klava:bize havale et gülüm üzme kendini
CADIARZU CADIARZU söyle gelsin kokmasın benden :1ninca:
hoşbuldum :) teşekkür ederi,m.vereliniortak
hoşbulduk canım, hayırlı ramazanlar :)
kaydirigubbakcemile3
teşekkür ederim çok a.s.
yok burdayım kaçmadım, buralardayım
canımmm hoşbuldum, ne güzel bir ilgi alaka bu böyle, vallahi şımardıma.s.
:1ninca: sırnaşık şey
CADIARZU CADIARZU söyle gelsin kokmasın benden :1ninca:
ama tabı kocıscıgım bı turlu sperm testı yaptırmak ıstemıyo yaaaa:2:
canımmmmmmmmmmmmmmm bizim burasıda çok sıcak diğer tyoipcte biz heperi ile kurduk ama burasıda yuvam benim cannlarımm sizlerde orasıda hoşgeldinnn
minikkuzucum adın ne kadar güzel hoşgeldin aramıza
ama tabı kocıscıgım bı turlu sperm testı yaptırmak ıstemıyo yaaaa:2:
fadıl birde beni takip etsenklava: kız gece kaçta kalkayım
canımmm hiç korkma dualarımız senınle opuyorumnanaktanbenim ilk gözağrım hperi'nin topiği ancak şimdi burda da çok sıcak karşılandım, teşekkürler herkese.
bugün çok kalamayacağım ama tekrar uğrayacağım mutlaka :)
hepiniz kendinize çok iyi bakın.
ve dua edin benim için yarın sbaah 9da rahim filmi çektireceğim ben :sm_confused:
benim ilk gözağrım hperi'nin topiği ancak şimdi burda da çok sıcak karşılandım, teşekkürler herkese.
ve dua edin benim için yarın sbaah 9da rahim filmi çektireceğim ben :sm_confused:
fatoş kız gitti sen anca yazdın kaydirigubbakcemile5
aaa üzmesin seni çok normal bişi ikna et lütfen canım
yaaaa fatoş okumuyosun sonra bana kızıyosun ama ban tekrar yazıyorum fatoşcum saat 03:30 da kalktım anca yetişti canım ne hazırlayacaksan ona gore uyan bence ezan 4:20 geçe gibi okunuyo :dance:
benim ilk gözağrım hperi'nin topiği ancak şimdi burda da çok sıcak karşılandım, teşekkürler herkese.
sanada hayırlı ramazanlar canımmmooooooooooooo herkesler burda hayırlı ramazanlar kıslaarrrrrrrrrrrr
nihalim ne yapayım hayatta herşeye geç kalıyorum ben zaten evlenmek için geç kaldım 35 yaşında evlendim. çocuk için geç kaldım 40 yaşından sonra anne olmaya kalkıyorum. minikkuzuya hoşgeldin dedim kız gitti ne olacak benim bu kaderim :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
kız nihal ayrıca bana bunak muamelesi yapmaklava: 3.30 da kalkıp yetiştiremediğini okudum bu gece kaçta kalkıcan diye soruyorum. bende o saatlerde kalkayım. 3 iyidir herhalde
allah yardımcın olsun kuzucum merak etme teneke olsun olmasın acı yok tatlım hafif bir şey var ama o kadar da olacak sadece kendini kasma yeter
inşallah kolaylıkla atlatırım, sonra gelip size burda anlatırım sonucu.
sağolun kızlar, öptüm çok hepinizi :)
iyi akşamlar yeniden, görüşürüz yarın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?