Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

kızlarr hafta sonuna mısafırım var ifatra k.validemler görumcemler eşimin dayıları halaları ve amcaları:) toplamda 18 kişi falan oluyo aklinialirimsmile aklinialirimsmile ayrı ayrıda çağıramıyorum hem vakit yok hemde onlar birarada dip dipe gezerler hep :)) çok zor olucak aklinialirimsmile aklinialirimsmile bide ben sevmem mutfakta yanımda birileri olsun yardımda almam kimseden :2:

allah yardımcın olsun o zamn ne diyelim şimdiden kolay gelsin ...

ama 18 kişi canım yardım almadn azcık zor olur gibi hem gelenlerde oturmaz sanırım toplu baya zor olur sanırım

ne hazırlamayı düşünüyosun canım ? menü nedir ?
ay çok güzellllll

cumartesi sana yollayabilirim çokk pratik hem kaydirigubbakcemile3 kendileri pişiyor...

günaydın arkadaşlar
cumanız mübarek olsun
rabbim dilimizdeki duayı, gönlümüzdeki muradı kabul etsin

günaydın şekerim leblebim nasılsın canım seninde cuman mübarek olsun tatlım

nihal tatlım biz ateşleri yazıyoruz ama loveli uğramıyor ateş topiğine sen onu başka nerde görüyorsun. ateş topiğindeki diğer kızlar bu işi biliyorlarmı benim bu ayki ateşime baktınmı bana 10.günü galiba yumurtan çatlamış diyorlar ama çok erken şayet çatladıysa bu ay hiç beklentim olmasın çalışmamda yok

cimcimes ovilasyon testini sormuşsun gitti gidiyorda var içinde 50 adet ovilasyon yanında 5 adet gebelik testi hediye 29.90 tl çok uygun oraya bak istersen mesela 10 test iki gebelik hediye 15 tl gibi :)

baktım canım evet ama marka güvenilirmi acaba kullanan varmı bu sitede başka sayfada biri yazmış bi marka onda hep çift çizgi çıkıyomuş ama bişey olmuyomuş dr test güvenilir değil demiş kafamçokkarıştı

canım senin çatlamış yumurtan bugünleri lütfen değerlendir canım inşallhh bu sefre seviniriz

fatoşş loveli özelden at ateş ini oradn cevaplar

nihal ya şu gitigidyor comdan ben alışveriş bilmiyorum ya biriniz alsada bana yollasa olmazmı ben havalesini çıkartsam :)))) yanii kolay yolu nasıldır bu işin

bak şimdii sendeki bu hevesle bende heveslendim .)))) ne yapıcamm şimdi ben :)))

canım siteye üye olman lazım sonra kredi kartıyla alış yapabiliyosun ...

bişey daha soracam kızlar bu testten ayda kaç tane kullanıyosun 50 tane kaç ay gidiyo bide ben hala marka konusunda tereddütteyim çok bilmiyorum bunları ama yazılanları okuyunca lobojik mi ne oda gg sitesinde var o işe yaramıyomuş öle yazmışlar başka yerde ne yapacam ya kafamçokkarıştı

canım senin çatlamış yumurtan bugünleri lütfen değerlendir canım inşallhh bu sefre seviniriz

kız sen hani öğlene kadar yoktun. hoşgeldin alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
sen olmayınca olmuyor

hayatım ne yapıcan o ovülasyon testlerini sede ateşini ölç bizim loveli ne zaman yumurtan çatlamış ne zaman döllenmiş hepsini bir güzel biliyor. sende her gün sabah aynı saatte yataktan çıkmadan önce ateşini ölç ve not et ateş topiğine yaz

nihaaaaaaaaal canım çok zor senin işin ya 18 kişi. birde sende oruçlu olacaksın. aman allahım. kızım onlar koloniler halinde gezsinler keşke sen yarım yarım alsaydın.

cimcime tabiiki 50 tane en az 3 4 ay gider bence ben hiç kullanmaduım birker meraktan medsmart kullanmıştım kaliteli iyi bir ürün ama pahalı işte hiç marka konuusnda bilgim yok

fatooo işimiz çabuk biiti uğrayacağımız bir yer daha vardı fakat kaçarak gelmişti yani bir kaç ssat iznli değildii mecburen hallettikk işe döndüü bu ara yoğun devir teslimler varda

nihalimm

biz 25 kişi yatılı misafir ağırladık geçen salıya kadar anamız dinmiz resmen ağladıı mahvoldukk şimdiiden sana kolay gelsin 18 kişi yani oldukça yakınızlaelaelaelaelae

nihalimm

biz 25 kişi yatılı misafir ağırladık geçen salıya kadar anamız dinmiz resmen ağladıı mahvoldukk şimdiiden sana kolay gelsin 18 kişi yani oldukça yakınızlaelaelaelaelae

amaaaaaaaaaaan zor walla benim o kadar şiki ağırlamam çok daha zor. helede oruçlu iken

fatooo işimiz çabuk biiti uğrayacağımız bir yer daha vardı fakat kaçarak gelmişti yani bir kaç ssat iznli değildii mecburen hallettikk işe döndüü bu ara yoğun devir teslimler varda

hoşgeldin iyi yaptın

kızlar ateş topiğnde julia da yorumluyor tabloları ama loveliye özelden atabilrsiniz :)))

loveli gelmiş ateş topiğine işleri varmış o yüzden girememiş

cimcime tabiiki 50 tane en az 3 4 ay gider bence ben hiç kullanmaduım birker meraktan medsmart kullanmıştım kaliteli iyi bir ürün ama pahalı işte hiç marka konuusnda bilgim yok

anladım canım saol valla olmadı arkadaşın dediği gibi şu ateş işini denerim ama ben nasıl yapacam hala daha adet görmedim anlamadım gitti bu işi ((

anladım canım saol valla olmadı arkadaşın dediği gibi şu ateş işini denerim ama ben nasıl yapacam hala daha adet görmedim anlamadım gitti bu işi ((

cimcime ilk defamı adetin gecikti şimdiye kadar ilkmi oldu bu ay fatoözel ve kumsal ikisninde adeti çok gecikeli oldu mesala benimde çok erken oldu bu ay bir garip herşey doğanın bi,le dengesi garipleşti minik depremler oluyor mesala belki biizmde bünyemizde bu hava akımından minik depremler oluyordursempatiksalakcinni

biizm busecan gelse maşallhhh buseciğimzi uzman doçent oldu bu konuda hızlıca yetiştirdi kendini ama bu ara az canı sıkkın birazdan damlar cimcime .))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…