Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

ana çatladı senin yumurtan galiba 12 ci günde yükselmişya

günaydın canım kaydirigubbakcemile5 yazıkk çok yoruluyo anlaşılan eniştemiz

havalar cidden oldukça boğucu rabbim hayra getirsin...:Saruboceq:

iyiym tatlım sadece uykusuz :sm_confused: yat kalk yat kalk bi hal oldum akannehir

sen nasılsın canım ?

walla bende bugün uykusuzum. akşam 12 de yattım. (bugün oruçlu iş yapamam diye evi süpürdüm sildim, çamaşır yıkadım astım ve bugünün yemeklerini yaptım) gece 3.15 kalktım sabah 5.00 yattım uyuyamadım bir süre sonra dalmışım bir uyandım saat 08.00 ama şu anda uykum var

günaydın canım kaydirigubbakcemile5 yazıkk çok yoruluyo anlaşılan eniştemiz

havalar cidden oldukça boğucu rabbim hayra getirsin...:Saruboceq:

canım enişten çok yoruluyor gerçekten birde dünkü nöbeti kötüydü zor bir yerde nöbeti vardı biraz yorulmuş sanal kocam benim havalra gelince ben daha böyle antalyada bir hava görmedim 25 yıldır antalyadıymm

ana çatladı senin yumurtan galiba 12 ci günde yükselmişya

kız 12.gün bile değil 12 tarih 10.günümdeyim ben anlayamadım dur bakalım julia yada loveli ne diyecek ama bu sabah uyanamayayınca 1 saat geç ölçtüm oda yanıltabilir

enişteye iyi bak serpilcim

fatoooo evet ateşin yanıltıcı onu dikkaete almayalım1 saat yanıltıcı canım 10 günde çatlamamıştır ama hiçde belli olmaz bu işler bak ben adet oldum ya 8ci gün çatlamış oluyorum çatladıktan sonra adet 14 gün sonra oluyorsa 8ci gün çatladı ama ben 7.ci gün çalışmışım demmkki hamile kalmıyorum

ben uyku periyoduna bak sen bide kaydirigubbakcemile3 uyku tablosumu yapsamki? aklinialirimsmile
23.30 da yattım 3.30 kalktım
4.30 yattım 6.15 de kalktım (aslında 5.45 olması lazımdı ya neyse uyuya kalmışım )
6.30 da yattım 8 20 de kalktım aslında bununda 8 olması lazım kaydirigubbakcemile3

yazarken bile uykum geldi :roflol:

dikkat eniştemize tatlım a.s bende bu yaşıma kadar bu kadar sıcak görmedim akannehir

unuttuğun bir ayrıntı var hayatım sen 7.günde çalışma yapıp 8.günde çatlama olduysa zaten spermler vücutta 48 saat varlığını koruyabiliyor. ayrıca geçen ay çatlama zamanı dahil ben ne kdar düzenli ve çok çalışma yapmıştım oda hikaye işte ya. olacağı varsa oluyor allah vermeyincede olmuyor

ebrar sahur için kalkıp yattıktan sonra 6.15 te niye kalktın eşin işemi gidiyor o saatte yoksa

canım enişten bana baksın zamanında ben çok baktım :)))))))

ebrar sahur için kalkıp yattıktan sonra 6.15 te niye kalktın eşin işemi gidiyor o saatte yoksa
evet canım gündüz sıcak olunca saatleri geri çekmişler mesai başlangıcına kadar fabrikadaki işlerini hallediyorlar sonra servis dağıtım vs. başlıyor 14 .00 de bitiriyorlar ... ama sabahlarıda bu periyot beni bitirecek kaydirigubbakcemile3
bugün muhasebecisileri uyandırdı sağolsun bizi abim nerde kaldın diyo bizimkide aynen şu cümle geliyorum abi... yatakta hala
ama ben onu uyandırdım kalkmamaış sonra devam etmişiz uyumaya kaydirigubbakcemile3
canım enişten bana baksın zamanında ben çok baktım :)))))))
birbirinize bakın tatlıya bağlayalım olayı elmanın iki yarısıda sağlam olmalıki bütünlüğünü korusun bi tarafta sıkıntı olunca diğer tarafada yansır yerimseniben

EBRAR eniştenin mesai saati 14.00 da bitmesi iyide gülüm bu uykusuzluk öldürür kız seni amaaaaaaaaaaaan sen nerdeyse hiç uyumuyorsun. bend dayanamam walla benim için uyku çok önemli. bak dün gece uyuyamadım ya şimdi şaftım kaydı walla kafamçokkarıştı

bende öyleyim canım inş. alışıcaz bu düzene bi bakmışız bayram gelecek sabır bakalım
peki iki elma olsun :)

iki elma olmaz tatlım bir elma sadece yarısı sen yarısı o yerimseniben

günaydın kızlar
salı günü bir kaza atlattım ALLAH korudu..delinin biri ben 30 la giderken arkadan çılgın gibi çarptı bana..epey bir sürüklendim.çoook korktum.hemen doktora gittik çok şükür Ege iyi ben yeni kendime geliyorum..neymiş beni görmemiş miş dalgın mış düz yolda bir kargo arabası idi çarpan..iyi ki önümde araba yoktu ne yapardım?
bu arada nihayet ben de profilime resim ekledim hamiş halim de var...

:1hug:
günaydın canım çokk geçmiş olsun rabbim korumuş ikinizede bişey olmamış allah a şükür ... :1hug:

waterss kullanıcısından alıntı
Arkadaşlar Merehaba,

Kaç gündür siteye şifremi unuttuğum için giremedim . PC ye format attım her şey sil baştan oldu, o nedenle son günlerdeki yazıları okuyamadım ama okuyacağım.

Bugün dr kontrolüm vardı, Cuma da var. Kısmet olursa 14 Ağustos Cumartesi doğum olacak ( sezeryan!..) .

Bu topiğe 2009 Kasım ayında katıldım, çok sıcak arkadaşlıklar kurdum çok güzel bilgi alışverişlerimiz oldu. Bir süre uzak kalabilirim ama buradayım bir yere gitmiyorum. Yine fırsat buldukça gireceğim.

Bebek olması için uğraştığım günlerde çok desteklerinizi gördüm herkese tek tek teşekkür ederim. Yanlız olmadığımı sizlerle anladım. Şimdi tüm arkadaşlara hayırlısı ile bebeklerini kucaklarına almaları için duacıyım. Hamilelere sağlıklı, keyifli hamilelikler diliyorum. Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucaklarına alsınlar. Amin. Tedavide olan arkadaşlara da morallerini yüksek tutmalarını ve tedavileinin karşılığını sağlıkla almalarını diliyorum.

Benimle Kasım dan beri olan arkadaşlar bilirler. Yeni arkadaşlar için de söyleyeceğim ben 7 ay lık bir sürenin sonunda ilk defa bir arada kullandığım ovülasyon testi ve preseed ( sperm dostu kayganlaştırıcı ) yardımı ile doğal yoldan hamile kaldım. Haziran da 41 yaşımı bitirdim. Bunu yazmamın sebebi hiç bir şey için geç kalınmamış olduğunu bir kez daha vurgulamaktı. Yeter ki kendi problemimizi doğru tespit edip planlı programlı ilerleyelim.

Yeni arkadaşlarda bu topikten çok faydalanacaklardır çünkü bilgili ve deneyimli arkadaşlar bir aradalar bu topikte.

Haberleşmek üzere..

Herkese iyi , bereketli bir ramazan ayı diliyorum.

aaaaaaaaaaaaa aman Alalhımmm tövbe töve ayyy şokk oldummakannehir çok geçmiş olsunn inanmıyorumm ya nasıl görmez ya ne yazacğımı şaşırdım sakinleşip yazayımm

geçmiş olsun cnm ay valla üzüldüm bişey olmaması çok sevinidirici allaha emanet olun öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…