ben görmedim resmi nerde seznin
yok kuşum serpoşum 12 de izin ladım gidicem 1:30 da açılıyo sağlık ocağı sanırım
4 e kadar vuruyolarmış ancak evde dinlenirim biraz kocamlada
vakit geçiririm doğru düzgün göremedim bile
araya oruçda girince sigarasızlıktan sinirli oluyo benimki
pek yaklaşmıyorum yanına
sezen canım geçmiş olsun allahım korusun hepimizi kazadan beladan
ebrar nihal buse nasılsınız kızlar
yok kuşum serpoşum 12 de izin ladım gidicem 1:30 da açılıyo sağlık ocağı sanırım
4 e kadar vuruyolarmış ancak evde dinlenirim biraz kocamlada
vakit geçiririm doğru düzgün göremedim bile
araya oruçda girince sigarasızlıktan sinirli oluyo benimki
pek yaklaşmıyorum yanına
sezen canım geçmiş olsun allahım korusun hepimizi kazadan beladan
ebrar nihal buse nasılsınız kızlar
günaydın kızlarrr
günaydın kızlar
salı günü bir kaza atlattım ALLAH korudu..delinin biri ben 30 la giderken arkadan çılgın gibi çarptı bana..epey bir sürüklendim.çoook korktum.hemen doktora gittik çok şükür Ege iyi ben yeni kendime geliyorum..neymiş beni görmemiş miş dalgın mış düz yolda bir kargo arabası idi çarpan..iyi ki önümde araba yoktu ne yapardım?
bu arada nihayet ben de profilime resim ekledim hamiş halim de var...
selam nihalcim nasılsınkızlarrrrrrrrrrrr slmmmmm
sezencim çok geçmiş olsun allah korumuş canımm sadaka ver canım
zeytinnnnnnn canımmm iyiyim seninde aşın varmış koly gelsin
serpil ebrar fatoş mucksssss
kızlarrrrrrrrrrrr slmmmmm
sezencim çok geçmiş olsun allah korumuş canımm sadaka ver canım
zeytinnnnnnn canımmm iyiyim seninde aşın varmış koly gelsin
serpil ebrar fatoş mucksssss
ebrarın durumu bizden daha kötü. O kızcağız bir gecede 40 kere uyanmak zorundaymış ya. önce sahura kalkacak ytacak sonra kalkıp kocasını yollayacak tekrar yatacak sonra kalkıp kendisi işe gidecek. Ayyyyyy üzüldüm walla ebrarım sana ben yaaynı dert canım uykusuzluk(((((((
O lekelenme seni korkutmasın bazı bünyelerde kanama olarak ta görülebiliyor (bende kanama olmuştu resmen 1,5 gün)herkese merhaba :)
bugün çektirdiğim rahim filmi ile ilgili olarak söyleyebileceğim tek şey; herşey umduğumdan daha kolay oldu, bir problem de çıkmadı üstelik.
dış gebelik geçirmiş olduğum sol tüpte bir yapısal deformasyon gözlendi ancak doktorum önemli olmadığını söyledi. sonuçta her iki tüpte açık ve temiz. korunma önermedi, ilaç da vermedi. ancak yanımda ped götürmüştüm hafif bir lekelenme tarzı bişey oldu, biraz kanama var gibi, ilaç da olabilir.
sonuç olarak iyiym, herşey yolunda :)
desteğiniz için teşekkür ederim çok, size bunu anlatmak için geldim, biraz uzanıp dinleneceğim.
görüşürüz yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?