Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

fatoş (benim elimi radyoloji uzmanı tutmuştu )

ilahi fatoş çok guldum

walla kız eşimi yanıma almamışlardı. radyoloji uzmanı kız dediki ben elinizi tutarım merak etmeyin siz.

afiyet bal şeker olsun gülüm

size afiyet olsun hanımlar ben çıkıyorum iyi akşamlar

daha karpuz keseceeeeedik

kızlar perşembe günü fetih suresini okuyun fırsatını bulurnız okuyabildiğiniz kadar okuyun

tamam anlaştık. fetih suresini okuyoruz perşembe günü

prensesler size birşey söyleyyeimii ? iyiki varsınız ve sizleri tanıdığıma gerçekten memnunum şuna inanaıyorumki yaşamımızda çok şey güzel olacak

inşallah canım. bu kadar pozitif enerjiden sonra bende artık hayatımızın değişeceğine inanıyorum

kızlar 41 fetih okyalımıı perşembeb günü hani paylaşalımıı böyle bir organizsayon yapalımmı ne dersiniz ?

olur sen dağıt o zaman.ama çabuk dağıt ben galiba geç okuyorum.

buyrun arkadaşlar için birazdan soğuyunca falınıza bakacağım:))

ellerine sağlık arkadaşım. hımmmmmm bol köpüklü müthiş güzel görünüyor

ben şimdi kağıt kalem aldım not ediyorum yarın kızlarda yazar sonra yarın listyei tamamlarız 10 ben alıyorum

şimdilik 5 ben alıyorum o zaman. eğer eksik kalırsa kalan sayıyı tekrar paylaşırız. yanlız bu akşamdan okumaya başlayalımmı yoksa perşembe gecesi hepsini birdenmi okuycaz anlamadm ben eyvahedigeldismile

prensesler size birşey söyleyyeimii ? iyiki varsınız ve sizleri tanıdığıma gerçekten memnunum şuna inanaıyorumki yaşamımızda çok şey güzel olacak
amin canım bende sizi tanıdığım için çok çok mutluyum

kızlar 41 fetih okyalımıı perşembeb günü hani paylaşalımıı böyle bir organizsayon yapalımmı ne dersiniz ?

oky bende okurum

buyrun arkadaşlar için birazdan soğuyunca falınıza bakacağım:))

gizem şimdi canım çekti söyledim hemen içiyorum şu an sempatiksalakcinni

gizem yaa önce benim falıma baksan canım elerine sağlık pek güzel olmuş kahven maşallhh nasıl öyle köpürtmüşsün maşalhh maşalhhh
tamam canım bakıyorum şimdi.canım 2 veya 3 rakamı görüyorum:)))sen 2 veya en fazla 3 ay içinde istediğin birşeye kavuşuyorsun.mutluluktan havalardasın..eşya görüyorum kamyona yüklenmiş..kız yoksa taşınıyormusun sen???:)))evet evet sen güzel bir eve geçiyorsun ve bu av sana acayip uğur getirecek hem maddi hem manevi olarak..yakın bir zamanda kısa bir yolun var ve bu yolun sonu aydınlık...sen ve eşin birlikte çok mutlusunuz ve 3.bir kişi görüyorum yanınızdaa mutluluğunuzu dahada katlıyor ayyy geliyor gliyor bir erkek çocuk geliyor..bak sana söylüyorum 2 veya 3...:

canımmm ağzına sağlık vallhi bilidn anacım herkes bana oğlun olacak dyor :))) ayy süpersin tşk edrim canımaklinialirimsmile

nhalim herkes dua alsın yasin gibi listeyi yarın yapıcaz şimdi topiği okuyamayan arkadşlarda var onlarda okusn yazarlar yarın ona göre liste yaparız canım

oky şimdilik 10 tane gerekirse sabaha kadar oturur daha çok verirsin bana okurum her kez için büyük bir zevkle kaydirigubbakcemile5

çok güzel olur. serpil merye suresinidemi okusak. sen şöyle bir düşünde güzelim araya meryem suresinide okuyalım bence. bir yerde okumuştum meryem suresi evlat isteyenler için gibi bir şey kalmış aklımda
ya canım yasın bitsin meryem süresine geçelim karışmasın şimdi

sonrada benim falıma bakıver tatlım.zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…