Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

çok yemesekte severim bezelyeyi ilginçmiş doğrusu :sm_confused:[/QUOTE]

evet bende aradan aradan yapar yeriz yani ne olacak şimdi (( ne yiyecez yapacak bişey bulmak zor oluyo zaten .....

slm kızlar nasılsınız yazılarınızı okudum bende 30 yaşındayım ve hala anne olamadım ya birkere bile hamile kalamadım 3 aşılama 1 tüp bebek oldum ama olmadı çooook sıkıntıdayım rabbim şu mubarek ramazan da edilen dualar yüzüsuyu hürmetine cuma gününün hürmetine hepimize nasib etsin inşallah.

hoşgeldin canımm a.s. demekki vakti saati gelmemiş henüz rabbimin takdir ettiği saatin önüne geçilmiyor biliyosun ....Umarım Rabbim bu güzel günler hürmetine en kısa zmanda yollar meleğini ve duyarız güzel haberlerini

problem neydi canımm sizde ?

rabbim dualarınızı kabul etsin inş en kısa zamanda bir bebek sahibi olursunuz...

bende 27 yaşındayım a.s ama her an 28 olabilirm 13 gün var aklinialirimsmile

kıskandın dime al sanada

hoşgeldinn a.s. amin canım sorunun var mı peki dr ne diyo yani

inşallah kızlar sizlere de en kısa zaman da rabbim versin benim sorunum yumurta rezervi biraz az ve zamanın da büyümüyo başka soru yok eşim dede yok öyle bekliyoruz şimdi hiiiç bir şey yapmıyorum yemiyorum da bakalım.

HOŞGELDİN CNM.
Umarım kısa zamanda göbişine bebiş konar.
Tanı koyulmuş sorununuz var mı?

hIMM Pervincim ben dede yumurtlama çok azdı çünkü PKO hastasıyım.
Ama Allahım a bin şükür ki hamileyim.

Yani anlayacağın moralini sakın bozma vardır Allah ın bir takdiri.

aminnnn amin canımm aramıza hoşgeldin okuduğumuz dualar hurmetine rabbim tez zamnada seninde yüznü güldürsün benim bir arkadşım 2 aşılam 1 tüp denedi hepsi negatif oldu kendiliğnden doğal hamile kaldı 1 yşında kızı var canım demekki senin meleğinin zamanı gelmmeiş onun için sadce dua edip hakkımızdan hayırlıısnı isteyceğiz

ben tüp bebek yaptırdığım da 8 mart kanunu 1 hafta olmuştu çıkalı onun için dr bana tek emriyo vememiz lazım çook inceliyolar 2,3 veremeyiz demişti ve öyle oldu tutmadı şimdiler de ise bazı özel tüp bebek merkezlerin de olanlar dan duyuyorum 2,3 embriyo veriyolarmış bu nasıl oluyo arkadaşlar acaba benim dr damı sorun vardı yoksa onlarmı göz yumuyolar bu konu hakkın da bilginiz varmı ?

Son düzenleme:
kızlar ben eylülde 42 yaşına gireceğim tüm hormonlarım iyi yumurta rezervim yaşıma göre oldukça iyi 18 aylık evliyim geç evlik benimki ama bakın eşimön iki oğlu var ondadda sorun yok bendede 1 aşılma denedim olmadı yani nasip değilmiş bugüne kadar ot çp klomen aşılma herşey denedim olmadı hiç sorun bulamdılar bende ama olmadı işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…