sizede a.s.günaydın sizede hayırlı cumalar
günaydın canımm a.s. hayırlı cumalar a.s.günaydın cimcime fatoo ebrarım nasılsınız kızlar canlarım cimcime netten ovolosyon testi arıyor hani şu ucuz testler vardı ya hatırlıyormusnuz kaç paraydı içinde 50 tane olan :)) ortak alalım demiştik ya
sanada tatlım bugün bol bol dua edelim a.s.günaydın balım sanada hayırlı cumalar
Ateş tablom
03.08.2010 1.gün 36,3
04.08.2010 2.gün 36,3
05.08.2010 3.gün 36,2
06.08.2010 4.gün 36,3
07.08.2010 5.gün 36,5
08.08.2010 6.gün 36,5
09.08.2010 7.gün 36,5
10.08.2010 8.gün 36,4
11.08.2010 9.gün 36,4
12.08.2010 10.gün 36,7
13.08.2010 11.gün 36,6
kızlar bugün bizim evlilik yıldönümümüz
herkese teşekkürler arkadaşlar şu mübarek günde rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inş....
evet buseye sooarrız gelince canım fatoo ya pzt giidyorsun seni çok özleyecğiz((
a.s.a.s.a.s.evlilik yıldönümüznüz kutlu olsun bu güzel cuma gününde göbüşüne meleğin konsun:Saruboceq:
fatoo senin yumurtan 10 günmü çatladı acaba alalh alalhh ateşin yükselmiş yani 10 gün çatlamışda olabilr değilmi?bilmiyorumkismile benimde sol tarafımda hareketlenme var ya ben hep soldanmı yumurtluyorum anlamdım giiti bu işi
sizede a.s.
günaydın canımm a.s. hayırlı cumalar a.s.
sanada tatlım bugün bol bol dua edelim a.s.
nice nice senelere canımm rabbim huzurlu sağlıklı ve tatlı bi melekle bir ömür nasip etsin a.s.
aminn inş. canımm a.s.
herkese teşekkürler arkadaşlar şu mübarek günde rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inş....
ebraraım ne tatlı bir çiçek o sen gibi tatlı ve asil nihal senin kırmızılar biitimi benim bugün son artık
ebrar çok teşekkür ederim canııııııııııııııııııııııım emin ol eşim bile böyle güzel bir çiçek getirmedi bana (zaten öyle şeylerden hoşlanmaz) sağol bebeğiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin canım amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
teşekkür ederim canım nihalin 3-4 gün oldu biteli ramazan başından beri oruçlu o a.s
ebarraım kaçırmışım demekki canım :1no2: rabbim kabul etsin kızlarrrrrrrrrrrrrr ben kaçtımm muhakak geleceğimm mucuxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxŞenizŞenizŞenizŞeniz
canım fatoo 5 yıl maşallhh şubatta bizede 2 yıl olacak bu arada 10 gün yumurtlamış olabilrsin ben regl oldumya hesaplarsak 8ci gün yumurtlamış oluyorum hıoşşş bende bişi anlamdımm da yaniii anlamaya çalışıyorum işin garibi çokda tınmıyorum amannnnnnnn bıktım zatenn sen tattailini yap beizde bayramda gidecğiz sonrasına bakarız önce kafayıı rahatlatmak lazımm
rica ederim canım yerimseniben
bende doğum günümü bekliyırum bakalım ne alıcak ama karar aldım o almazsa bende almıycam :umursamaz: onunki benden sonra nasılsa aklinialirimsmile
kızlarrrr günaydınnnn hayırlı cumalarrr gece hiç uyumadım ben yaaa sıcaktan sarhoş gibiyim töbe
fatoşcumm tebrik ederim nice 5 hatta 50 yılların olsun bebişinle tabi :))
ebrarcımm naber beybiii
serpilcim ebrar yazmış zaten ben yumurtlama dönemindeyim şimdi ateşi eklerim
cimcimes hoşgeldin aramıza a.s.
ebarraım kaçırmışım demekki canım :1no2: rabbim kabul etsin kızlarrrrrrrrrrrrrr ben kaçtımm muhakak geleceğimm mucuxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxŞenizŞenizŞenizŞeniz
kızlarrrr günaydınnnn hayırlı cumalarrr gece hiç uyumadım ben yaaa sıcaktan sarhoş gibiyim töbe
ebrarcımm naber beybiii
günaydın arkadaşlar
cumanız mübarek olsun
rabbim dilimizdeki duayı, gönlümüzdeki muradı kabul etsin
ebrarcımm naber beybiii
cimcimes ovilasyon testini sormuşsun gitti gidiyorda var içinde 50 adet ovilasyon yanında 5 adet gebelik testi hediye 29.90 tl çok uygun oraya bak istersen mesela 10 test iki gebelik hediye 15 tl gibi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?