kayınvalidene sadece bir tek şey diyorum nihalcim lütfen kusura bakma ama ohaaaaaaaaaaaaaaaaaa
iyiyim canım siz nasılsınız ? :1hug:O nekız Serpil köpek mi?
Nihalcim çok iii etmişsin cnm
Ebrar bugün nasılsın tatlım?
kızlar şimdii bir bebeğim oldu cinsi hasyky ona bir iism bulalım topicmi açsak :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))9
şimdi eve giderken ona uğrayacağım sen tatıyı yap canım diycem :)))
:)) şık oldu evet eşime ne şimdi bu dedim oda bana tamam hayatım sorun yok senın söylediklerine katılıyorum dedi :))))
kayınvalidene sadece bir tek şey diyorum nihalcim lütfen kusura bakma ama ohaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nihal erkek elemanınm ilgi alanı köpekler o verdi eşim istiyordu tugayda bakıcak ona ama şuan bir kaç gün evde kalabilr bugün banyo yaptırayım
O nekız Serpil köpek mi?
Nihalcim çok iii etmişsin cnm
Ebrar bugün nasılsın tatlım?
o ne tepkiydi öyle ya:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
msnden bana gönderirsen ben eklerim canım yerimseniben
aklinialirimsmile yokk canımm daha nelerrr :lepi:
hımm :uhm: bizimkide erkekti 1 yaşında filandı paşaydı adı eski sahibi öyle koymuş değiştirememiştik a.s
ama size paşa olmaz bide tugayda hiç olmazzz :roflol:
yaşlı ama dil bir karış:roflol: :roflol: :roflol: kız o yaşlııı :roflol: :roflol:
iyiyim canım siz nasılsınız ? :1hug:
Serpil senin msn niye yok bende kaybolmuş
yaşlı ama dil bir karış
nihal kapıdan gewçirirkem herkese öyle dediğini düşünsene :roflol::roflol:
nihalde sizi davet edicekkk uygun bi zamanda :1rolleyes:
nihall aslında ev müsait olsa ve çalışan olmasamm bakarımda ne yazıkki şartlar müsait değil tugayda askeri köpek olarak eğityilsin vatanba hizmet etsin arda ben severimm artık :)))
vallhii eşim zaten şuan paşanın yanında biri emkli oldu diğeri yeni geldii paşa koyarsakk kesin afganistanın ortasında bulur eşim kendini :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
vatana m,llete hayırlı olsun o halde :lepi:nihall aslında ev müsait olsa ve çalışan olmasamm bakarımda ne yazıkki şartlar müsait değil tugayda askeri köpek olarak eğityilsin vatanba hizmet etsin arda ben severimm artık :)))
ewet fatoşcum neler yaptınız :asigim: :asigim::roflol: :roflol:
vatana m,llete hayırlı olsun o halde :lepi:
fatoş dün ne yaptınız şekerim nasıl geçti yıldönümünüz..... zemuszemus
ŞenizŞeniz hepiniizi seviyorum ya
bilmiyorumkismile ohhhh iyi olmuş benim msn yasak diye geliyo başınıza bunlarEvet sende bende görünüyorsun ama yazdıklarım gitmiyor
sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni((((((((((((
ŞenizŞeniz hepiniizi seviyorum ya
Evet sende bende görünüyorsun ama yazdıklarım gitmiyor
mısraaaaaaaaaa yoksun msn de ayy deli olucam ekledimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?