ewet fatoşcum neler yaptınız :asigim: :asigim:
nihal kapıdan gewçirirkem herkese öyle dediğini düşünsene :roflol::roflol:
nihalde sizi davet edicekkk uygun bi zamanda :1rolleyes:
-tatlicadiarzu- allah korusun -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-walla bir şey yapamadık kızkardeşime ev arıyoruz akşam hep onlarla ilgilendim. kutlamayı tatilde yapıcaz. bugünde nişan yıldönümüzüm bizim.
ayyyyyy ebrar sen n ihale cinayet işlettiricen. kötükedihüso kaynana katili gelin iftar yemeğinden sonra kaynanasını bıçaklayan gelin :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
Evet sende bende görünüyorsun ama yazdıklarım gitmiyor
walla bir şey yapamadık kızkardeşime ev arıyoruz akşam hep onlarla ilgilendim. kutlamayı tatilde yapıcaz. bugünde nişan yıldönümüzüm bizim.
ayyyyyy ebrar sen n ihale cinayet işlettiricen. kötükedihüso kaynana katili gelin iftar yemeğinden sonra kaynanasını bıçaklayan gelin :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
birazdan mısra profilime ekleyecek:)))
Serpil profiline ekleyemem şifreni bilmediğim için
Buraya ekleyip kaldırabilirim
amaaaaaaaaaaaaan allah korusunmuhteşem tatil hımm pekiiiiii zemuszemus
yokk kız mesela yani :roflol:
Sabah bi haber okudum zaten gece sahurda kadına mesaj gelmiş kocasıda öldürmüş :1no2: Ne kadar değiştik eskiden bu haberler olay olurdu şimdi o kadar çok ki sıradanlaştı gözümüzde :çok üzgünüm:
serpil walla moralini bozmamak için yazmadım ama seni çok yorgun gördüm tatlım ya biraz dikkat et kendineyüzifademdeki yorgunluğa bak :))))))))))))))))))))))))))))))))) köpeğimin yani oğlumun gözleri mavi
ben gördümHerkes gördü müüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü?
Kaldırıyorummmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?