fatoş ballı cevizli muz kaçmadı valla senden aklinialirimsmile
buse biz varız dua ederiz canım ben regli olunca sen bana etmiycen mi yoksa alsanaalsanasmile
belkide regl olmazsın. dur bakalım hemen bugünde perşembenin hesabını yapmaya kalkma. belkide hamilesindir. bizim için hamiş hamiş dua edersin.
allah sağlıkla kucağındada görmeyi nasip etsin tatlım. ne kadarlıktı bebişin
aman fatoş ne varmış yaşında maşallahın var ayrıca gun aşırı yapınca hal kalmıyo adamda enerjı depolaması lazım sempatiksalakcinnikıznasıl kaçırayım böyle şeyleri asıl bizim ihtiyacımız var ben 40 kociş 47 yaşında. siz daha gençsiniz ne işiniz var balla pekmezlelmaz: birde bizim yaşımızda olsanız ne yapcanııııııız
etmezmiyim hep ediyorum canımmmmopuyorumnanaktan
doğru diyosun fatooşcum yerleşmedir inşşş kaydirigubbakcemile3 bu belirti
aman fatoş ne varmış yaşında maşallahın var ayrıca gun aşırı yapınca hal kalmıyo adamda enerjı depolaması lazım sempatiksalakcinni
robotlar aynen sempatiksalakcinnicanım kahverengi lekelerden sonra gelen giden yok değilmi
haklısın walla adamlarda sayemizde robot gibi oldu gel gel yat yat git git:uhm:
canım kraliçem..yeğeniniz büyüyor işte ne olsun..heyecanlıyım 28 inde doktor kontrolumuz var zaman sanki geçmiyor..o kadar merak ediyorum ki..perşembe de kandil bol bol dua edelimm
ayyyyyyyyyy kızlar ben yoruldum nefes nefese kaldım :))))tek başıma oynuyorum burda içerde ponponda oynuyooooooooo
okurken krize girdim ya :)) süpersiniz vallhii anam burası sters topu oldu gerginlik merginlik kalmadı biz gelen kırmıızılara halay çekince busecanın kırmızıları geri teptii :))))hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
valla busenın kırmızılar geri gitti galiba serpil regli gunleri yaklasınca hep çekelim halay :teytey:okurken krize girdim ya :)) süpersiniz vallhii anam burası sters topu oldu gerginlik merginlik kalmadı biz gelen kırmıızılara halay çekince busecanın kırmızıları geri teptii :))))hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
gizemm canımmmmmmmmmmmmmm ana halayı kaçırdın sen şimdii geçmişi okumaya kalakrsann işin çok uuzn biz gelen kırmızılara halay çekiyoruz .))))) gelmeyene zaten halay çekeceğiz amam gelenne halay başı nihal oluyor sonra göbek atıyoruz canım nasıslın bu arda ben iyi olduğunu hiisediyorum ve iyi olacağız canım sen şimdi geçmişi oku :)))mucuxxxxxxxxx bana ihtiyaç duyarsan buradayım
korkup kaçmıştır canım onlar:)))ay evet benim içinde süper oldu valla stres attım kocişin üzerine iyi gitti anlayacağın ohhhhhhhhhh sefamız olsun :içelim::içelim::içelim:
okurken krize girdim ya :)) süpersiniz vallhii anam burası sters topu oldu gerginlik merginlik kalmadı biz gelen kırmıızılara halay çekince busecanın kırmızıları geri teptii :))))hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
ahada geldimm :)))) halaylar bırakılmış kocaccaıklar gündeme gelmişş :)))) busecan umut verici bir haber kokusumu alıyorum ne
gizemcim hadi bak tertemizsin maşallah ben hep soyluyorum no stres yes beybi :ecrin_bebek:canım bugun doktora gittim ne var ne ypk bi baksın dedim.herşey çok normal şimdiden 12,5mm yumurtan olmuş bile dedi:))çok stres yapıyorsun biraz rahat ol kendiliğinden gelecek bebeişin dedi:)D ahh bir başarabilsem zaten..neyse ben aşılama düşünüyorum dedim.daha çok erken dedi.yaz bi geçsin eylül gibi gelirsin dedi.rahim filmi çektiririz dedi.filmden sonrada 3-4 ay denersin sonra aşılamaya geçeriz dedi.Ama önce stresi bırakman lazım bu stresle aşılamada tutma zaten kendi haline bıraksan gelecek bebeişin dedi.ben bu ay çok az adet oldum 2.gün bitti prolaktinden şüphelendim benim arada yükseliyor.yarında prolaktin için kan vereceğim canım..hayırlısı bakalım...benden bu kadar..sende ne var ne yok:))
iki de misaifr var serpil kahveleri koy
canım bugun doktora gittim ne var ne ypk bi baksın dedim.herşey çok normal şimdiden 12,5mm yumurtan olmuş bile dedi:))çok stres yapıyorsun biraz rahat ol kendiliğinden gelecek bebeişin dedi:)D ahh bir başarabilsem zaten..neyse ben aşılama düşünüyorum dedim.daha çok erken dedi.yaz bi geçsin eylül gibi gelirsin dedi.rahim filmi çektiririz dedi.filmden sonrada 3-4 ay denersin sonra aşılamaya geçeriz dedi.Ama önce stresi bırakman lazım bu stresle aşılamada tutma zaten kendi haline bıraksan gelecek bebeişin dedi.ben bu ay çok az adet oldum 2.gün bitti prolaktinden şüphelendim benim arada yükseliyor.yarında prolaktin için kan vereceğim canım..hayırlısı bakalım...benden bu kadar..sende ne var ne yok:))
olmamı bayılırım bide sen köpüklu yaparsın miss miss kaydirigubbakcemile3kahveler benden bugun:))orta şekerli olur mu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?