Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

kızlar şimdii bir bebeğim oldu cinsi hasyky ona bir iism bulalım topicmi açsak :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))9

aaaaaaaay ödüm patlar köpekten asla yaklaşamam

şimdi eve giderken ona uğrayacağım sen tatıyı yap canım diycem :)))

işte bu :lepi:

:)) şık oldu evet eşime ne şimdi bu dedim oda bana tamam hayatım sorun yok senın söylediklerine katılıyorum dedi :))))

allahtan eniştem akıllı adam yerimseniben

kayınvalidene sadece bir tek şey diyorum nihalcim lütfen kusura bakma ama ohaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ohaaaaa bencede ohaaaa fatoş hadi yine onun misafiri olsun ama sonra birdaha sen kendin davet et kısmı beni delirtti

nihal erkek elemanınm ilgi alanı köpekler o verdi eşim istiyordu tugayda bakıcak ona ama şuan bir kaç gün evde kalabilr bugün banyo yaptırayım

:))) ayy serpil bende çok severim yavru olanları yani ama bakmak çok uğraş ister

O nekız Serpil köpek mi?
Nihalcim çok iii etmişsin cnm
Ebrar bugün nasılsın tatlım?

:lepi: :lepi: :lepi: :lepi:

o ne tepkiydi öyle ya:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

vallhii eşim zaten şuan paşanın yanında biri emkli oldu diğeri yeni geldii paşa koyarsakk kesin afganistanın ortasında bulur eşim kendini :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

nihal kapıdan gewçirirkem herkese öyle dediğini düşünsene :roflol::roflol:

nihalde sizi davet edicekkk uygun bi zamanda :1rolleyes:

nihall aslında ev müsait olsa ve çalışan olmasamm bakarımda ne yazıkki şartlar müsait değil tugayda askeri köpek olarak eğityilsin vatanba hizmet etsin arda ben severimm artık :)))

yaşlı ama dil bir karış

naniknanik naniknanik naniknanik naniknanik
nihal kapıdan gewçirirkem herkese öyle dediğini düşünsene :roflol::roflol:

nihalde sizi davet edicekkk uygun bi zamanda :1rolleyes:

bende ona geçiririm ebrar o zaman Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook

nihall aslında ev müsait olsa ve çalışan olmasamm bakarımda ne yazıkki şartlar müsait değil tugayda askeri köpek olarak eğityilsin vatanba hizmet etsin arda ben severimm artık :)))

vatana hizmet :))) ay ne güzel demişsin opuyorumnanaktan

vallhii eşim zaten şuan paşanın yanında biri emkli oldu diğeri yeni geldii paşa koyarsakk kesin afganistanın ortasında bulur eşim kendini :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

:roflol: :roflol:
vatana m,llete hayırlı olsun o halde :lepi:

fatoş dün ne yaptınız şekerim nasıl geçti yıldönümünüz..... zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…