Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

fatoş ballı cevizli muz kaçmadı valla senden aklinialirimsmile

kıznasıl kaçırayım böyle şeyleri asıl bizim ihtiyacımız var ben 40 kociş 47 yaşında. siz daha gençsiniz ne işiniz var balla pekmezle lmaz: birde bizim yaşımızda olsanız ne yapcanııııııız

buse biz varız dua ederiz canım ben regli olunca sen bana etmiycen mi yoksa alsanaalsanasmile

etmezmiyim hep ediyorum canımmmmopuyorumnanaktan

doğru diyosun fatooşcum yerleşmedir inşşş kaydirigubbakcemile3 bu belirti

aman fatoş ne varmış yaşında maşallahın var ayrıca gun aşırı yapınca hal kalmıyo adamda enerjı depolaması lazım sempatiksalakcinni

etmezmiyim hep ediyorum canımmmmopuyorumnanaktan

doğru diyosun fatooşcum yerleşmedir inşşş kaydirigubbakcemile3 bu belirti

canım kahverengi lekelerden sonra gelen giden yok değilmi

aman fatoş ne varmış yaşında maşallahın var ayrıca gun aşırı yapınca hal kalmıyo adamda enerjı depolaması lazım sempatiksalakcinni

haklısın walla adamlarda sayemizde robot gibi oldu gel gel yat yat git git:uhm:

ahada geldimm :)))) halaylar bırakılmış kocaccaıklar gündeme gelmişş :)))) busecan umut verici bir haber kokusumu alıyorum ne

canım kraliçem..yeğeniniz büyüyor işte ne olsun..heyecanlıyım 28 inde doktor kontrolumuz var zaman sanki geçmiyor..o kadar merak ediyorum ki..perşembe de kandil bol bol dua edelimm

birtanem benim ben o kiviyiyi yiyip yip bitireceğim perşembe kandil aaa ne güzel bol bol dua edelim birbirimize kulun kula yaptığı duaalr makbuldür canım şimdiiden kandiimiz mübarek olsun :Saruboceq:

ayyyyyyyyyy kızlar ben yoruldum nefes nefese kaldım :))))tek başıma oynuyorum burda içerde ponponda oynuyooooooooo

okurken krize girdim ya :)) süpersiniz vallhii anam burası sters topu oldu gerginlik merginlik kalmadı biz gelen kırmıızılara halay çekince busecanın kırmızıları geri teptii :))))hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

gizemm canımmmmmmmmmmmmmm ana halayı kaçırdın sen şimdii geçmişi okumaya kalakrsann işin çok uuzn biz gelen kırmızılara halay çekiyoruz .))))) gelmeyene zaten halay çekeceğiz amam gelenne halay başı nihal oluyor sonra göbek atıyoruz canım nasıslın bu arda ben iyi olduğunu hiisediyorum ve iyi olacağız canım sen şimdi geçmişi oku :)))mucuxxxxxxxxx bana ihtiyaç duyarsan buradayım

merhaba serpilim,nhl,ahsen nasılsınız canlarım??geçmişi okumayacağaım şimdi siz bi özet geçermisiniz bana:)))

korkup kaçmıştır canım onlar:)))ay evet benim içinde süper oldu valla stres attım kocişin üzerine iyi gitti anlayacağın ohhhhhhhhhh sefamız olsun :içelim::içelim::içelim:

valla busenın kırmızılar geri gitti galiba serpil regli gunleri yaklasınca hep çekelim halay :teytey:

buda gizem için :teytey: :dance:

canım bugun doktora gittim ne var ne ypk bi baksın dedim.herşey çok normal şimdiden 12,5mm yumurtan olmuş bile dedi:))çok stres yapıyorsun biraz rahat ol kendiliğinden gelecek bebeişin dedi:)D ahh bir başarabilsem zaten..neyse ben aşılama düşünüyorum dedim.daha çok erken dedi.yaz bi geçsin eylül gibi gelirsin dedi.rahim filmi çektiririz dedi.filmden sonrada 3-4 ay denersin sonra aşılamaya geçeriz dedi.Ama önce stresi bırakman lazım bu stresle aşılamada tutma zaten kendi haline bıraksan gelecek bebeişin dedi.ben bu ay çok az adet oldum 2.gün bitti prolaktinden şüphelendim benim arada yükseliyor.yarında prolaktin için kan vereceğim canım..hayırlısı bakalım...benden bu kadar..sende ne var ne yok:))

ayy geçmişe dalmışım gülmekten karnım ağrıdıı bayağı kurtlarınızı dökmüşsünüz

gizemimim busecanın ve kumsalın adeti geçti bugün busecanda kahve leke geldi onun için halay çektik

mısraya kek yemeye giitim dün çok keyifli bir sohbettii canım

başakada bir havadis yok galiba ahhaaaa fatoözel aşılma oldu

gerisii bildiğin gibi geyik modundayız .))) hepsi bu birtanem benim

belanayın canı sıkkındı ananelik krizi tutu zaman zaman bu duyguları yaşıyoruz işte

korkup kaçmıştır canım onlar:)))ay evet benim içinde süper oldu valla stres attım kocişin üzerine iyi gitti anlayacağın ohhhhhhhhhh sefamız olsun :içelim::içelim::içelim:

sen ne içiyorsun bakem klava: sana sadece meyve suyu tamammı.

ayyyyy kızlar burasını çok seviyoruım ya. maşallah bize allah nazarlardan saklasın. hepimiz çok mutluyuz değilmi

ahada geldimm :)))) halaylar bırakılmış kocaccaıklar gündeme gelmişş :)))) busecan umut verici bir haber kokusumu alıyorum ne

serpilciğim gelmeyen kırmızıdan umut kesilmez diyordun ya bizde beklemiyoruz ama umudumuzuda yitirmiyoruza.s.

gizemcim hadi bak tertemizsin maşallah ben hep soyluyorum no stres yes beybi :ecrin_bebek:

bak gizemimm malum yaşım41 ve yumurtalrım cidiid anlamda güzel kendi gelişiyor ve çatlıyor şu lanet olası stres varya emin ol ömrümüüz tüketiyor bu stres proklatin hormonomuuzu yükseltiyor ve bebekleri geciktiriyorr bu hayıt bu iş için mükemell bir ot ve bir mucize canım bende ciididi değişkller yaptı ve biz bu işi kafada bitirmeliyiz bu yazı aşk yazı ilan ettik kocalarıumızla hayatı yaşayacağız olursa bebek olacak ama bu yaz kafadan atıyoruz yiyip içip eğleniyoruz inan bunu denemeliyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…