olur 1 ttanede hepimiz meryem okuruz
aynen canım herkeze olumunekankayizsmilenihalim o güzel yüreğine sağlık fetihi yarım saatte okurz canım zor bir dua değil evet okuyamayan arkadşlar bilidrir hepimiz okuruz zaten hepimiz için okuyoruz evrendeki tüm güzel yürekli anne adayları için içlerindede bize istiyoruz yaradandan malum dualarda ayrımız gayrımız hiç olmadıı ve olmayacak
aslanım fatoşummm aynen canım sabahlar yine okuruzbende onu demek istedim canlarım. meryem suresini kandil akşamı da okuyalım hepimiz birer adet yada okuyabildiğimiz kadar. yasinden sonra da onada bakarız. toplu yine okuruz. ayrıca ben 5 dua aldım ama kızlar okuyamazsa (regl olan filan olursa allah korusun) daha alabilirim. bir gecede uyumayıveririm ne olacak ölecek değilim ya.
sonrada benim falıma bakıver tatlım.zemuszemus
canım haberler sende nasılsın :ecrin_bebek:kızlar nasılsınız
gizem bana bakmazsan bu gun Şenizcanım haberler sende nasılsın :ecrin_bebek:
kaydirigubbakcemile3 ne oldu kızahanda kumsal gelmiş eyvahedigeldismile
ben alırım 11 canım ne okuyoruz aminn hepimizin inşallah canımanlaştık kızlar süper evet 11 boşta kaldı kızların durumuna bağlı onlar okuyamssa biz okuruz canlarım yarın listeleriz inşallh kumsalım ve busecanım adett olmaz göbüşleri bebekle dolar
hamimlerimz için bol dua edecğiz rabbim sğa slaim bütün uuzvları yerinde olan sağlıklı doğumalar için
aynı bitanem bir değişiklik yokkumsalllllll canım son durum ne
canım haberler sende nasılsın :ecrin_bebek:
kaydirigubbakcemile3 çok değişik geldi ona bastım eyvahedigeldismile
yoksa yanlış mı anladın guclubacismile
hadi hayırlısı canım yoğun bir gun ardından misafir :sinifsinif:bir değişiklik yok canım
çok ama çok yorgunum kafam kazan gibi üztelik akşama misafirim var
gizem bana bakmazsan bu gun Şeniz
sempatiksalakcinnicanım sanada diğer kahe içtiğinmizde baksam olurmu??:))şimdi çıkmam lazım bana hatırlat ama bir dahaki sefere güzel bir konsantre olayım:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?