canım bence adet yazmasaydın diğer arkadaşlarda okumak isteyebilir sadece 41 adet okunacak de
bir tane bile olsa okumak ister herkez
Şeniztamma canım kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr biz adet yazdık ama yarın topiği okuduğunuzda fetih okumak istyenler adetlerini yazsınn listeleyelimm :))) anlaşıldımı prenseslerrr
Şeniz
oldu kraliçem :lepi:
oda doğru yaa sempatiksalakcinniniahlim yok herkes okyabilidği kadarıyla malum herkes çalışan aynı zamnada ev hanımı yani zor oluyor müsait oldukça okunsun
akşama yasinde okuyalım kızlar oda çok geride kaldı
fatoözelim dışardaki personeller geldide onlara bakıyorumm:))))
dimi ama ohaoldumsmile
canım bence adet yazmasaydın diğer arkadaşlarda okumak isteyebilir sadece 41 adet okunacak de
bir tane bile olsa okumak ister herkez
oooo ne guzel canım söyle düşün herşeyde vardır bir hayır bu bir işaret olabilir adamlar nerden bilsin dime sempatiksalakcinni sakla canım koy bir köşeye vakti gelince lazım olucakbende okucam bu akşam
kızlar bugün bana musteladan anne bebk paketi geldi içinde bilgilendirivi broiürler ve indirim kuponu var senağlama
bende okucam bu akşam
kızlar bugün bana musteladan anne bebk paketi geldi içinde bilgilendirivi broiürler ve indirim kuponu var senağlama
aslında canım onada adet mi yapsak mesela haftaya cumaya kadar herkez adeti bilsin ona gore okusun
anladım canımcım
herhalde yani
evet bencede okumak isteyenlerinde hakkını elinden almayalım. yarın çarşamba sayıyı netleştirip ona göre kalanı dağıtalım.
ayrıca perşembe günleri yatsıdan sonra önce niyet ediyorsun sonra 2 rekat hacet namazı kılıyorsun ama namazda okuyacağın duaları allah izin verir de unutmazsam yarın getirip yazıcam. namaz bitince seccadeden kalkmadan 7 kere er rahman suresini okuyorsun. ne dilersen kabul oluyormuş. ben 2 yıl önce yapmıştım eşimin işi için bir hafta 10 gün sonra eşim işbaşı yapmıştı. bebek için daha hiç fırsat bulamadım. kısmet olmadı. allah izin verirse bu perşembe bende yapmayı düşünüyorum
kızlar benim mesai bitti çıkıyorum hepinize iyi akşamlar hepinizi çok seviyorum allaha emanet olun canımlarım çok öptüm
haftaya cumaya kadar 500 yasin bitermi sizce. evet onada liste yapsak iyi olur. çünkü benim her gün akşam okumam gereken dualarım zaten var onlardan vakit bulabilirsem yasin okumaya çalıştım. ama görev verilirse mutlaka zaman yaratırım. amaaaaaaaaaan benimde söylediğim söze bak yaaaaa. arkadaşlar kusura bakmayın. sanki zorla kendi kendime dua okutmaya çalışıyormuşum gibi. tövbe yarabbim. neyse ben bu akşam birz okumaya çalışayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?