fatoş (benim elimi radyoloji uzmanı tutmuştu )
ilahi fatoş çok guldum
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy krize e girdimmmmmmmmmmmmmmm çeklir hayatın tadaı orada o olmasa malum bebekde olmuyor öyle bakalım eee idare tt fatoözelim kafam kıyak hayıtımı içtim sarhoşun mektubu okunmazmış mucuxxxxxxxxxx
size afiyet olsun hanımlar ben çıkıyorum iyi akşamlar
kızlar perşembe günü fetih suresini okuyun fırsatını bulurnız okuyabildiğiniz kadar okuyun
prensesler size birşey söyleyyeimii ? iyiki varsınız ve sizleri tanıdığıma gerçekten memnunum şuna inanaıyorumki yaşamımızda çok şey güzel olacak
kızlar 41 fetih okyalımıı perşembeb günü hani paylaşalımıı böyle bir organizsayon yapalımmı ne dersiniz ?
buyrun arkadaşlar için birazdan soğuyunca falınıza bakacağım:))
ben şimdi kağıt kalem aldım not ediyorum yarın kızlarda yazar sonra yarın listyei tamamlarız 10 ben alıyorum
amin canım bende sizi tanıdığım için çok çok mutluyumprensesler size birşey söyleyyeimii ? iyiki varsınız ve sizleri tanıdığıma gerçekten memnunum şuna inanaıyorumki yaşamımızda çok şey güzel olacak
kızlar 41 fetih okyalımıı perşembeb günü hani paylaşalımıı böyle bir organizsayon yapalımmı ne dersiniz ?
buyrun arkadaşlar için birazdan soğuyunca falınıza bakacağım:))
tamam canım bakıyorum şimdi.canım 2 veya 3 rakamı görüyorum:)))sen 2 veya en fazla 3 ay içinde istediğin birşeye kavuşuyorsun.mutluluktan havalardasın..eşya görüyorum kamyona yüklenmiş..kız yoksa taşınıyormusun sen???:)))evet evet sen güzel bir eve geçiyorsun ve bu av sana acayip uğur getirecek hem maddi hem manevi olarak..yakın bir zamanda kısa bir yolun var ve bu yolun sonu aydınlık...sen ve eşin birlikte çok mutlusunuz ve 3.bir kişi görüyorum yanınızdaa mutluluğunuzu dahada katlıyor ayyy geliyor gliyor bir erkek çocuk geliyor..bak sana söylüyorum 2 veya 3...:gizem yaa önce benim falıma baksan canım elerine sağlık pek güzel olmuş kahven maşallhh nasıl öyle köpürtmüşsün maşalhh maşalhhh
tamam canım bakıyorum şimdi.canım 2 veya 3 rakamı görüyorum:)))sen 2 veya en fazla 3 ay içinde istediğin birşeye kavuşuyorsun.mutluluktan havalardasın..eşya görüyorum kamyona yüklenmiş..kız yoksa taşınıyormusun sen???:)))evet evet sen güzel bir eve geçiyorsun ve bu av sana acayip uğur getirecek hem maddi hem manevi olarak..yakın bir zamanda kısa bir yolun var ve bu yolun sonu aydınlık...sen ve eşin birlikte çok mutlusunuz ve 3.bir kişi görüyorum yanınızdaa mutluluğunuzu dahada katlıyor ayyy geliyor gliyor bir erkek çocuk geliyor..bak sana söylüyorum 2 veya 3...:
cuma günüde duamızıı yapalım kızlar
çok güzel olur. serpil merye suresinidemi okusak. sen şöyle bir düşünde güzelim araya meryem suresinide okuyalım bence. bir yerde okumuştum meryem suresi evlat isteyenler için gibi bir şey kalmış aklımda
ya canım yasın bitsin meryem süresine geçelim karışmasın şimdiçok güzel olur. serpil merye suresinidemi okusak. sen şöyle bir düşünde güzelim araya meryem suresinide okuyalım bence. bir yerde okumuştum meryem suresi evlat isteyenler için gibi bir şey kalmış aklımda
tamam canım bakıyorum şimdi.canım 2 veya 3 rakamı görüyorum:)))sen 2 veya en fazla 3 ay içinde istediğin birşeye kavuşuyorsun.mutluluktan havalardasın..eşya görüyorum kamyona yüklenmiş..kız yoksa taşınıyormusun sen???:)))evet evet sen güzel bir eve geçiyorsun ve bu av sana acayip uğur getirecek hem maddi hem manevi olarak..yakın bir zamanda kısa bir yolun var ve bu yolun sonu aydınlık...sen ve eşin birlikte çok mutlusunuz ve 3.bir kişi görüyorum yanınızdaa mutluluğunuzu dahada katlıyor ayyy geliyor gliyor bir erkek çocuk geliyor..bak sana söylüyorum 2 veya 3...:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?