Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

amannnnnn bomba düştü sanki
ne bomba ama

kız hala listendemi peki hayret bişey ya nelerle uğraşıyo millet biz valla saf saf kendi halımızde ayy seviyorum bizim topiğimizi yaaaaa opuyorumnanaktan

sen unutulacak kadınmısın serpilcimmmmmm opuyorumnanaktan
meraktan gelmiştir buraya kız merak etmesin biz bebek işini yapmak için yapmıycaz allahımıza bıraktık söyleyin kızz oda allahına bıraksın bizi merak etmesin opuyorumnanaktanhihoyyyt

busecim buraya üye olmayan insanlar googleden bir şey aradıklarınde burdan çıkıyo ya sadece okuyabiliyor mesela sen şimdi k.k çıkışa bas x den kapatma sonra ggogleye yolun yarısana bizim toğin adını yaz gir sadece okursun

walla öyle sayılır leyla mecnun rkadaş beni onların topiğinde görmüşte amaaaaaaaaan dünya aleme duyurmuş nasıl şaşırmıştım bizim kapımız herkese açık bende bunu anlamıyorum

hayret hayret geçen bende zerdala yazıyım diye girdim sonra çıktım aman ii olsan ne olcak onlarla zerdal hele bana neler neler demişti ama yinede girdim yazcaktım hemen çıktım
O SULAR ÜSTÜNDEN ÇOKKKK SULAR AKTI GEÇTİ ONLAR HALA BİZİMLE Mİ UĞRAŞIYO BİZ KIMSEYE HESAPSIZCA YAKLAŞIYORUZ HERKES DİLEDİĞİ YERE GİRER ÇIKAR TAKILMA FATOŞCUM opuyorumnanaktan

saf saf ayyy çokk güldümmm :roflol: :roflol: :roflol:

AY YALANMI

AAAAAAAAAAAAAAAakannehir bak nelerde nasılda yapılıyoo :1ninca:

canlarımmm benimmm ben arkadş listesini silmeyi bilmiyorum mısra gelince halledeceğim evet zerdalla hamile kalınca sevindik biz kim hamile kaırsa sevinizr yani ölümlü dünya herşey kapanmalı mübarek günerdeyiz ve dualar okuyoruz abartmaya gerke yok ama abartı işte fatoo beni uyarmıştı safsalağım ben başka birşey değil evet ben her topiğe giriyorum yazıyorum okuyorum eleni bir yer burası isteyen istedği yere yazar haa burası evimiz o kadar bende buraya bayılıyorumm :)))))))))))))))))))))) harika bir topic burası evet fatooo sen ttaile giidyorsun özleyeceğiz ama akşam haalyıı olsa iyi olur

evet ya beni uğurlamıycakmısınız :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…