Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

halaya bende katılıyorum...:teytey::teytey:

aşşşşşşşşşşşşşkolsun başka havadis yok bu arada fatos aşılama oldu ha. hani tırıvırı gibi oldu kııııııııııııııız küstü:gitme:m ben sana

sana daha önce rahim filmi çekilmedimi gizemcim. birde reglinin kaçıncı günü yumurtaların 12,5 mm olmuş

gizemin yumurtaları 12,5 mm kızlar haydi halaya :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

ahadaaaaaaaaaa belena<zyım geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

fatoözel umutlarım sağ cebimizde duracak durmak yok yola devam ama biz artema gibi takılmışız bebeğğe stresle sex yapıyoruz ve tabbi olmuyor geçenlerde tv de izledim bbebek için yapılan sex de rahim çok cidiidi kasılıyormuş spremleri kabuletmiyormuş onun için dr lar diyork, bebbek için yapılan sec bebbeğiz /200 geri tepiyor olay bu...................

canım bugun 7.gün..rahim filmi çekilmedi canım..çektiren varmı???nasıl bişey...

fatoş bayılıyorum sana hadi tut elimi kahve olana kadar iki dönelim barii :teytey: :teytey: :teytey:

ben aylintin gazozundan içiyorum bana teklif etmedi ama dolabından aşırdımmmmmmm :dance::dance:hihoyyythihoyyyt:1ninca:

oyy oyyy tüm prenseslerr dökülmüşşş kız nihal dur anam ağladı halaydann :)))))

bakın prensesler bu yaz aşk yazıı hahhahahhahahahah ahada hayıtım geldi ben şimdi içer kafayı bulurum gizem sanada şiddetle tavsiye edrim hayıt hem yumurtları kalitelştiriyor hem antidepresan etkisi yapıyor mısrada çok memnun hayııtan aylintte kumsalın yorumunu bilmiyorum ama oda memenundur bir çılgına yaramadı onda çarpıntı yapt

belenay nasılsın canım.

hadi kızlar gizem, belenay, ebrar için tekrar piste davet ediyorum hepinizi :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool::sm_cool: haydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: , ama ahsen sen şimdi çıkma sadece alkışla sen bugün çok oynadın alkisalkisalkis alkisalkisalkis

kızlar ben rahim flmi çektirdim çok baist birşey ama sakın topiclerde okumayın ben onları okuduğumd a korkmuştum çok basit bir işlem benim kannallar açık sağ kanalım diğerine göre olmasından birazcık darmış oda o kadar sorun değilmiş ilaç rahime çok iyi giitii bu film oldukça önemlil

canım bugun 7.gün..rahim filmi çekilmedi canım..çektiren varmı???nasıl bişey...
olma mı misal bennnnnnnnnnn :roflol:

ama hiç acımıyo canım tüplere sıvı gönderiyolar mavi su deniyo önce sağ sonra sola tüpler açıksa ağrısız sızısız tüplerden sıvı kayıp gidiyo ayrıca rahim filminden sonra hamile kalan çok ta kadın varmış tüplerdeki yapışıklık temizleniyomuş

ben 3 aydır içiyorum canım..içelim güzelleşelim..:içelim:

fatoözelimmmmmmmmmmmm pozitif aacağımız için sonucu aşaılamn tırıvıri :))))))))))))) yerim seni ben maşallhhh sonucumuz pozitif olacak ben buna inanaıyorum kii

benim kızkardeşim rahim flmi çektirdikten sonra tek atışla hamile kaldı :))))

:sm_cool::sm_cool::teytey::teytey::teytey::teytey:

ay canım ben buğün çok oynadım bir baktım yanlız kalmışım hala oynuyorummalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:teytey::teytey::teytey::teytey:azcıkta iki döneyimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…