oyy oyy geldimmm kıuzlar bir ebarraım kalmış bir ben :))))
şimdi kimseler kalmamış boshayallersmile
geçmişi okudum busecan biraz keyifsiz anlaşılan :sinifsinif:
tepkilerimiz hep aynı sanırım kzıdıkmı herşeyden vazgeçiyoruz en baştada çocuk hayallerinden ...
ama her yönüyle değerlendirmek gerkir olayı ve daha sakin düşünmek umarım faydalı olur canım arkadaşım her ne olursa olsun kendini üzme hiçbişey için.... hayat çok güzel ve güneş senin içinde doğdu bugün nefesin adımın sağlığın sana zaten bi hediye üzülmeye değmeyecek kadar kısa bi ömre sahibiz...yerimseniben
yok nihal çocuk yapmak için yapmıycam çocuk çok başka bişey seni seven adama yaparsın seni üzen dama çocuk yapılmazz genleride berbat aileside berbat kendide berbat çocupumu heder eedemem yazık olur bana yazık oldu zaten karar verdim artık çok istiyodum ama yıkıldım içim çok kırık
kızlarr ben bebek yapmaktan vazgeçtim o yüzden sormayın ama sizleri dinliycem bu saattten sonra benim için bebek olayı bitmiştir
Çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde "Yâ Musavvir, Ya Bari, Ya Halık" isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar eylese Cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder.
ayrıca bol bol estağfirullah demeli a.s
alışırız bakalım :1rolleyes:
benimki uyanamazki ben kaldırmasam uykusu ağırdır şutarafagitti
nasılsınız kızlar bu arada ben bugün sanki azcık acıktım gibi şimdiden kaydirigubbakcemile3 yada öğlen yaklaştı ondan böyle oldum ...
benimkide dünden beri ayakta nöbette çıldırmış bir durumda biizmkilerde nöbetten sonra istraht yok çalışmaya devam ant sıcağında onun halinin düşünün biraz önce aradığında kan beynine çıkmış aşırı stresliydii
((((( canım kıyamammm kızlar benim eşim benden önce işe gidiyor ben kalkmıyorum ilk gunden beri kalkar gıyınır gider duymam bile kaydirigubbakcemile3
evet canım aynen öyle düzeltilmesi gerekenler varsa en önemlisi soru işaretleri varsa temkinli hararet etmekte fayda var
şimdi kimseler kalmamış boshayallersmile
geçmişi okudum busecan biraz keyifsiz anlaşılan :sinifsinif:
tepkilerimiz hep aynı sanırım kzıdıkmı herşeyden vazgeçiyoruz en baştada çocuk hayallerinden ...
ama her yönüyle değerlendirmek gerkir olayı ve daha sakin düşünmek umarım faydalı olur canım arkadaşım her ne olursa olsun kendini üzme hiçbişey için.... hayat çok güzel ve güneş senin içinde doğdu bugün nefesin adımın sağlığın sana zaten bi hediye üzülmeye değmeyecek kadar kısa bi ömre sahibiz...yerimseniben
ben bunu sana uzun zamandır söylüyorum ama dinlemiyorsun önce düzeltmen gereken şeyleri düzelt baktın evet herşey yolunda ondan sonra çocuk düşün.
busem önce evliliğini bir tart birtanem bu evlilik ne kadar uzun ömürlü onu tahlil et ondan sonra bebek olayına geçersin
öğlen vakti geldiğinden herhalde bende az acıktığımız hissettim az önce
asker çıldırmaz, asker uyumaz, askere istirahat yok :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: ayyy yazık adama beeee
ayyyyyyyyyyy nihal eniştemede yazık ya kız insan en azından kalkıp yolcu eder
ii olmaya çalışıyoırumbuseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem gülüm nasılsın bebeğim
busecim sorunlarının ne olduğunu bilmiyorum ama umarım herşey senın için güzel olur
aynnenn serpil kafayı yedi yinekızlar aşğıda olanları ve kendimi göremiyorum
kızlar şimdi antlya yerel habers istelrini gezerken dün gece müşterim olan bir avukat arkadşım gencecceik henüz 7 yıllık avukat aktif siyaset haytı olan başarılı bir genç arkadş varyantlardan dengesini kaybedip düşmüş şuan bitkisel hayata makinalarla bağlı komadaymış busecannnnnnnnnnnnnn özellkle sana bana ve herkese yazıyorum yaşam o kadar kısaki zehir etmeye değermi ?
aaaaaaaaa aşağıda kim var kim yok belli değil ne oldu yine bu k.k ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?