Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

evet canım ya zaten dediğim gibi evlendiğimden beri hapla korunuyodum 1,5 yıl yani yılbaşında bıraktım kullanmayı aslında o zman başlayacaktık denemeye kardeşimin düğün işler falan girdi araya erteledim kendimiz korunduk ilaç almadım rahatlasın dedim yumurtalıklar :))) geçen ay tam korunmadık işte bu ay 8. günüm ama daha öncede dediğim gibi idrar kan iki teste negatif çıktı anlamadım gitti yani dediğin gibi canım havalardan heralde ama ilk defa bu kadar geciktim ilaç la zaten düzenli oluyodum ama ilacı bıraktıktan sonra her ayın 3-5 arası olyodum hep bu ayda işte 5inde az bi kanamam oldu kahverengi o kadar gerisi gelmedi ?????

canım bu ay havalardanmıdır nedir hepimizde tuhaflıklar oldu

tatlım bir dr görsün seni bence bakalım ne diyecek bu duruma bende merak ettim şimdi ama dr görmeden bizde bir yorum yapamayacağız .((( bu işi önce netleştirmek lazım sonrası kolay ateş ölçme ovolsyon onlar kolay ama önce şu belirsizliğin belirlenmeli:1no2:

allah yardımcın olsun o zamn ne diyelim şimdiden kolay gelsin ...

sağol canımmmm

ay çok iyi olur yaaaaa

aaaaaaaa araştırmak lazım yaa ozmaan güvenilir değilse olmaz bır topik vardı bu işlerle uğraşan ben musait olduğumda senın için araştırırım bu gun :)

canım senin çatlamış yumurtan bugünleri lütfen değerlendir canım inşallhh bu sefre seviniriz

inşallah canım ramazanda zor oluyo ama kısmet :))

hallederiz beybii araştıralım markada karar verelim önce
nihalimm

biz 25 kişi yatılı misafir ağırladık geçen salıya kadar anamız dinmiz resmen ağladıı mahvoldukk şimdiiden sana kolay gelsin 18 kişi yani oldukça yakınızlaelaelaelaelae

25 kaydirigubbakcemile5

biizm busecan gelse maşallhhh buseciğimzi uzman doçent oldu bu konuda hızlıca yetiştirdi kendini ama bu ara az canı sıkkın birazdan damlar cimcime .))

buseeee nerdesinnn beybi yaaaaaazemuszemus

canım bu ay havalardanmıdır nedir hepimizde tuhaflıklar oldu

tuhaflık olduğu kesin benimde serpil gibi şikayetlerim olmaya başladı acaba erkenmi olacakki :uhm:

kahverengi bi akıntı var anlamadım gitti nette baktım enfeksiyon diyo ama hayırlısı bakalım :sm_confused:

Son düzenleme:
tuhaflık olduğu kesin benimde serpil gibi şikayetlerim olmaya başladı acaba erkenmi olacakki :uhm:

kahverengi bi akıntı var anlamadım gitti nette baktım enfeksiyon diyo ama hayırlısı bakalım :sm_confused:

ebrar bende enfeksiyon diye düşünmüştüm o kahverngi akıntıyı araştırmıştım öyle bilgi bulmuştum birde yerleşme kanması bende birşey yerleşemzdi olamayan şey nasıl yerleşeckti ki:1closedeyes: neysemkii gördükk yaşadım erken adet olduk baklım sende ne olacak ama bana göre tabiaat anada bile oynamalar varki bizde olması gayet doğal:roflol::roflol:

kızlar toplanınca hepimiz dua edelim ebrra şu cici güzel dua listemizi eklesen araya yasin duamızda tekarradan yenileylim geçen hafta yapmıştık ama yine yapalım

bendede olamaz yerleşme filan kocasal kankim busecan gibi bizimkide oldukça nazlı olunca kendi kendime yumurtladım kaydirigubbakcemile3
umarım enfeksiyon filan değildir bide onla uğraşmak gerekir ...
kızlar toplanınca hepimiz dua edelim ebrra şu cici güzel dua listemizi eklesen araya yasin duamızda tekarradan yenileylim geçen hafta yapmıştık ama yine yapalım

ekleyim canım ben listeyi ama pek okuyamıyoruz sanırım :1rolleyes: listede pek fark yok gibi ....duamızı yaparız inş.

eyyy yüce rabbim okumuş olduğumuz bu mübarek aylarda 500 yasini şerimizi ve kenzülarşımızı fetih sueremzi ve diğer okumuş olduğumuz duaları bu mübarek cumanın hurmetine kabul eyle yarabbim kumsal,fatoözel,entersan.xayşex.esmeralda nihal. busecan.cimcime ebrar.şekerleblebi .gizem79,belenay,masal.hpt-honey nazlı87 ve diğer niklerini hatırlayamadığım bütün kk kulubundeki bebek bekleyen anne adaylarına tez zamanda o güzel katından meleklerini yolla yarabimm hamillerimz mısra.tualina.ahsen.zeytin .sezen10efnanim ve yine kk kulubundeki bütün hamillertii meleklerine sağ salim kavuştur yarabimm sağlıklı sıhateli bebeklerini kollarına almayı nasip et yarabimm

gönlümüüzn muradı olan bu bebek sevdamız niyetine okuduğumuz bütün yasini şerifleri ve diğer dularımızı başta peygamber efndimz s.sa.v efendimize gelmiş geçmiş bütün peygamberlerimize erenlerimize evliyalarımıza ölmüşlerimizn ruhuna hediye eyledik yarabbim kabul eyle amin

yarabimm bütün hastalar şifa dertliler deva zor durumda olanlara yardım eyle yarabbim haksız yere tutuklu olanlara tez zamanda hürriyet nasip eyle yarabbim bu güzel günler hurmetine biizi doğruyolundan ayrırma yarabbimm bize merhamet et günahlarımızı affet yarabimm gönüllerimizn murdanı ver yarabimm aminnnnnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ne güzel yazmışsın canım eline sağlık her cümlesine yürekten aminnnnn :Saruboceq: :Saruboceq:

valla kızlar öle yapacam dr a bi gidecem zaten hamilelikten önce bi kontrole gitmek istiyodum bunuda öğrenirim ama dediğiniz gibi havalardan heralde .....

aminnnnn mubarek ramazan ayında dualrımız kabul göbüşlerimiz bebiş dolsun

günaydın canlarım nasılsınız.herkezin ramazanı şerifi ve cuması mübarek olsun.dualarınıza canı gönülden amin diyorum Allah bu güzel ayın ve günün hürmetine gönlünüzden geçenleri hayırlısı ile versin kimsenin elini boş koymasın.hayırlı sağlıklı imanlı evlatlar nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…