Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

oyy oyy geldimmm kıuzlar bir ebarraım kalmış bir ben :))))

şimdi kimseler kalmamış boshayallersmile

geçmişi okudum busecan biraz keyifsiz anlaşılan :sinifsinif:

tepkilerimiz hep aynı sanırım kzıdıkmı herşeyden vazgeçiyoruz en baştada çocuk hayallerinden ...

ama her yönüyle değerlendirmek gerkir olayı ve daha sakin düşünmek umarım faydalı olur canım arkadaşım her ne olursa olsun kendini üzme hiçbişey için.... hayat çok güzel ve güneş senin içinde doğdu bugün nefesin adımın sağlığın sana zaten bi hediye üzülmeye değmeyecek kadar kısa bi ömre sahibiz...yerimseniben

sen ne kadar asilsin canım:uhm:

uykum var am aofiste kimse yok nem oranı hat safhada klma hasta ediyor beni ilk defa adetim 4 cü güne çıktı ve devam ediyor bu sevindirici ama sıcaklardad pek çeklmiyor

ben bunu sana uzun zamandır söylüyorum ama dinlemiyorsun önce düzeltmen gereken şeyleri düzelt baktın evet herşey yolunda ondan sonra çocuk düşün.

kızlarr ben bebek yapmaktan vazgeçtim o yüzden sormayın ama sizleri dinliycem bu saattten sonra benim için bebek olayı bitmiştir

busem önce evliliğini bir tart birtanem bu evlilik ne kadar uzun ömürlü onu tahlil et ondan sonra bebek olayına geçersin

öğlen vakti geldiğinden herhalde bende az acıktığımız hissettim az önce

asker çıldırmaz, asker uyumaz, askere istirahat yok :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: ayyy yazık adama beeee

((((( canım kıyamammm kızlar benim eşim benden önce işe gidiyor ben kalkmıyorum ilk gunden beri kalkar gıyınır gider duymam bile kaydirigubbakcemile3

ayyyyyyyyyyy nihal eniştemede yazık ya kız insan en azından kalkıp yolcu eder

evet fatocumm busecan biraz düşünecek bunları biz ona yardımcı olacağız burad hep bbek için var değiliz birbirimize desteğiz .))

evet canım aynen öyle düzeltilmesi gerekenler varsa en önemlisi soru işaretleri varsa temkinli hararet etmekte fayda var

ewt canım önce düzeltmem gerekenler var düzeltmek içinde uğraşmıycam bıktım çünki 19 aydır değişmiyor bakıcam zaman vercem olmuyosa son yapcam nokta koycam ömür kısa hayat hep zordu bana bu an da zor

haklısın bende onu yapcam artık kendim için yaşıycam önce baktım olmadı finiş zorlamanın manası yok hiçbişeyi sıkıldım yaşam sevincim kalmadı diyebilirim

ewvt fatoşsum demiştin şu an uygulamaya geçtim önce evlilik denen şey kafamadakı gibi olmadı o oturmadıktan sonra yapmıycam bende karar aldım tek başıma mücadele ve tek başıma bişeyler değişcek dersem olmuycakta dğeişmiyor onu gördüm

kızlar şimdi antlya yerel habers istelrini gezerken dün gece müşterim olan bir avukat arkadşım gencecceik henüz 7 yıllık avukat aktif siyaset haytı olan başarılı bir genç arkadş varyantlardan dengesini kaybedip düşmüş şuan bitkisel hayata makinalarla bağlı komadaymış busecannnnnnnnnnnnnn özellkle sana bana ve herkese yazıyorum yaşam o kadar kısaki zehir etmeye değermi ?

hayat o kadar kısaki biz neleri dert ediyoruz arkadşımın eşi dr şuan hiç birşey yapamyıyor sinir kriizi geçirmekten başka kısacık hayat ölüm yaşa başa kariyer makama bakmıyor paraya pula dert etmeyelim ya ölüm her an yakınımızda kim canımızı sıkıyorsa sepetleyelim kim sıkarsa sıksın onu imha edelim

allah acil şifalar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…