Ateş tablom
03.08.2010 1.gün 36,3
04.08.2010 2.gün 36,3
05.08.2010 3.gün 36,2
06.08.2010 4.gün 36,3
07.08.2010 5.gün 36,5
08.08.2010 6.gün 36,5
09.08.2010 7.gün 36,5
10.08.2010 8.gün 36,4
11.08.2010 9.gün 36,4
12.08.2010 10.gün 36,7
fatooo havalar çok berbat boğucu hele biizm burasda nefes alınamıyor inan bana canım sıkıcı boğucu deprem havası zatebn bu ara salalnıyor her yer balıkesirde salalnmış geçenlerde bizm burda sallanmışş :)) Allah iyi etsin havalar pek hayra alamet değil canım
ebraraım günaydın bebeğimmm benimmm sanlak kocamla berberdim nöbetei vardıya kemikleri birbirine girmiş :))) yazıkkkk pek üzldümm
iyiym tatlım sadece uykusuz :sm_confused: yat kalk yat kalk bi hal oldum akannehir
sen nasılsın canım ?
günaydın canım kaydirigubbakcemile5 yazıkk çok yoruluyo anlaşılan eniştemiz
havalar cidden oldukça boğucu rabbim hayra getirsin...:Saruboceq:
ana çatladı senin yumurtan galiba 12 ci günde yükselmişya
fatooo havalar çok berbat boğucu hele biizm burasda nefes alınamıyor inan bana canım sıkıcı boğucu deprem havası zatebn bu ara salalnıyor her yer balıkesirde salalnmış geçenlerde bizm burda sallanmışş :)) Allah iyi etsin havalar pek hayra alamet değil canım
ebraraım günaydın bebeğimmm benimmm sanlak kocamla berberdim nöbetei vardıya kemikleri birbirine girmiş :))) yazıkkkk pek üzldümm
walla bende bugün uykusuzum. akşam 12 de yattım. (bugün oruçlu iş yapamam diye evi süpürdüm sildim, çamaşır yıkadım astım ve bugünün yemeklerini yaptım) gece 3.15 kalktım sabah 5.00 yattım uyuyamadım bir süre sonra dalmışım bir uyandım saat 08.00 ama şu anda uykum var
canım enişten çok yoruluyor gerçekten birde dünkü nöbeti kötüydü zor bir yerde nöbeti vardı biraz yorulmuş sanal kocam benim havalra gelince ben daha böyle antalyada bir hava görmedim 25 yıldır antalyadıymm
unuttuğun bir ayrıntı var hayatım sen 7.günde çalışma yapıp 8.günde çatlama olduysa zaten spermler vücutta 48 saat varlığını koruyabiliyor. ayrıca geçen ay çatlama zamanı dahil ben ne kdar düzenli ve çok çalışma yapmıştım oda hikaye işte ya. olacağı varsa oluyor allah vermeyincede olmuyorfatoooo evet ateşin yanıltıcı onu dikkaete almayalım1 saat yanıltıcı canım 10 günde çatlamamıştır ama hiçde belli olmaz bu işler bak ben adet oldum ya 8ci gün çatlamış oluyorum çatladıktan sonra adet 14 gün sonra oluyorsa 8ci gün çatladı ama ben 7.ci gün çalışmışım demmkki hamile kalmıyorum
ben uyku periyoduna bak sen bide kaydirigubbakcemile3 uyku tablosumu yapsamki? aklinialirimsmile
23.30 da yattım 3.30 kalktım
4.30 yattım 6.15 de kalktım (aslında 5.45 olması lazımdı ya neyse uyuya kalmışım )
6.30 da yattım 8 20 de kalktım aslında bununda 8 olması lazım kaydirigubbakcemile3
yazarken bile uykum geldi :roflol:
dikkat eniştemize tatlım a.s bende bu yaşıma kadar bu kadar sıcak görmedim akannehir
ben uyku periyoduna bak sen bide kaydirigubbakcemile3 uyku tablosumu yapsamki? aklinialirimsmile
23.30 da yattım 3.30 kalktım
4.30 yattım 6.15 de kalktım (aslında 5.45 olması lazımdı ya neyse uyuya kalmışım )
6.30 da yattım 8 20 de kalktım aslında bununda 8 olması lazım kaydirigubbakcemile3
yazarken bile uykum geldi :roflol:
süpersin ya valhii doğru birde liste yapalım uyku listesii ayyy çok güldüm hahhahhahahhahahahhahahhahah
dikkat eniştemize tatlım a.s bende bu yaşıma kadar bu kadar sıcak görmedim akannehir
evet canım gündüz sıcak olunca saatleri geri çekmişler mesai başlangıcına kadar fabrikadaki işlerini hallediyorlar sonra servis dağıtım vs. başlıyor 14 .00 de bitiriyorlar ... ama sabahlarıda bu periyot beni bitirecek kaydirigubbakcemile3ebrar sahur için kalkıp yattıktan sonra 6.15 te niye kalktın eşin işemi gidiyor o saatte yoksa
birbirinize bakın tatlıya bağlayalım olayı elmanın iki yarısıda sağlam olmalıki bütünlüğünü korusun bi tarafta sıkıntı olunca diğer tarafada yansır yerimsenibencanım enişten bana baksın zamanında ben çok baktım :)))))))
evet canım gündüz sıcak olunca saatleri geri çekmişler mesai başlangıcına kadar fabrikadaki işlerini hallediyorlar sonra servis dağıtım vs. başlıyor 14 .00 de bitiriyorlar ... ama sabahlarıda bu periyot beni bitirecek kaydirigubbakcemile3
bugün muhasebecisileri uyandırdı sağolsun bizi abim nerde kaldın diyo bizimkide aynen şu cümle geliyorum abi... yatakta hala
ama ben onu uyandırdım kalkmamaış sonra devam etmişiz uyumaya kaydirigubbakcemile3
birbirinize bakın tatlıya bağlayalım olayı elmanın iki yarısıda sağlam olmalıki bütünlüğünü korusun bi tarafta sıkıntı olunca diğer tarafada yansır yerimseniben
EBRAR eniştenin mesai saati 14.00 da bitmesi iyide gülüm bu uykusuzluk öldürür kız seni amaaaaaaaaaaaan sen nerdeyse hiç uyumuyorsun. bend dayanamam walla benim için uyku çok önemli. bak dün gece uyuyamadım ya şimdi şaftım kaydı walla kafamçokkarıştı
peki iki elma olsun :)
günaydın kızlar
salı günü bir kaza atlattım ALLAH korudu..delinin biri ben 30 la giderken arkadan çılgın gibi çarptı bana..epey bir sürüklendim.çoook korktum.hemen doktora gittik çok şükür Ege iyi ben yeni kendime geliyorum..neymiş beni görmemiş miş dalgın mış düz yolda bir kargo arabası idi çarpan..iyi ki önümde araba yoktu ne yapardım?
bu arada nihayet ben de profilime resim ekledim hamiş halim de var...
günaydın kızlar
salı günü bir kaza atlattım ALLAH korudu..delinin biri ben 30 la giderken arkadan çılgın gibi çarptı bana..epey bir sürüklendim.çoook korktum.hemen doktora gittik çok şükür Ege iyi ben yeni kendime geliyorum..neymiş beni görmemiş miş dalgın mış düz yolda bir kargo arabası idi çarpan..iyi ki önümde araba yoktu ne yapardım?
günaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?