bir değişiklik yok canım
çok ama çok yorgunum kafam kazan gibi üztelik akşama misafirim var
hemen bakıyorum canım..çok güzel bir fal.bütün sıkıntılarını atıyorsun..çok ama çok aydınlık görünüyor herşşey...çok istediğin bir şeye kavuşmana çok kısa bir zaman kalmış...iki kişi birbirine sarılmış mutluluk gözyaşı döküyor..yanlarındda minicik bir bebiş..kız gibi ama bu..birde size bri yerden bir para geliyor ev yada araba alabilirsiniz...
iyi akşamlar canımben çıkıyorum canlarım hepinizi öpüyorum.......
ben çıkıyorum canlarım hepinizi öpüyorum.......
ben çıkıyorum canlarım hepinizi öpüyorum.......
hadi hayırlısı canım yoğun bir gun ardından misafir :sinifsinif:
valla ben bu gun iş guç hakgetire sabahtan açtım hala açık kovucaklar yakında beni :umursamaz:
kim kovucakmış bakiyim senihadi hayırlısı canım yoğun bir gun ardından misafir :sinifsinif:
valla ben bu gun iş guç hakgetire sabahtan açtım hala açık kovucaklar yakında beni :umursamaz:
hayırdır kumsalım. yorgunluğun temel kaynağı stres değildir inşallah. pozitif ol canım benim. yorgun değilim de. akşama misafir gelmeside kötü olmuş. umarım yemekli değildir
senin ağzını yirim ben :sm_cool: ağzın bal pekmez yesin inşalah olumunekankayizsmile
dimi ama ohaoldumsmilekendine iyi bak tatlım.
al benden de o kadar. aman boşver kız senin gibi çalışkan elemanı nerde bulacaklar.
kumsalım perşembe günü 41 fetih okuyacağız inşallh kırmıızların gelmez kaç okuyabilrsin balım cuma günüde duamızı yapacağız perşembee kandil ya canımm
gizemmim güle güleeeeeeeeee
peki 11 sana yazıyorum listeyi hazırlıyorum okuayamayn olursa tamamlarız
kumsalım evt kandil ya canım
canım bence adet yazmasaydın diğer arkadaşlarda okumak isteyebilir sadece 41 adet okunacak denihal kumsal fatoözel tammaı çözdükmü ya belanay çok güzel dualı liste yapıyor umarım gired okur olmasa özeline mesaj atarızl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?