Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

canım bugun 7.gün..rahim filmi çekilmedi canım..çektiren varmı???nasıl bişey...

ben çektirdim canım korkulacak hiç bir şey yok. sadece tüpleri görebilmek için rahimden içeri ilaç gönderiyorlar. o ilacı gönderirken regl sancısı gibi hafif bir sancı hissediyorsun o kadar. benim işlem bittikten sonra bir kaç saat sonra belim filan ağrımıştı ama kendimi çok kasmıştım ben. beni çok korkutmuşlardı çünkü. birde ilk gün kanamam olmuştu. ama herkese söylüyorum asla korkulacak bir şeyi yok. hata rahim filmi çekildikten sonra hamile kalanlar bayağı varmış.

fatoş bayılıyorum sana hadi tut elimi kahve olana kadar iki dönelim barii :teytey: :teytey: :teytey:

bende sana bayılıyorum balııııııııım tamam kave gelene kadar hadi :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

kesinlikle haklısın. şimdi benim aşılamada oldu ya serpil. ister tutar ister tutmaz. keyfi bilir. akşam gideyimde azıcık normal insanlar gibi kocamla ilgileneyim bari. yok yumurtalam günü yok bilmem ne zamanı yok çatlama zamanı. adamın ilgiye ihtiyacı var yani

hadi kızlar süperizi gizeminin 12.5 mm olan yumurtasının şerefine bir azize çalın göbek atayım sizde para yapıştırınn yok yok vazgeçtim aslanpneçesi civan perçemi hayıt eee yeni keşif tavşan dudağımıydı neydi onardan yapıştırınnnhihoyyythihoyyythihoyyyt:teytey::teytey::teytey:

:içelim:içelimlumunekankayizsmile başım dönüyor iki aydır içiyorum ohhhhhhhh ne alal o zaman sende proklatin normal çıkar

benim prolaktin 1 sene önce 125 di sonra düştü hamile kaldım.bebeği kaybettikten 1 ay sonra 64 e çıktı tekrar..sonra tekrar düştü 2 ay önce bakılmıştı en son 10 du..bakalım yarın ne çıkacak:))umarım yüksek değildir birde onunla uğraşmak zor oluyor ben en iyisi yarın sabah 1 şişe hayıtı kafaya dikeyim:))))

:dance:ahsen_81, nhlkpr, gizemm79, serpil02507, yasmi_n, Eflin08, fatosozel, ebrar42

amanin coşmuş buğün topik hepiniz halaydamısın kızlar ben alkışlıyorum bakın

haydi kızlar akşam fatoözel kocasına verecek bunun şerefine hayadaaaaaaaaaaaaaaaaa hopi hopppppppppkaydirigubbakcemile2delikafadulden:sm_cool:

canım benim 1 yıl önce 13.25 di bu normal mii

hayde....ahh azize vah azize....:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

amann dur kafayı bulma hemen sempatiksalakcinni

serpil bana incir yapıştır

bende sana bayılıyorum balııııııııım tamam kave gelene kadar hadi :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

kesinlikle haklısın. şimdi benim aşılamada oldu ya serpil. ister tutar ister tutmaz. keyfi bilir. akşam gideyimde azıcık normal insanlar gibi kocamla ilgileneyim bari. yok yumurtalam günü yok bilmem ne zamanı yok çatlama zamanı. adamın ilgiye ihtiyacı var yani [/QUOTE]

fatoş bu gun niyeti bozdu kocasıyle ille ilgilenecek Şeniz

fatoş çoştu bu gun biri fataşu tutsun kaydirigubbakcemile3 kızz aşılama sonrası otur azcık değcek

walla coştum bugün hakkımızda Allah hayırlısını versin. ama bunlar buse ve kumsal için onların şerefine :içelim: inşallah kurban olduğum güzel Allahım sevincimizi yarıda bırakmaz

fatoözelimmmmmmmmmmmm pozitif aacağımız için sonucu aşaılamn tırıvıri :))))))))))))) yerim seni ben maşallhhh sonucumuz pozitif olacak ben buna inanaıyorum kii

inşallah serpilim. zzten bende sana küsmemiştim kapris yapayım dedim azıcık. kıııııııııız ben sana küsermiyim hiç :teselli:

evet çok bast bir olay sadece relaks olacaksın. sakin olucan panik olmuycan kendini kasmıyca. yanında olup elini tutmak isterdim canım arkadaşım. benim elimi radyoloji uzmanı tutmuştu kaydirigubbakcemile3

terbiyesizzzzzzzzzzzzzzzz kız buna halay çekilirmi aaaaayyyy utandım şimdi :kedihaoldumsmile:kedi::kedi::kedi:

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy krize e girdimmmmmmmmmmmmmmm çeklir hayatın tadaı orada o olmasa malum bebekde olmuyor öyle bakalım eee idare tt fatoözelim kafam kıyak hayıtımı içtim sarhoşun mektubu okunmazmış mucuxxxxxxxxxx

kızlar ya süper eğlendik busecandan allah razı oldun .)) haaaaaaaaaa birde hpt_honey öldürdü beni gülmekten süperdi ya

benim rahim flmi çeklincede dr ssssssssürekli sohbet etti konuşurken bitmiş canım bana tamam biiti dedi bende hepsi bumu dedim hahahhahha yani skaın korkmayın rahim flminden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…