ben tüp bebek yaptırdığım da 8 mart kanunu 1 hafta olmuştu çıkalı onun için dr bana tek emriyo vememiz lazım çook inceliyolar 2,3 veremeyiz demişti ve öyle oldu tutmadı şimdiler de ise bazı özel tüp bebek merkezlerin de olanlar dan duyuyorum 2,3 embriyo veriyolarmış bu nasıl oluyo arkadaşlar acaba benim dr damı sorun vardı yoksa onlarmı göz yumuyolar bu konu hakkın da bilginiz varmı ?
net gidip duruyor,,,basim agriyor,,,cuma saatinin hurmetine rabbim ugrastirmadan sag salim nasib etsin,,,oruc insani sakinlestiriyor ya,,boyle relax relax dolaniyom ortalarda
kıskandın dime al sanada
hoşgeldinn a.s. amin canım sorunun var mı peki dr ne diyo yani
inşallah kızlar sizlere de en kısa zaman da rabbim versin benim sorunum yumurta rezervi biraz az ve zamanın da büyümüyo başka soru yok eşim dede yok öyle bekliyoruz şimdi hiiiç bir şey yapmıyorum yemiyorum da bakalım.
ben tüp bebek yaptırdığım da 8 mart kanunu 1 hafta olmuştu çıkalı onun için dr bana tek emriyo vememiz lazım çook inceliyolar 2,3 veremeyiz demişti ve öyle oldu tutmadı şimdiler de ise bazı özel tüp bebek merkezlerin de olanlar dan duyuyorum 2,3 embriyo veriyolarmış bu nasıl oluyo arkadaşlar acaba benim dr damı sorun vardı yoksa onlarmı göz yumuyolar bu konu hakkın da bilginiz varmı ?
kızlar hepiniz genceciksiniz ve inaın yolunuz uzun bizler hepinizin hamile kalcağına yürekten inanıyoruz değilmi mısra sadce sabır ve mücadele etmek lazım benim yaşımdan dolayı zamanım dar biyolojik saatim hızla ilerliyor ama ne yapayım bu saat yüüznden kenimi perişan ettim şimdi artık umursamıyorum bana annelk yazılmışsa muhakak olacak yazılmamışsa ne yapsam ki olmayacak ben bunu daha yeni yeni kabullenmey başladım
kızlar hepiniz genceciksiniz ve inaın yolunuz uzun bizler hepinizin hamile kalcağına yürekten inanıyoruz değilmi mısra sadce sabır ve mücadele etmek lazım benim yaşımdan dolayı zamanım dar biyolojik saatim hızla ilerliyor ama ne yapayım bu saat yüüznden kenimi perişan ettim şimdi artık umursamıyorum bana annelk yazılmışsa muhakak olacak yazılmamışsa ne yapsam ki olmayacak ben bunu daha yeni yeni kabullenmey başladım
benim olduğum hastane de özeldi zaten baştan o kanun sana vurmaz ayarlama yaparız dedi göz kırptı dr sonra iş transfer gününe gelince yapamayız yeni kanuna göre dedi çıktı gitti dona kaldık orda şimdi merak ettiğim gerçektem bu kanuna rağmen 2,3 embrio veriliyomu acaba yoksa bazı dr tüp bebek masrafın dan hariç biraz para mı sıkıştırmak gerekiyo anlamadım zaten 5 bin liran gidiyo acaba bunumu bekledi hala çözemedim.:uhm:
rabbim hayırlısını nasip etsin canım inş en kısa zamanda bir bebiş sahibi olursun nice insanlar var 60 yaşında bile doğum yapıyo hayırlısını versin rabbim inş...
buarada kızlar sonunda hastalandım :)))) harbiden biraz havalardan birazda stresten böle oldu galiba hamilemiyim diye stres yaptım çünkü :)) kısmet artık ama temizlenince yine dr gidecem ....
cimcime 60 dan sonra gelecek çocuğa ben ne yapayımmm elim tutmaz gözüm görmez memişlerim sarmış yererden toplanır olur süt bile gelmezz düşünsene iğrençç bir burşuk göğüs :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
evet canım biliyorum ama varya insana tak ediyo bazen kime nasıl derdini anlatırsın bilmem bizi bizden başka anlayan olmaz ........
cimcime 60 dan sonra gelecek çocuğa ben ne yapayımmm elim tutmaz gözüm görmez memişlerim sarmış yererden toplanır olur süt bile gelmezz düşünsene iğrençç bir burşuk göğüs :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh be şimdi süper oldu vallhii sevindim adet oluşun a bu harika olduu :)))))))))))))))))))))))) evet tabiat ananın bile dengeleri bozulduu canım benimm ya bak bbu iyi haber eğer dr gidceksen hormon tahlilerin adetin 2.ci veya 3.günü yapılıyor bilgin olsun
:roflol::roflol::roflol::roflol: sen beni güldürdün rabbimde seni güldürsün inş o yaşı bekleme tabi sadece yaşın geç değil olur inş demek istedim :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?