canım bugun 7.gün..rahim filmi çekilmedi canım..çektiren varmı???nasıl bişey...
fatoş bayılıyorum sana hadi tut elimi kahve olana kadar iki dönelim barii :teytey: :teytey: :teytey:
ahadaaaaaaaaaa belena<zyım geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
fatoözel umutlarım sağ cebimizde duracak durmak yok yola devam ama biz artema gibi takılmışız bebeğğe stresle sex yapıyoruz ve tabbi olmuyor geçenlerde tv de izledim bbebek için yapılan sex de rahim çok cidiidi kasılıyormuş spremleri kabuletmiyormuş onun için dr lar diyork, bebbek için yapılan sec bebbeğiz /200 geri tepiyor olay bu...................
:içelim:içelimlumunekankayizsmile başım dönüyor iki aydır içiyorum ohhhhhhhh ne alal o zaman sende proklatin normal çıkar
benim prolaktin 1 sene önce 125 di sonra düştü hamile kaldım.bebeği kaybettikten 1 ay sonra 64 e çıktı tekrar..sonra tekrar düştü 2 ay önce bakılmıştı en son 10 du..bakalım yarın ne çıkacak:))umarım yüksek değildir birde onunla uğraşmak zor oluyor ben en iyisi yarın sabah 1 şişe hayıtı kafaya dikeyim:))))
hadi kızlar süperizi gizeminin 12.5 mm olan yumurtasının şerefine bir azize çalın göbek atayım sizde para yapıştırınn yok yok vazgeçtim aslanpneçesi civan perçemi hayıt eee yeni keşif tavşan dudağımıydı neydi onardan yapıştırınnnhihoyyythihoyyythihoyyyt:teytey::teytey::teytey:
canım benim 1 yıl önce 13.25 di bu normal mii
benim prolaktin 1 sene önce 125 di sonra düştü hamile kaldım.bebeği kaybettikten 1 ay sonra 64 e çıktı tekrar..sonra tekrar düştü 2 ay önce bakılmıştı en son 10 du..bakalım yarın ne çıkacak:))umarım yüksek değildir birde onunla uğraşmak zor oluyor ben en iyisi yarın sabah 1 şişe hayıtı kafaya dikeyim:))))
hadi kızlar süperizi gizeminin 12.5 mm olan yumurtasının şerefine bir azize çalın göbek atayım sizde para yapıştırınn yok yok vazgeçtim aslanpneçesi civan perçemi hayıt eee yeni keşif tavşan dudağımıydı neydi onardan yapıştırınnnhihoyyythihoyyythihoyyyt:teytey::teytey::teytey:
fatoş çoştu bu gun biri fataşu tutsun kaydirigubbakcemile3 kızz aşılama sonrası otur azcıkdeğcek
fatoözelimmmmmmmmmmmm pozitif aacağımız için sonucu aşaılamn tırıvıri :))))))))))))) yerim seni ben maşallhhh sonucumuz pozitif olacak ben buna inanaıyorum kii
kızlar ben rahim flmi çektirdim çok baist birşey ama sakın topiclerde okumayın ben onları okuduğumd a korkmuştum çok basit bir işlem benim kannallar açık sağ kanalım diğerine göre olmasından birazcık darmış oda o kadar sorun değilmiş ilaç rahime çok iyi giitii bu film oldukça önemlil
hayde....ahh azize vah azize....:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
valla niyeti fena bozduhaydi kızlar akşam fatoözel kocasına verecek bunun şerefine hayadaaaaaaaaaaaaaaaaa hopi hopppppppppkaydirigubbakcemile2delikafadulden:sm_cool:
haydi kızlar akşam fatoözel kocasına verecek bunun şerefine hayadaaaaaaaaaaaaaaaaa hopi hopppppppppkaydirigubbakcemile2delikafadulden:sm_cool:
terbiyesizzzzzzzzzzzzzzzz kız buna halay çekilirmi aaaaayyyy utandım şimdi :kedihaoldumsmile:kedi::kedi::kedi:
ay ben minihalim aklına sen soktun ne yapalım yan,i :))) senin başıın altından çıktı :))naniknanik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?