Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

sezen10

canım çok ama çok geçmiş olsun rabbim korumuş senide karpuuzmuda kargocular zaten saçma sapan araba kullanıyorlar birindede benim park eden arabama çarptılar adamları nerdeyse öldürecktim daha arabam 1 aylıktı sıfır seni ve karpuuzmuu rabbim korumuş çok ama çok geçmiş olsun
bu arada profiline baktım küçük dilimi yuutumm maşallhhh bu kadarmı güzel olur bir insan

yok kuşum serpoşum 12 de izin ladım gidicem 1:30 da açılıyo sağlık ocağı sanırım
4 e kadar vuruyolarmış ancak evde dinlenirim biraz kocamlada
vakit geçiririm doğru düzgün göremedim bile
araya oruçda girince sigarasızlıktan sinirli oluyo benimki
pek yaklaşmıyorum yanına
sezen canım geçmiş olsun allahım korusun hepimizi kazadan beladan
ebrar nihal buse nasılsınız kızlar

kızlarrrrrrrrrrrr slmmmmm

sezencim çok geçmiş olsun allah korumuş canımm sadaka ver canım

zeytinnnnnnn canımmm iyiyim seninde aşın varmış koly gelsin

serpil ebrar fatoş mucksssss

anladım canım evet eşinlede biraz zaman geçir adamcağız hasret size .( inşallhh aşın iyi geçer canım

iyi yaparsın zeytinim git eve dinlen iğneden sonra. sigara konusuna gelince beni sigara hiç vurmuyorda bu uykusuzluk öldürecek

günaydın kızlarrr

günaydın canııııııııııııım

amaaaaaaaaan allah korumuş seni wallahi. allah bir daha yaşatmasın. egemizinde iyi olmasına sevindim canım

:sm_cool:
kızlarrrrrrrrrrrr slmmmmm

sezencim çok geçmiş olsun allah korumuş canımm sadaka ver canım

zeytinnnnnnn canımmm iyiyim seninde aşın varmış koly gelsin

serpil ebrar fatoş mucksssss

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

mısraaaaaaaaaaaaa nerdesin tatlım

ebrarcım hani dün bir dua yazmıştın ya 7 gün akşam iftarda okunacak ben onu bulamadım bilmiyorumkismile yeniden yazsana opuyorumnanaktan

herkese merhaba :)

bugün çektirdiğim rahim filmi ile ilgili olarak söyleyebileceğim tek şey; herşey umduğumdan daha kolay oldu, bir problem de çıkmadı üstelik.
dış gebelik geçirmiş olduğum sol tüpte bir yapısal deformasyon gözlendi ancak doktorum önemli olmadığını söyledi. sonuçta her iki tüpte açık ve temiz. korunma önermedi, ilaç da vermedi. ancak yanımda ped götürmüştüm hafif bir lekelenme tarzı bişey oldu, biraz kanama var gibi, ilaç da olabilir.

sonuç olarak iyiym, herşey yolunda :)

desteğiniz için teşekkür ederim çok, size bunu anlatmak için geldim, biraz uzanıp dinleneceğim.
görüşürüz yine.

aynı dert canım uykusuzluk (((((((
ebrarın durumu bizden daha kötü. O kızcağız bir gecede 40 kere uyanmak zorundaymış ya. önce sahura kalkacak ytacak sonra kalkıp kocasını yollayacak tekrar yatacak sonra kalkıp kendisi işe gidecek. Ayyyyyy üzüldüm walla ebrarım sana ben ya

O lekelenme seni korkutmasın bazı bünyelerde kanama olarak ta görülebiliyor (bende kanama olmuştu resmen 1,5 gün)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…