Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

günaydın sizede hayırlı cumalar
sizede a.s.

günaydın canımm a.s. hayırlı cumalar a.s.
günaydın balım sanada hayırlı cumalar
sanada tatlım bugün bol bol dua edelim a.s.

nice nice senelere canımm rabbim huzurlu sağlıklı ve tatlı bi melekle bir ömür nasip etsin a.s.

herkese teşekkürler arkadaşlar şu mübarek günde rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inş....

aminn inş. canımm a.s.

evet buseye sooarrız gelince canım fatoo ya pzt giidyorsun seni çok özleyecğiz ((

evet yarın son günüm nihayet pazartesi doktora gidicem ama hala yolculuk için hazırlık yapmadım biletleri almadık hangi gün yola çıkıcaz bilmiyorum.

a.s.a.s.a.s. evlilik yıldönümüznüz kutlu olsun bu güzel cuma gününde göbüşüne meleğin konsun:Saruboceq:

sağol birtanem 5 yıla girdik allahın izni ile

walla ben bu ay kendimden hiç bir şey anlamadım zaten. 10.gündede yumurtlamış olamam herhalde

ebrar çok teşekkür ederim canııııııııııııııııııııııım emin ol eşim bile böyle güzel bir çiçek getirmedi bana (zaten öyle şeylerden hoşlanmaz) sağol bebeğiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim

herkese teşekkürler arkadaşlar şu mübarek günde rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inş....

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin canım amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

canım fatoo 5 yıl maşallhh şubatta bizede 2 yıl olacak bu arada 10 gün yumurtlamış olabilrsin ben regl oldumya hesaplarsak 8ci gün yumurtlamış oluyorum hıoşşş bende bişi anlamdımm da yaniii anlamaya çalışıyorum işin garibi çokda tınmıyorum amannnnnnnn bıktım zatenn sen tattailini yap beizde bayramda gidecğiz sonrasına bakarız önce kafayıı rahatlatmak lazımm

rica ederim canım yerimseniben

bende doğum günümü bekliyırum bakalım ne alıcak ama karar aldım o almazsa bende almıycam :umursamaz: onunki benden sonra nasılsa aklinialirimsmile

kızlarrrr günaydınnnn hayırlı cumalarrr gece hiç uyumadım ben yaaa sıcaktan sarhoş gibiyim töbe

fatoşcumm tebrik ederim nice 5 hatta 50 yılların olsun bebişinle tabi :))

ebrarcımm naber beybiii

serpilcim ebrar yazmış zaten ben yumurtlama dönemindeyim şimdi ateşi eklerim

cimcimes hoşgeldin aramıza a.s.

bencede yaaaaaaaaa şimdi allah izin verirse kendimi sadece tatil moduan sokup bir daha çıkartmamak istiyorum çünkü benim için çok stresli bir yıl oldu her anlamda. mümkünse sadece kafamı boşaltmak istiyorum. yumurta çatlamışmı büyümüşmü döllenecekmi amaaaaaan onuda önümüzdeki ay düşünürüm artık

rica ederim canım yerimseniben

bende doğum günümü bekliyırum bakalım ne alıcak ama karar aldım o almazsa bende almıycam :umursamaz: onunki benden sonra nasılsa aklinialirimsmile

bende öyle düşündüm ve bu yıl hiç bir şey almadım bakalım o akşama ne yapacak bende yarın alırım. yarında nişan yıldönümümüz. biz 14 ağustosta nişanlandık 1 yıl sonra 13 ağustosta evlendik

sağol birtanem cümlemize inşallah huzurla mutlulukla sevgi ve saygıyla inşallah

ebarraım kaçırmışım demekki canım :1no2: rabbim kabul etsin kızlarrrrrrrrrrrrrr ben kaçtımm muhakak geleceğimm mucuxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxŞenizŞenizŞenizŞeniz

kolay gelsin tatlım

günaydın arkadaşlar
cumanız mübarek olsun
rabbim dilimizdeki duayı, gönlümüzdeki muradı kabul etsin

nazar:ağustos ateşlerim
01/08 1.gün 36.2 regli
02/08 2.gün ölçmedim
03/08 3.gün ölçmedim
04/08 4.gün 36.4
05/08 5.gün 36.4
06/08 6.gün 36.5
07/08 7.gün 36.4
08/08 8.gün 36.4 çalışma
09/08 9.gün 36.4
10/08 10.gün 36.4
11/08 11.gün 36.5 çalışma
12/08 12.gün 36.4
13/08 13.gün 36.7

günaydın canım benimde uykummm var boshayallersmile

günaydın arkadaşlar
cumanız mübarek olsun
rabbim dilimizdeki duayı, gönlümüzdeki muradı kabul etsin

günaydın canımmm aminnnnnnnn:Saruboceq:

teşekkür ederim valla yeni olduğum için takip etmekte zorlanıyorum biraz :)))

cimcimes ovilasyon testini sormuşsun gitti gidiyorda var içinde 50 adet ovilasyon yanında 5 adet gebelik testi hediye 29.90 tl çok uygun oraya bak istersen mesela 10 test iki gebelik hediye 15 tl gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…