ne bomba amaamannnnnn bomba düştü sanki
ya evet x şahıs fırçalamış okudukk sonra leylamecnun ondan özür diledi yanii oturdu oturduğu topicde aman sıradan ucuz şeyler ya vallhii ama benim zoruma giiti hani şaşarda düşerse hiçç ömrümde yapmadığım şeyi yapacağım umarım bana bulşamaya kalkmaz yada buraya şşaıpda düşmez
walla öyle sayılır leyla mecnun rkadaş beni onların topiğinde görmüşte amaaaaaaaaan dünya aleme duyurmuş nasıl şaşırmıştım bizim kapımız herkese açık bende bunu anlamıyorumamannnnnn bomba düştü sanki
efendim canııııııııııııııııııııııımfatooo canımmmmmmmmmmmm :)))
tabbikii biz o defterii orad kapatıkk biitii gitiii abartamaın anlamı yok ama ne yazıkkii abartı hat safhada çocukça tripler insanların yaşına yakışmıyor işte neyseeeeeeeeeeeeeeeeee amannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn güll geççç demekkii derin iz bırakmışımm unutulamaynlar listesine girmişiz
ne bomba ama
kız hala listendemi peki hayret bişey ya nelerle uğraşıyo millet biz valla saf saf kendi halımızde ayy seviyorum bizim topiğimizi yaaaaa opuyorumnanaktan
busecim buraya üye olmayan insanlar googleden bir şey aradıklarınde burdan çıkıyo ya sadece okuyabiliyor mesela sen şimdi k.k çıkışa bas x den kapatma sonra ggogleye yolun yarısana bizim toğin adını yaz gir sadece okursun
walla öyle sayılır leyla mecnun rkadaş beni onların topiğinde görmüşte amaaaaaaaaan dünya aleme duyurmuş nasıl şaşırmıştım bizim kapımız herkese açık bende bunu anlamıyorum
:1ninca: :1ninca: :1ninca: fatoş ben bilmıycemde kim bilcek :1ninca:waaaaaaaay bak ben bunu bilmiyordum
saf saf ayyy çokk güldümmm :roflol: :roflol: :roflol:
busecim buraya üye olmayan insanlar googleden bir şey aradıklarınde burdan çıkıyo ya sadece okuyabiliyor mesela sen şimdi k.k çıkışa bas x den kapatma sonra ggogleye yolun yarısana bizim toğin adını yaz gir sadece okursun
dubacım hoşgeldinnn efnanımın arkadaşı a.s.
sempatiksalakcinni ben o burdayken yazmıştım oysakigitmiş kız selamı şimdi mi veriyon :roflol:
sempatiksalakcinni ben o burdayken yazmıştım oysaki
dubacım hoşgeldinnn efnanımın arkadaşı a.s.
evet ya beni uğurlamıycakmısınız :gitme:canlarımmm benimmm ben arkadş listesini silmeyi bilmiyorum mısra gelince halledeceğim evet zerdalla hamile kalınca sevindik biz kim hamile kaırsa sevinizr yani ölümlü dünya herşey kapanmalı mübarek günerdeyiz ve dualar okuyoruz abartmaya gerke yok ama abartı işte fatoo beni uyarmıştı safsalağım ben başka birşey değil evet ben her topiğe giriyorum yazıyorum okuyorum eleni bir yer burası isteyen istedği yere yazar haa burası evimiz o kadar bende buraya bayılıyorumm :)))))))))))))))))))))) harika bir topic burası evet fatooo sen ttaile giidyorsun özleyeceğiz ama akşam haalyıı olsa iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?