- 14 Temmuz 2008
- 8.382
- 497
- 198
kızlar bu resimler size hediyem olsun inşallah rabbim hepimizi evlat sahibi yapar.
ben bu tombiş yanağı alayım :asigim:
herkese hayırlı cumalar.ALLAH hakkınızda ki hayırlı bütün dualarınız kabul etsin.1 saat kadar önce kalktım ortalığı topladım ve mukabeleye gidicem şimdi ordan da markete.yarın iftara misafir var.dr da gidicem.nasıl yetişcek akşama yemekler bilmiyorum
amiiiiiin canım bu arada benim adet günüm 16 ağustos ta olmam gerekir inşallah olmam.:Saruboceq:pervin harika yaaaaaaaaaaaaaa inşallhhh rabbimm benden önce seni ve buradkileri etsin
ebrar ayy şu listemizi bulamdım ya kaçıbncı sayfaydaydıkii bundan sonra yazacağım şu meşhur listemiz .))
kızlar bu arda bekenmeyen adetleriniiz yazın listeye ekleyelim
buseee bence bu gun işe gelmedi umarım önemli bişi yokturkızlar daha geçmişe gidemiyorum ama gittiğim yerlere kadar buse daha gelmemiş. nerde kaldı bu kız yaaaaaaaaaaaa
amiiiiiin canım bu arada benim adet günüm 16 ağustos ta olmam gerekir inşallah olmam.:Saruboceq:
Tel no yok mu?
onun evde de interneti var belki bir ara girip bize haber verirbusecan nete hiç gelmedi ne msn e nihal cep yok olsaydı aradık dün çok kötüydü ruh hali iyi değildi bu bebek modu vallhii adamı çıldırtıyor busecmm inşallhh iyiidr
Serpil sen uzun süredir tanıdığımız arkadaşların no sunu alsana.
Almadığımız için böyle kara kara düşünüyor üzülüyoruz
nihal evdeyse işe gelmediyse evde eşinden dolayı giremeybilr bir ara eşinden dolayı kullanmdığını söylemişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?