Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

herkese hayırlı cumalar.ALLAH hakkınızda ki hayırlı bütün dualarınız kabul etsin.1 saat kadar önce kalktım ortalığı topladım ve mukabeleye gidicem şimdi ordan da markete.yarın iftara misafir var.dr da gidicem.nasıl yetişcek akşama yemekler bilmiyorum

hala aynı fikirdeyim şutarafagitti

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: tabi canım öle ama rabbim verirse yapacak bişey yok :roflol::roflol:
valla bir an kendimide düşündüm evet çok komik olurdu gerçekten :)))))

canım seninkinide rabbim kabul etsin

venhar ve nihalin yarın misafirleri var kızlar ben bir müddet misafir asla kabul etmeyecğim dha savaştan yeniçıktık biraz cephaneliği elden geçirmeliyim yoksa malup olucam

sengözlerimebaksanab
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: tabi canım öle ama rabbim verirse yapacak bişey yok :roflol::roflol:
valla bir an kendimide düşündüm evet çok komik olurdu gerçekten :)))))

hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt canım benim vallhi bende çatladım gülmekten

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

venhar ve nihalin yarın misafirleri var kızlar ben bir müddet misafir asla kabul etmeyecğim dha savaştan yeniçıktık biraz cephaneliği elden geçirmeliyim yoksa malup olucam

pazar gelceklerdi ama işleri varmış.benim saat 3 te terapim var.inş yetişir.saat 5 ten önce evde olmayız.saat 8 e kadar da yetişir inş

sana bayılıyorum ben ya bu kadarmı zarif bir ruh oluropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
:kedi: :kedi: :kedi: :kedi:
pazar gelceklerdi ama işleri varmış.benim saat 3 te terapim var.inş yetişir.saat 5 ten önce evde olmayız.saat 8 e kadar da yetişir inş
inş. yetişir canım bugünden evini ayarlayıp yemeklerden yapılabilecekleri hazır edersen yarına sıkışmazsın sanırm ...allah kolaylık versin a.s

kızlar bu resimler size hediyem olsun inşallah rabbim hepimizi evlat sahibi yapar.[/QUOTE]

:Saruboceq: inş. canım rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin....

:kedi: :kedi: :kedi: :kedi:

inş. yetişir canım bugünden evini ayarlayıp yemeklerden yapılabilecekleri hazır edersen yarına sıkışmazsın sanırm ...allah kolaylık versin a.s

çorbayı bi gece önceden de yapsam olur sanırım.mercimek çorbası yapıcam

pervin harika yaaaaaaaaaaaaaa inşallhhh rabbimm benden önce seni ve buradkileri etsin

ebrar ayy şu listemizi bulamdım ya kaçıbncı sayfaydaydıkii bundan sonra yazacağım şu meşhur listemiz .))

kızlar bu arda bekenmeyen adetleriniiz yazın listeye ekleyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…