ayy geçmişe dalmışım gülmekten karnım ağrıdıı bayağı kurtlarınızı dökmüşsünüz
gizemimim busecanın ve kumsalın adeti geçti bugün busecanda kahve leke geldi onun için halay çektik
mısraya kek yemeye giitim dün çok keyifli bir sohbettii canım
başakada bir havadis yok galiba ahhaaaa fatoözel aşılma oldu
gerisii bildiğin gibi geyik modundayız .))) hepsi bu birtanem benim
belanayın canı sıkkındı ananelik krizi tutu zaman zaman bu duyguları yaşıyoruz işte
ayy geçmişe dalmışım gülmekten karnım ağrıdıı bayağı kurtlarınızı dökmüşsünüz
gizemimim busecanın ve kumsalın adeti geçti bugün busecanda kahve leke geldi onun için halay çektik
mısraya kek yemeye giitim dün çok keyifli bir sohbettii canım
başakada bir havadis yok galiba ahhaaaa fatoözel aşılma oldu
gerisii bildiğin gibi geyik modundayız .))) hepsi bu birtanem benim
belanayın canı sıkkındı ananelik krizi tutu zaman zaman bu duyguları yaşıyoruz işte
canım bugun doktora gittim ne var ne ypk bi baksın dedim.herşey çok normal şimdiden 12,5mm yumurtan olmuş bile dedi:))çok stres yapıyorsun biraz rahat ol kendiliğinden gelecek bebeişin dedi:)D ahh bir başarabilsem zaten..neyse ben aşılama düşünüyorum dedim.daha çok erken dedi.yaz bi geçsin eylül gibi gelirsin dedi.rahim filmi çektiririz dedi.filmden sonrada 3-4 ay denersin sonra aşılamaya geçeriz dedi.Ama önce stresi bırakman lazım bu stresle aşılamada tutma zaten kendi haline bıraksan gelecek bebeişin dedi.ben bu ay çok az adet oldum 2.gün bitti prolaktinden şüphelendim benim arada yükseliyor.yarında prolaktin için kan vereceğim canım..hayırlısı bakalım...benden bu kadar..sende ne var ne yok:))
valla busenın kırmızılar geri gitti galiba serpil regli gunleri yaklasınca hep çekelim halay :teytey:
evet her yaklaşam regl için artık halay çekelim geldiğindede yine oynayalım. bizi kırdığını üzdüğünü düşünmesin. :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
buda gizem için :teytey: :dance:
bende içerim ama fala kim bakacakkahveler benden bugun:))orta şekerli olur mu??
aşşşşşşşşşşşşşkolsun başka havadis yok bu arada fatos aşılama oldu ha. hani tırıvırı gibi oldu kııııııııııııııız küstü:gitme:m ben sana
sana daha önce rahim filmi çekilmedimi gizemcim. birde reglinin kaçıncı günü yumurtaların 12,5 mm olmuş
gizemin yumurtaları 12,5 mm kızlar haydi halaya :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
fatoş bayılıyorum sana hadi tut elimi kahve olana kadar iki dönelim barii :teytey: :teytey: :teytey:aşşşşşşşşşşşşşkolsun başka havadis yok bu arada fatos aşılama oldu ha. hani tırıvırı gibi oldu kııııııııııııııız küstü:gitme:m ben sana
sana daha önce rahim filmi çekilmedimi gizemcim. birde reglinin kaçıncı günü yumurtaların 12,5 mm olmuş
gizemin yumurtaları 12,5 mm kızlar haydi halaya :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
sen ne içiyorsun bakemklava: sana sadece meyve suyu tamammı.
ayyyyy kızlar burasını çok seviyoruım ya. maşallah bizeallah nazarlardan saklasın. hepimiz çok mutluyuz değilmi
serpilciğim gelmeyen kırmızıdan umut kesilmez diyordun ya bizde beklemiyoruz ama umudumuzuda yitirmiyoruza.s.
olma mı misal bennnnnnnnnnn :roflol:canım bugun 7.gün..rahim filmi çekilmedi canım..çektiren varmı???nasıl bişey...
oyy oyyy tüm prenseslerr dökülmüşşş kız nihal dur anam ağladı halaydann :)))))
bakın prensesler bu yaz aşk yazıı hahhahahhahahahah ahada hayıtım geldi ben şimdi içer kafayı bulurum gizem sanada şiddetle tavsiye edrim hayıt hem yumurtları kalitelştiriyor hem antidepresan etkisi yapıyor mısrada çok memnun hayııtan aylintte kumsalın yorumunu bilmiyorum ama oda memenundur bir çılgına yaramadı onda çarpıntı yapt
ben 3 aydır içiyorum canım..içelim güzelleşelim..:içelim:
olma mı misal bennnnnnnnnnn :roflol:
ama hiç acımıyo canım tüplere sıvı gönderiyolar mavi su deniyo önce sağ sonra sola tüpler açıksa ağrısız sızısız tüplerden sıvı kayıp gidiyo ayrıca rahim filminden sonra hamile kalan çok ta kadın varmış tüplerdeki yapışıklık temizleniyomuş
belenay nasılsın canım.
hadi kızlar gizem, belenay, ebrar için tekrar piste davet ediyorum hepinizi :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool::sm_cool: haydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: , ama ahsen sen şimdi çıkma sadece alkışla sen bugün çok oynadın alkisalkisalkis alkisalkisalkis
ay maşallah çok duydum bende serpil yarayana yarıyo anacım bizim modeller böylebenim kızkardeşim rahim flmi çektirdikten sonra tek atışla hamile kaldı :))))
belenay nasılsın canım.
hadi kızlar gizem, belenay, ebrar için tekrar piste davet ediyorum hepinizi :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool::sm_cool: haydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: , ama ahsen sen şimdi çıkma sadece alkışla sen bugün çok oynadın alkisalkisalkis alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?