Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

canım bunu dr özel görüşmelisin bende okudum kk da ama zaten şuan tüp bebk yassaıyla alaklı ciidid bir uğraş var tekarra deneyi düşünürsen tüp bebek merkeziyle açıkça konuş şuan zaten bir rekabaette söz konusu

net gidip duruyor,,,basim agriyor,,,cuma saatinin hurmetine rabbim ugrastirmadan sag salim nasib etsin,,,oruc insani sakinlestiriyor ya,,boyle relax relax dolaniyom ortalarda

dualara baktınmı canım ebrarda çok güzel dua eklemişti geçmiş sayfalrda hepsi harika bende dualarla rahatlıyorum bebeğimsempatiksalakcinni

kıskandın dime al sanada
hoşgeldinn a.s. amin canım sorunun var mı peki dr ne diyo yani

kıskandımm tabee sırnaşık şey

inş. en kısa zamanda kendiliğinden gelir canım a.s

kızlar hepiniz genceciksiniz ve inaın yolunuz uzun bizler hepinizin hamile kalcağına yürekten inanıyoruz değilmi mısra sadce sabır ve mücadele etmek lazım benim yaşımdan dolayı zamanım dar biyolojik saatim hızla ilerliyor ama ne yapayım bu saat yüüznden kenimi perişan ettim şimdi artık umursamıyorum bana annelk yazılmışsa muhakak olacak yazılmamışsa ne yapsam ki olmayacak ben bunu daha yeni yeni kabullenmey başladım

benim olduğum hastane de özeldi zaten baştan o kanun sana vurmaz ayarlama yaparız dedi göz kırptı dr sonra iş transfer gününe gelince yapamayız yeni kanuna göre dedi çıktı gitti dona kaldık orda şimdi merak ettiğim gerçektem bu kanuna rağmen 2,3 embrio veriliyomu acaba yoksa bazı dr tüp bebek masrafın dan hariç biraz para mı sıkıştırmak gerekiyo anlamadım zaten 5 bin liran gidiyo acaba bunumu bekledi hala çözemedim.:uhm:

benim arkadaşım yaptırdı 2,5 ay önce 2 tane trasfer yapıldı ikiside tuttu ikizleri var
özel bi
hastahanede yaptırdılar madidi olarak ilk ve son şansları olduğunu vs. söylemişler

rabbim hayırlısını nasip etsin canım inş en kısa zamanda bir bebiş sahibi olursun nice insanlar var 60 yaşında bile doğum yapıyo hayırlısını versin rabbim inş...

Kesinlikle haklısın Serpil cim

canım benim şimdi burası açık bir platform :)) bilemme ne demek istedğimi anladınmı yani ..................... biri bizi gözetliyor hesabı ...... ohaoldumsmile sdace şunu söyleyebilirim hiçbir uçak havada kalmıyor muhakak bir şeklde iniyor ama parçalanarak ama düz muhakak iniyor

buarada kızlar sonunda hastalandım :)))) harbiden biraz havalardan birazda stresten böle oldu galiba hamilemiyim diye stres yaptım çünkü :)) kısmet artık ama temizlenince yine dr gidecem ....

rabbim hayırlısını nasip etsin canım inş en kısa zamanda bir bebiş sahibi olursun nice insanlar var 60 yaşında bile doğum yapıyo hayırlısını versin rabbim inş...

cimcime 60 dan sonra gelecek çocuğa ben ne yapayımmm elim tutmaz gözüm görmez memişlerim sarmış yererden toplanır olur süt bile gelmezz düşünsene iğrençç bir burşuk göğüs :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

evet canım biliyorum ama varya insana tak ediyo bazen kime nasıl derdini anlatırsın bilmem bizi bizden başka anlayan olmaz ........

buarada kızlar sonunda hastalandım :)))) harbiden biraz havalardan birazda stresten böle oldu galiba hamilemiyim diye stres yaptım çünkü :)) kısmet artık ama temizlenince yine dr gidecem ....

ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh be şimdi süper oldu vallhii sevindim adet oluşun a bu harika olduu :)))))))))))))))))))))))) evet tabiat ananın bile dengeleri bozulduu canım benimm ya bak bbu iyi haber eğer dr gidceksen hormon tahlilerin adetin 2.ci veya 3.günü yapılıyor bilgin olsun

:roflol::roflol::roflol::roflol: sen beni güldürdün rabbimde seni güldürsün inş o yaşı bekleme tabi sadece yaşın geç değil olur inş demek istedim :)))))

evet canım biliyorum ama varya insana tak ediyo bazen kime nasıl derdini anlatırsın bilmem bizi bizden başka anlayan olmaz ........

onda haklısn canım biiz bizden başkası anlayamaz işin garibi bazan biz bile birbirimizi anlamıyoruz :)))) sana tavsiyem bunu dr görüş bebeğim bende şuan bebek modunda değilim ama yaptırırsam tüpp konuşurumm durumumu nedir nasıldır zaten yasa iptal olacak dr lar mahkeme açmıştı yasaya karşı bakalım ne zaman sonuçlanacak

bilinmezki balım belki görmeyen gözün tutmayan elin olması için gelir belki son deminde yaşamının huzur kaynağı olması için Rabbimin hediyesi olur tıpkı Zekeriya a. s verildiği gibi.... Naispten ötesi olmaz yaş zman sadece Onun kudret elindedir..... :asigim:

hımm bilgi için teşekkür ederim ben şimdi adetten sonra giderim dr a olmadı bi dahaki ay hormon testi yaptırırım önce simir memografi falan yaptırmak istiyorum hayırlısı bakalım inş ...

:roflol::roflol::roflol::roflol: sen beni güldürdün rabbimde seni güldürsün inş o yaşı bekleme tabi sadece yaşın geç değil olur inş demek istedim :)))))

anacım n eyapayım bir hayl et diş yok göz yok buruşluk memeler ayyyyyyyyyyyyyy çocuğun bezini ble değiştiremme amöan allahım kız bu ne :roflol::roflol::umursamaz::roflol::roflol::roflol: düşün cocuk emekleyecek oyun istyecek ben 2 adım bile atamayacağım dilim dışarı çıkacak performansızlıktann kaslarım zayıflamışş çocuğu kucağıma bile alamıyorumm ayyyyyyyyyyy alamamyım ben o yaşlrda çocuk hahhahhahahhahahyasakkelime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…