aminnnnnn canım oğlun nasıl iyileşti mi ?günaydın canlarım nasılsınız.herkezin ramazanı şerifi ve cuması mübarek olsun.dualarınıza canı gönülden amin diyorum Allah bu güzel ayın ve günün hürmetine gönlünüzden geçenleri hayırlısı ile versin kimsenin elini boş koymasın.hayırlı sağlıklı imanlı evlatlar nasip etsin inşallah.
günaydın canlarım nasılsınız.herkezin ramazanı şerifi ve cuması mübarek olsun.dualarınıza canı gönülden amin diyorum Allah bu güzel ayın ve günün hürmetine gönlünüzden geçenleri hayırlısı ile versin kimsenin elini boş koymasın.hayırlı sağlıklı imanlı evlatlar nasip etsin inşallah.
AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN ARKADAŞIM YÜREĞİNE ELİNE SAĞLIK :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:eyyy yüce rabbim okumuş olduğumuz bu mübarek aylarda 500 yasini şerimizi ve kenzülarşımızı fetih sueremzi ve diğer okumuş olduğumuz duaları bu mübarek cumanın hurmetine kabul eyle yarabbim kumsal,fatoözel,entersan.xayşex.esmeralda nihal. busecan.cimcime ebrar.şekerleblebi .gizem79,belenay,masal.hpt-honey nazlı87 ve diğer niklerini hatırlayamadığım bütün kk kulubundeki bebek bekleyen anne adaylarına tez zamanda o güzel katından meleklerini yolla yarabimm hamillerimz mısra.tualina.ahsen.zeytin .sezen10efnanim ve yine kk kulubundeki bütün hamillertii meleklerine sağ salim kavuştur yarabimm sağlıklı sıhateli bebeklerini kollarına almayı nasip et yarabimm
gönlümüüzn muradı olan bu bebek sevdamız niyetine okuduğumuz bütün yasini şerifleri ve diğer dularımızı başta peygamber efndimz s.sa.v efendimize gelmiş geçmiş bütün peygamberlerimize erenlerimize evliyalarımıza ölmüşlerimizn ruhuna hediye eyledik yarabbim kabul eyle amin
yarabimm bütün hastalar şifa dertliler deva zor durumda olanlara yardım eyle yarabbim haksız yere tutuklu olanlara tez zamanda hürriyet nasip eyle yarabbim bu güzel günler hurmetine biizi doğruyolundan ayrırma yarabbimm bize merhamet et günahlarımızı affet yarabimm gönüllerimizn murdanı ver yarabimm aminnnnnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canımmmmmmmmmmmmmmmmmmm genel mudurNbr kızlar?
Genel Müdürlük tüm siteleri engellemiş,aklım sizlerde ama bir türlü gelemedim.
Şimdi bir yol buldum site açıldı:))))
Umarım herkesin keyfi yerindedir.
eyyy yüce rabbim okumuş olduğumuz bu mübarek aylarda 500 yasini şerimizi ve kenzülarşımızı fetih sueremzi ve diğer okumuş olduğumuz duaları bu mübarek cumanın hurmetine kabul eyle yarabbim kumsal,fatoözel,entersan.xayşex.esmeralda nihal. busecan.cimcime ebrar.şekerleblebi .gizem79,belenay,masal.hpt-honey nazlı87 ve diğer niklerini hatırlayamadığım bütün kk kulubundeki bebek bekleyen anne adaylarına tez zamanda o güzel katından meleklerini yolla yarabimm hamillerimz mısra.tualina.ahsen.zeytin loveli.sezen10efnanim ve yine kk kulubundeki bütün hamillertii meleklerine sağ salim kavuştur yarabimm sağlıklı sıhateli bebeklerini kollarına almayı nasip et yarabimm
gönlümüüzn muradı olan bu bebek sevdamız niyetine okuduğumuz bütün yasini şerifleri ve diğer dularımızı başta peygamber efndimz s.sa.v efendimize gelmiş geçmiş bütün peygamberlerimize erenlerimize evliyalarımıza ölmüşlerimizn ruhuna hediye eyledik yarabbim kabul eyle amin
yarabimm bütün hastalar şifa dertliler deva zor durumda olanlara yardım eyle yarabbim haksız yere tutuklu olanlara tez zamanda hürriyet nasip eyle yarabbim bu güzel günler hurmetine biizi doğruyolundan ayrırma yarabbimm bize merhamet et günahlarımızı affet yarabimm gönüllerimizn murdanı ver yarabimm aminnnnnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Nbr kızlar?
ben bir geçmişe bakıp geliyorum inşallah güzel haberler vardır.
günaydın canlarım nasılsınız.herkezin ramazanı şerifi ve cuması mübarek olsun.dualarınıza canı gönülden amin diyorum Allah bu güzel ayın ve günün hürmetine gönlünüzden geçenleri hayırlısı ile versin kimsenin elini boş koymasın.hayırlı sağlıklı imanlı evlatlar nasip etsin inşallah.
valla kızlar öle yapacam dr a bi gidecem zaten hamilelikten önce bi kontrole gitmek istiyodum bunuda öğrenirim ama dediğiniz gibi havalardan heralde .....
serpil02507 kullanıcısından alıntı
eyyy yüce rabbim okumuş olduğumuz bu mübarek aylarda 500 yasini şerimizi ve kenzülarşımızı fetih sueremzi ve diğer okumuş olduğumuz duaları bu mübarek cumanın hurmetine kabul eyle yarabbim kumsal,fatoözel,entersan.xayşex.esmeralda nihal. busecan.cimcime ebrar.şekerleblebi .gizem79,belenay,masal.hpt-honey nazlı87 ve diğer niklerini hatırlayamadığım bütün kk kulubundeki bebek bekleyen anne adaylarına tez zamanda o güzel katından meleklerini yolla yarabimm hamillerimz mısra.tualina.ahsen.zeytin loveli.sezen10efnanim ve yine kk kulubundeki bütün hamillertii meleklerine sağ salim kavuştur yarabimm sağlıklı sıhateli bebeklerini kollarına almayı nasip et yarabimm
yarabimm bütün hastalar şifa dertliler deva zor durumda olanlara yardım eyle yarabbim haksız yere tutuklu olanlara tez zamanda hürriyet nasip eyle yarabbim bu güzel günler hurmetine biizi doğruyolundan ayrırma yarabbimm bize merhamet et günahlarımızı affet yarabimm gönüllerimizn murdanı ver yarabimm aminnnnnnnnnn
canımmmmmmmmmmmmmmmmmmm genel mudurklava: klava: bizler iyiyiz şükür sen nasılsın
iyiyiz allaha şükür sen nasılsın sizin genel müdürlüğünde işi yokmu başka
Yokk valla işin komik tarafı kendi siteside engellisempatiksalakcinni
nasılsın ahseniiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
kesinlikle doktora gitmelisin
aminnnnn mubarek ramazan ayında dualrımız kabul göbüşlerimiz bebiş dolsun
41 e tamamlanmıyacak mı ?
Nbr kızlar?
Ebrar iyiyim cnm saol,evet tüm siteler bloke li(((((
PC var ama olmasada olur((
Ben yemeğe gidiyorum dönünce umarım klüp engellenmemiş olurda gelirim
41 e tamamlanmıyacak mı ?
gunaydin kizlar nasilsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?