canımm çok sevindim sorun olmamamısa :)) lekelenme normal canım korkma inşallah rahim filminden sonra hamile kalanlardan olursunherkese merhaba :)
bugün çektirdiğim rahim filmi ile ilgili olarak söyleyebileceğim tek şey; herşey umduğumdan daha kolay oldu, bir problem de çıkmadı üstelik.
dış gebelik geçirmiş olduğum sol tüpte bir yapısal deformasyon gözlendi ancak doktorum önemli olmadığını söyledi. sonuçta her iki tüpte açık ve temiz. korunma önermedi, ilaç da vermedi. ancak yanımda ped götürmüştüm hafif bir lekelenme tarzı bişey oldu, biraz kanama var gibi, ilaç da olabilir.
sonuç olarak iyiym, herşey yolunda :)
desteğiniz için teşekkür ederim çok, size bunu anlatmak için geldim, biraz uzanıp dinleneceğim.
görüşürüz yine.
ebrarın durumu bizden daha kötü. O kızcağız bir gecede 40 kere uyanmak zorundaymış ya. önce sahura kalkacak ytacak sonra kalkıp kocasını yollayacak tekrar yatacak sonra kalkıp kendisi işe gidecek. Ayyyyyy üzüldüm walla ebrarım sana ben ya
O lekelenme seni korkutmasın bazı bünyelerde kanama olarak ta görülebiliyor (bende kanama olmuştu resmen 1,5 gün)
canımm çok sevindim sorun olmamamısa :)) lekelenme normal canım korkma inşallah rahim filminden sonra hamile kalanlardan olursun
herkese merhaba :)
bugün çektirdiğim rahim filmi ile ilgili olarak söyleyebileceğim tek şey; herşey umduğumdan daha kolay oldu, bir problem de çıkmadı üstelik.
dış gebelik geçirmiş olduğum sol tüpte bir yapısal deformasyon gözlendi ancak doktorum önemli olmadığını söyledi. sonuçta her iki tüpte açık ve temiz. korunma önermedi, ilaç da vermedi. ancak yanımda ped götürmüştüm hafif bir lekelenme tarzı bişey oldu, biraz kanama var gibi, ilaç da olabilir.
sonuç olarak iyiym, herşey yolunda :)
desteğiniz için teşekkür ederim çok, size bunu anlatmak için geldim, biraz uzanıp dinleneceğim.
görüşürüz yine.
((((( canım kıyamammm kızlar benim eşim benden önce işe gidiyor ben kalkmıyorum ilk gunden beri kalkar gıyınır gider duymam bile kaydirigubbakcemile3
mısraaaaaaaaaaaaa nerdesin tatlım
ebrarcım hani dün bir dua yazmıştın ya 7 gün akşam iftarda okunacak ben onu bulamadım bilmiyorumkismile yeniden yazsana opuyorumnanaktan
ebrarın durumu bizden daha kötü. O kızcağız bir gecede 40 kere uyanmak zorundaymış ya. önce sahura kalkacak ytacak sonra kalkıp kocasını yollayacak tekrar yatacak sonra kalkıp kendisi işe gidecek. Ayyyyyy üzüldüm walla ebrarım sana ben ya
((((( canım kıyamammm kızlar benim eşim benden önce işe gidiyor ben kalkmıyorum ilk gunden beri kalkar gıyınır gider duymam bile kaydirigubbakcemile3
benimkide dünden beri ayakta nöbette çıldırmış bir durumda biizmkilerde nöbetten sonra istraht yok çalışmaya devam ant sıcağında onun halinin düşünün biraz önce aradığında kan beynine çıkmış aşırı stresliydii
allah yardımcısı olsun eşin canım antalyada mı ? anlamadım geldi mi yani
kizlar merhaba herkese ,bugun benim nette bi yavaslik var yazamiyorum,,,,,
kızlarr ben bebek yapmaktan vazgeçtim o yüzden sormayın ama sizleri dinliycem bu saattten sonra benim için bebek olayı bitmiştir
hormonal kankimmmmmmmmmm yine aynı hormonlarla karra aldık malum bendede bekek olayı bitik :))))))))))))) hadi çakkk çak çakkkkkkkkkkk
kızlarr ben bebek yapmaktan vazgeçtim o yüzden sormayın ama sizleri dinliycem bu saattten sonra benim için bebek olayı bitmiştir
canım evet antalyada niaheyt geldii :))))))))))))))))))))))))))))
( busecimmm canımmm yine üzmüşler seni (8
oooo gözün aydın serpilcim
canımm şu an çok sinirlısın anladığım kadarıylayok nihal çocuk yapmak için yapmıycam çocuk çok başka bişey seni seven adama yaparsın seni üzen dama çocuk yapılmazz genleride berbat aileside berbat kendide berbat çocupumu heder eedemem yazık olur bana yazık oldu zaten karar verdim artık çok istiyodum ama yıkıldım içim çok kırık
yok nihal çocuk yapmak için yapmıycam çocuk çok başka bişey seni seven adama yaparsın seni üzen dama çocuk yapılmazz genleride berbat aileside berbat kendide berbat çocupumu heder eedemem yazık olur bana yazık oldu zaten karar verdim artık çok istiyodum ama yıkıldım içim çok kırık
evet canım aynen öyle düzeltilmesi gerekenler varsa en önemlisi soru işaretleri varsa temkinli hararet etmekte fayda varnihalim busecan sıkkın atlatacak am önce kendi yaşaımnnda güzel şeyleri düşünüp rayına oturtmalı sonarsı zaten olur olur gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?