Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

bir değişiklik yok canım
çok ama çok yorgunum kafam kazan gibi üztelik akşama misafirim var

hayırdır kumsalım. yorgunluğun temel kaynağı stres değildir inşallah. pozitif ol canım benim. yorgun değilim de. akşama misafir gelmeside kötü olmuş. umarım yemekli değildir

senin ağzını yirim ben :sm_cool: ağzın bal pekmez yesin inşalah olumunekankayizsmile

ben çıkıyorum canlarım hepinizi öpüyorum.......

kendine iyi bak tatlım.

hadi hayırlısı canım yoğun bir gun ardından misafir :sinifsinif:

valla ben bu gun iş guç hakgetire sabahtan açtım hala açık kovucaklar yakında beni :umursamaz:

al benden de o kadar. aman boşver kız senin gibi çalışkan elemanı nerde bulacaklar.

hadi hayırlısı canım yoğun bir gun ardından misafir :sinifsinif:

valla ben bu gun iş guç hakgetire sabahtan açtım hala açık kovucaklar yakında beni :umursamaz:
kim kovucakmış bakiyim seniklava:

yok canım stres değil bu gün çok ama çok yoğunduk bide yalnızdım pestilim çıktı resmen
akşama eski iş arkadaşım gelicek canım çaya bebişi için ayrılmıştı oda

kumsalım perşembe günü 41 fetih okuyacağız inşallh kırmıızların gelmez kaç okuyabilrsin balım cuma günüde duamızı yapacağız perşembee kandil ya canımm

gizemmim güle güleeeeeeeeee

kalan 11 neydi fatihmi okurum ben canım olmazsa ne kadar verirsenizopuyorumnanaktan

serpil sen okuruz diyenlerin sözünü al sadece bence çarşambaya kadar kişi sayısı çıkar ona göre dağıtı mı yap olumunekankayizsmile

kandil günü okunacak 41 fetih okuyacağız belanayyyyyyyyyyyy yetişş belany sen güzel liste yapıyorsun liste yap bize adetleri yazıyorum belanayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

kumsal 11
serpil 10
fatoöze l5
nhlpkr 10

toplam 41
belanyım sen güzel yapıyorsun girersen listele lütfen perşembe günü okunacak cuma duamızıı yapacağız

nihal kumsal fatoözel tammaı çözdükmü ya belanay çok güzel dualı liste yapıyor umarım gired okur olmasa özeline mesaj atarızl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…