Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

hoşbuldum :) teşekkür ederi,m.vereliniortak

nasılsın

oooooooooo daha ne gördün dur bakalım buna ilgi bile denmez :roflol: :roflol: :roflol:

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaar mısra, nihal, buse, serpil, ebrar, tualina, honey, enterasan, esmeralda ve adını yazmayı atladığım kızlar hepiniz varya hayatımdaki gökkuşağı renkleri gibisiniz iyiki varsınız opuyorumnanaktan

canımmmmmmmmmmmmmmm bizim burasıda çok sıcak diğer tyoipcte biz heperi ile kurduk ama burasıda yuvam benim cannlarımm sizlerde orasıda hoşgeldinnn

benim ilk gözağrım hperi'nin topiği ancak şimdi burda da çok sıcak karşılandım, teşekkürler herkese.
bugün çok kalamayacağım ama tekrar uğrayacağım mutlaka :)
hepiniz kendinize çok iyi bakın.

ve dua edin benim için yarın sbaah 9da rahim filmi çektireceğim ben :sm_confused:

minikkuzucum adın ne kadar güzel hoşgeldin aramıza

fatoş kız gitti sen anca yazdın kaydirigubbakcemile5

ama tabı kocıscıgım bı turlu sperm testı yaptırmak ıstemıyo yaaaa:2:

aaa üzmesin seni çok normal bişi ikna et lütfen canım

fadıl birde beni takip etsen klava: kız gece kaçta kalkayım

yaaaa fatoş okumuyosun sonra bana kızıyosun ama ban tekrar yazıyorum fatoşcum saat 03:30 da kalktım anca yetişti canım ne hazırlayacaksan ona gore uyan bence ezan 4:20 geçe gibi okunuyo :dance:

fatoooooooooooooooooo biz birbirimizn hep güzel renkleri olaımm iyiki sende varsın canımm sende öylesinn mucuxxxxxxxxxxxxxxxxxx

canımmm hiç korkma dualarımız senınle opuyorumnanaktan

tamam cnm her zaman gel bende oraya geliyorum

ooooooooooooo herkesler burda hayırlı ramazanlar kıslaarrrrrrrrrrrr

nihalim ne yapayım hayatta herşeye geç kalıyorum ben zaten evlenmek için geç kaldım 35 yaşında evlendim. çocuk için geç kaldım 40 yaşından sonra anne olmaya kalkıyorum. minikkuzuya hoşgeldin dedim kız gitti ne olacak benim bu kaderim :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

kız nihal ayrıca bana bunak muamelesi yapma klava: 3.30 da kalkıp yetiştiremediğini okudum bu gece kaçta kalkıcan diye soruyorum. bende o saatlerde kalkayım. 3 iyidir herhalde

allah yardımcın olsun kuzucum merak etme teneke olsun olmasın acı yok tatlım hafif bir şey var ama o kadar da olacak sadece kendini kasma yeter

inşallah kolaylıkla atlatırım, sonra gelip size burda anlatırım sonucu.
sağolun kızlar, öptüm çok hepinizi :)
iyi akşamlar yeniden, görüşürüz yarın.

bayılıyorum sana fatoşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…