaman sen bu akşam bu hafta için alışveriş yap canımmmmm
walla ne güzel olurdu. iyi akşamlar canım hayırlı iftarlar.
kız bu sıcakta çorbada içilmezki oooooooooooooof ne alsamda yapsam ya
ayyyyyyyyyyyy özür dilerim nihalim ya bendede hiç akıl yok walla. kız bu saate kadar aç ona yemek soruyorumfatoşcum şu an oruçluyum ve canım sadece bir kase çorba istiyo :)))
iyi akşamlar hayırlı iftarlar tatlımkızlarrr çıkıyorum bennnn iyi akşamlar hayırlı iftarlar dularınızı ihmal etmeyin bol sıvı tuketin muckssss
ayyyy fatoşşş ne alakası var önemli değil ben sadece hava ne kadar sıcak olursa olsun iftarda mutlaka çorba içerim onu söylemek istedim opuyorumnanaktanayyyyyyyyyyyy özür dilerim nihalim ya bendede hiç akıl yok walla. kız bu saate kadar aç ona yemek soruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?