ahsen çok sevindim yakında bulmana canım daha sık gorursun ponponu
ahsenim canım buna çok ama çok sevindim canım vallhii ya en azından aklınd a takılı kalmayacak hayadaaaaaaaa halayaa dr hastanenin şerefine :sm_cool:
pon pon ha güzelmiş pon pon pon pon pon
canlrım şimdi kaçtım neşeniz bol olsunn geleceğmmm
evet sen isim bulana kadar ben pon pon diyim kaydirigubbakcemile3
ok canım hadi çabuk gel terim soğumasın kaydirigubbakcemile
teyzesi yer o pon pon u opuyorumnanaktantamam canım artık benimkinin adı pompooommmmmmmm:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
valla kızlar eşime sinirlenip canımı sıkmıştım biraz ama şimdi rahatladım halaylaaaaaa.siz çok yaşayın emiiiii inşallah kucaklarınız bebişle dolarrrrrrrr canlarım benimmmmmmmm
amin canım senın duların bizim için ön önemlivalla kızlar eşime sinirlenip canımı sıkmıştım biraz ama şimdi rahatladım halaylaaaaaa.siz çok yaşayın emiiiii inşallah kucaklarınız bebişle dolarrrrrrrr canlarım benimmmmmmmm
ahsen otur sen hadi bakimmayyyyyyyyyy kızlar ben yoruldum nefes nefese kaldım :))))tek başıma oynuyorum burda içerde ponponda oynuyooooooooo
canım kraliçem..yeğeniniz büyüyor işte ne olsun..heyecanlıyım 28 inde doktor kontrolumuz var zaman sanki geçmiyor..o kadar merak ediyorum ki..perşembe de kandil bol bol dua edelimmsezenim uğurlu hamişimmmmmmmmmmm ne haber canım sen günaydı diyorsun bende sana tünaydın diyorum kivim ne alamde yerim ben o kiviyi
canım kraliçem..yeğeniniz büyüyor işte ne olsun..heyecanlıyım 28 inde doktor kontrolumuz var zaman sanki geçmiyor..o kadar merak ediyorum ki..perşembe de kandil bol bol dua edelimm
canım kraliçem..yeğeniniz büyüyor işte ne olsun..heyecanlıyım 28 inde doktor kontrolumuz var zaman sanki geçmiyor..o kadar merak ediyorum ki..perşembe de kandil bol bol dua edelimm
fatoş napıyosun nerdesin gene kocana macun mu? karıştırıyosun :asigim:
ayyyyyyyyyy kızlar ben yoruldum nefes nefese kaldım :))))tek başıma oynuyorum burda içerde ponponda oynuyooooooooo
:teytey::sm_cool::sm_cool::sm_cool::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance::dance::dance:saol busecimmm ohhhhhhhhhhhhhh yandan yandan atmış yetmiş seksen doksan yüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüzzzzzzzzzzz denizde yüz ohhhhhhhhhhhhhhhhhh sefam olsun ayyyyy kızlar ben iyi coştuuuuuuuuuummmmmmmmmm
valla kızlar eşime sinirlenip canımı sıkmıştım biraz ama şimdi rahatladım halaylaaaaaa.siz çok yaşayın emiiiii inşallah kucaklarınız bebişle dolarrrrrrrr canlarım benimmmmmmmm
aylintttttttt hadi bebeğim nerdesin yahu azcıkda sen oyna kaydirigubbakcemile2
:sm_cool:serpilim benim hamilelik belirtileri adet belirtisi gibi oldu tek farkı ongün önce başladı normalde adetebiriki gün kala başlardı.birde akıntı çok oldu adet geldi sanıp wcye koşuyordum gelen giden yoktu.birde kızlar size bir müjde vereyim hani burda kadın doğumcu yok başka ilçeye gitmek zorundayım demiştim ya şansıma kadın doğumcu gelmiş yarın işim varda ondansonraki gün hastahaneye gidecem bakalım:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
busecim bak bunu denedim 10 numara tarif muzu dilimle üzerine bal gezdir bide uzerine ceviz kırıyorum
tatlı niyetine gun aşırı beraber yiğin :sm_cool: :sm_cool: banada dua edersin dene :hooray:
buse biz varız dua ederiz canım ben regli olunca sen bana etmiycen mi yoksa alsanaalsanasmileay ne güzell sağlıkla kucağına almak nasıp olsun inş
perşembe kandılmı yaa regl olursam dua edemiycem senağlama
fatoş ballı cevizli muz kaçmadı valla senden aklinialirimsmilebuse biz varız dua ederiz canım ben regli olunca sen bana etmiycen mi yoksa alsanaalsanasmile
ay ne güzell sağlıkla kucağına almak nasıp olsun inş
perşembe kandılmı yaa regl olursam dua edemiycem senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?