Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

canımm çok sevindim sorun olmamamısa :)) lekelenme normal canım korkma inşallah rahim filminden sonra hamile kalanlardan olursun

((((( canım kıyamammm kızlar benim eşim benden önce işe gidiyor ben kalkmıyorum ilk gunden beri kalkar gıyınır gider duymam bile kaydirigubbakcemile3

O lekelenme seni korkutmasın bazı bünyelerde kanama olarak ta görülebiliyor (bende kanama olmuştu resmen 1,5 gün)

teşekkür ederim çok :)

canımm çok sevindim sorun olmamamısa :)) lekelenme normal canım korkma inşallah rahim filminden sonra hamile kalanlardan olursun

inşallah :) çok teşekkür ederim.

canım geçmş olsun sevindim herşey yolunda olması harika

((((( canım kıyamammm kızlar benim eşim benden önce işe gidiyor ben kalkmıyorum ilk gunden beri kalkar gıyınır gider duymam bile kaydirigubbakcemile3

benimkide dünden beri ayakta nöbette çıldırmış bir durumda biizmkilerde nöbetten sonra istraht yok çalışmaya devam ant sıcağında onun halinin düşünün biraz önce aradığında kan beynine çıkmış aşırı stresliydii

mısraaaaaaaaaaaaa nerdesin tatlım

ebrarcım hani dün bir dua yazmıştın ya 7 gün akşam iftarda okunacak ben onu bulamadım bilmiyorumkismile yeniden yazsana opuyorumnanaktan

Çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde "Yâ Musavvir, Ya Bari, Ya Halık" isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar eylese Cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder.

ayrıca bol bol estağfirullah demeli a.s

alışırız bakalım :1rolleyes:

benimki uyanamazki ben kaldırmasam uykusu ağırdır şutarafagitti

nasılsınız kızlar bu arada ben bugün sanki azcık acıktım gibi şimdiden kaydirigubbakcemile3 yada öğlen yaklaştı ondan böyle oldum ...

allah yardımcısı olsun eşin canım antalyada mı ? anlamadım geldi mi yani

kızlarr ben bebek yapmaktan vazgeçtim o yüzden sormayın ama sizleri dinliycem bu saattten sonra benim için bebek olayı bitmiştir

( busecimmm canımmm yine üzmüşler seni (8

oooo gözün aydın serpilcim

yok nihal çocuk yapmak için yapmıycam çocuk çok başka bişey seni seven adama yaparsın seni üzen dama çocuk yapılmazz genleride berbat aileside berbat kendide berbat çocupumu heder eedemem yazık olur bana yazık oldu zaten karar verdim artık çok istiyodum ama yıkıldım içim çok kırık

canımm şu an çok sinirlısın anladığım kadarıyla ((

canım evet bizler nedense çocuk istiyoruz buda çok yalnış çocuğu nasıl ne şartlarda istedğimizi hiç düşünmüyoruz şimdi gerginsin bir müdeet zaten çocuk olayını at kafandan bu sendurumları bende çok yaaşdım sadce kendime zarra verdimm kimsey değil bencede bir müddet at kafandan iannamyacaksın ama bende şuan asla bebk sevdası yok burad hep olucam ama sevdamdan değil sizler varsınzı diye

nihalim busecan sıkkın atlatacak am önce kendi yaşaımnnda güzel şeyleri düşünüp rayına oturtmalı sonarsı zaten olur olur gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…