Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

nihalim o güzel yüreğine sağlık fetihi yarım saatte okurz canım zor bir dua değil evet okuyamayan arkadşlar bilidrir hepimiz okuruz zaten hepimiz için okuyoruz evrendeki tüm güzel yürekli anne adayları için içlerindede bize istiyoruz yaradandan malum dualarda ayrımız gayrımız hiç olmadıı ve olmayacak

olur 1 ttanede hepimiz meryem okuruz

bende onu demek istedim canlarım. meryem suresini kandil akşamı da okuyalım hepimiz birer adet yada okuyabildiğimiz kadar. yasinden sonra da onada bakarız. toplu yine okuruz. ayrıca ben 5 dua aldım ama kızlar okuyamazsa (regl olan filan olursa allah korusun) daha alabilirim. bir gecede uyumayıveririm ne olacak ölecek değilim ya.

aynen canım herkeze olumunekankayizsmile

aslanım fatoşummm aynen canım sabahlar yine okuruz

anlaştık kızlar süper evet 11 boşta kaldı kızların durumuna bağlı onlar okuyamssa biz okuruz canlarım yarın listeleriz inşallh kumsalım ve busecanım adett olmaz göbüşleri bebekle dolar
hamimlerimz için bol dua edecğiz rabbim sğa slaim bütün uuzvları yerinde olan sağlıklı doğumalar için

sonrada benim falıma bakıver tatlım.zemuszemus

hemen bakıyorum canım..çok güzel bir fal.bütün sıkıntılarını atıyorsun..çok ama çok aydınlık görünüyor herşşey...çok istediğin bir şeye kavuşmana çok kısa bir zaman kalmış...iki kişi birbirine sarılmış mutluluk gözyaşı döküyor..yanlarındda minicik bir bebiş..kız gibi ama bu..birde size bri yerden bir para geliyor ev yada araba alabilirsiniz...

ahanda kumsal gelmiş eyvahedigeldismile
kaydirigubbakcemile3 ne oldu kız
ben alırım 11 canım ne okuyoruz aminn hepimizin inşallah canım
kumsalllllll canım son durum ne
aynı bitanem bir değişiklik yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…