Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

ahsen çok sevindim yakında bulmana canım daha sık gorursun ponponu

ahsenim canım buna çok ama çok sevindim canım vallhii ya en azından aklınd a takılı kalmayacak hayadaaaaaaaa halayaa dr hastanenin şerefine :sm_cool:

saol canım benimm.haydiiiiiii halaya devaaaaaaammmmmmmmmmmmm:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

valla kızlar eşime sinirlenip canımı sıkmıştım biraz ama şimdi rahatladım halaylaaaaaa.siz çok yaşayın emiiiii inşallah kucaklarınız bebişle dolarrrrrrrr canlarım benimmmmmmmm

:teytey::sm_cool::sm_cool::sm_cool::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance::dance::dance:saol busecimmm ohhhhhhhhhhhhhh yandan yandan atmış yetmiş seksen doksan yüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüzzzzzzzzzzz denizde yüz ohhhhhhhhhhhhhhhhhh sefam olsun ayyyyy kızlar ben iyi coştuuuuuuuuuummmmmmmmmm

ayyyyyyyyyy kızlar ben yoruldum nefes nefese kaldım :))))tek başıma oynuyorum burda içerde ponponda oynuyooooooooo

sezenim uğurlu hamişimmmmmmmmmmm ne haber canım sen günaydı diyorsun bende sana tünaydın diyorum kivim ne alamde yerim ben o kiviyi
canım kraliçem..yeğeniniz büyüyor işte ne olsun..heyecanlıyım 28 inde doktor kontrolumuz var zaman sanki geçmiyor..o kadar merak ediyorum ki..perşembe de kandil bol bol dua edelimm

canım kraliçem..yeğeniniz büyüyor işte ne olsun..heyecanlıyım 28 inde doktor kontrolumuz var zaman sanki geçmiyor..o kadar merak ediyorum ki..perşembe de kandil bol bol dua edelimm

ay ne güzell sağlıkla kucağına almak nasıp olsun inş
perşembe kandılmı yaa regl olursam dua edemiycem senağlama

fatoş napıyosun nerdesin gene kocana macun mu? karıştırıyosun :asigim:

kız ne kocası ne macunu ben işyerindeyim adamcağız evde tek başına. macunu akşam gidince yapıcam inşallah bu arada muz üzerine bal ve ceviz tarifinide okudum kaçırdım sanmayın kızlaaaaaaaaaaar. :sm_cool:

ayyyyyyyyyy kızlar ben yoruldum nefes nefese kaldım :))))tek başıma oynuyorum burda içerde ponponda oynuyooooooooo

ahsen sen çok zıplama. sakin sakin oyna alkisalkisalkis yada alkışla sadece lütfen :dance: :dance:

yavaş canım yavaş
valla kızlar eşime sinirlenip canımı sıkmıştım biraz ama şimdi rahatladım halaylaaaaaa.siz çok yaşayın emiiiii inşallah kucaklarınız bebişle dolarrrrrrrr canlarım benimmmmmmmm

ağzın dilin bal yesin senin :içelim:

aylintttttttt hadi bebeğim nerdesin yahu azcıkda sen oyna kaydirigubbakcemile2

aylincim ama ne zaman halay çeksek hakikaten olmuyor bu kız ya ne şanssız. neyse geldiğinde onunda şerefine bir halay döneriz artık

bak senin adına çok sevindim. kadın doğumcu gelmiş ya. ayrıca benim kızkardeşimdede hiç bir belirti olmamış hamileliğinde sadee görüslerdeki hassasiyetin dışında ama oda sabahları uyandığında oluyormuş

busecim bak bunu denedim 10 numara tarif muzu dilimle üzerine bal gezdir bide uzerine ceviz kırıyorum

tatlı niyetine gun aşırı beraber yiğin :sm_cool: :sm_cool: banada dua edersin dene :hooray:

kız siz varya az değilsiniz sizi gidi sizi ohaoldumsmile

ay ne güzell sağlıkla kucağına almak nasıp olsun inş
perşembe kandılmı yaa regl olursam dua edemiycem senağlama

belkide regl olmazsın. dur bakalım hemen bugünde perşembenin hesabını yapmaya kalkma. belkide hamilesindir. bizim için hamiş hamiş dua edersin.

allah sağlıkla kucağındada görmeyi nasip etsin tatlım. ne kadarlıktı bebişin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…