anacım n eyapayım bir hayl et diş yok göz yok buruşluk memeler ayyyyyyyyyyyyyy çocuğun bezini ble değiştiremme amöan allahım kız bu ne :roflol::roflol::umursamaz::roflol::roflol::roflol: düşün cocuk emekleyecek oyun istyecek ben 2 adım bile atamayacağım dilim dışarı çıkacak performansızlıktann kaslarım zayıflamışş çocuğu kucağıma bile alamıyorumm ayyyyyyyyyyy alamamyım ben o yaşlrda çocuk hahhahhahahhahahyasakkelime
bilinmezki balım belki görmeyen gözün tutmayan elin olması için gelir belki son deminde yaşamının huzur kaynağı olması için Rabbimin hediyesi olur tıpkı Zekeriya a. s verildiği gibi.... Naispten ötesi olmaz yaş zman sadece Onun kudret elindedir..... :asigim:
anacım n eyapayım bir hayl et diş yok göz yok buruşluk memeler ayyyyyyyyyyyyyy çocuğun bezini ble değiştiremme amöan allahım kız bu ne :roflol::roflol::umursamaz::roflol::roflol::roflol: düşün cocuk emekleyecek oyun istyecek ben 2 adım bile atamayacağım dilim dışarı çıkacak performansızlıktann kaslarım zayıflamışş çocuğu kucağıma bile alamıyorumm ayyyyyyyyyyy alamamyım ben o yaşlrda çocuk hahhahhahahhahahyasakkelime
hala aynı fikirdeyim şutarafagitti
herkese hayırlı cumalar.ALLAH hakkınızda ki hayırlı bütün dualarınız kabul etsin.1 saat kadar önce kalktım ortalığı topladım ve mukabeleye gidicem şimdi ordan da markete.yarın iftara misafir var.dr da gidicem.nasıl yetişcek akşama yemekler bilmiyorum
saol serpilcim.görüşürüz kızlar a.s.canım seninkinide rabbim kabul etsin
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: tabi canım öle ama rabbim verirse yapacak bişey yok :roflol::roflol:
valla bir an kendimide düşündüm evet çok komik olurdu gerçekten :)))))
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3anacım n eyapayım bir hayl et diş yok göz yok buruşluk memeler ayyyyyyyyyyyyyy çocuğun bezini ble değiştiremme amöan allahım kız bu ne :roflol::roflol::umursamaz::roflol::roflol::roflol: düşün cocuk emekleyecek oyun istyecek ben 2 adım bile atamayacağım dilim dışarı çıkacak performansızlıktann kaslarım zayıflamışş çocuğu kucağıma bile alamıyorumm ayyyyyyyyyyy alamamyım ben o yaşlrda çocuk hahhahhahahhahahyasakkelime
venhar ve nihalin yarın misafirleri var kızlar ben bir müddet misafir asla kabul etmeyecğim dha savaştan yeniçıktık biraz cephaneliği elden geçirmeliyim yoksa malup olucam
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
:kedi: :kedi: :kedi: :kedi:sana bayılıyorum ben ya bu kadarmı zarif bir ruh oluropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
inş. yetişir canım bugünden evini ayarlayıp yemeklerden yapılabilecekleri hazır edersen yarına sıkışmazsın sanırm ...allah kolaylık versin a.spazar gelceklerdi ama işleri varmış.benim saat 3 te terapim var.inş yetişir.saat 5 ten önce evde olmayız.saat 8 e kadar da yetişir inş
oyoyoyoy çok şirinler canımmm
kızlar bu resimler size hediyem olsun inşallah rabbim hepimizi evlat sahibi yapar.
kızlar bu resimler size hediyem olsun inşallah rabbim hepimizi evlat sahibi yapar.
venhar ve nihalin yarın misafirleri var kızlar ben bir müddet misafir asla kabul etmeyecğim dha savaştan yeniçıktık biraz cephaneliği elden geçirmeliyim yoksa malup olucam
:kedi: :kedi: :kedi: :kedi:
inş. yetişir canım bugünden evini ayarlayıp yemeklerden yapılabilecekleri hazır edersen yarına sıkışmazsın sanırm ...allah kolaylık versin a.s
tatlı ve z.yağlı bişiler yapıcaksan bir gece önceden yap çorba zaten basıt canım :))çorbayı bi gece önceden de yapsam olur sanırım.mercimek çorbası yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?