hoşgeldin yorgun savaşçı bir daha bu kadar uzatma arayı walla seni çok özledikselam kıslarrrrrr yorgun savaşcı geldi aynı zamanda hasta
unuttunuzmu beni kıslar ben honey huhuuuuuuu fato serpil mısra :) zate hastayım anemlerde herkes hasta bi haftadr yatıyodum şimdi ankaradayım net buldum yazayım dedim bide ilk reglimi oluyorurum kimse yok küstüm nolr biri bu benim takvimi kaldırsın hafızamı yeniliyorum geçmişi silip.
hani bi ördeğim vardı onu anem yıkamış oda nezle olmuş anneme annemden ev ahaline ordan bana nezle öksürük öldüm vala ben bu mevsimde böle şey görmedim .neyse biliyosun fataoo beynimi resetlemem lazımdı yaptım galiba şöle bi nevşehir ,kayseri ,ordu ,samsun şimdi ankara turundayım evime geçcem bi kaç güne bol bol vaktim olur yazışırız ölüyom sancım var mısracımı ve serpilimide çok özledimm senide tabi tatlıcadım benim
günaydın canlarım nasılsınız
ben iyiyim bir yaramalık yok allaha
şükür sayfalar çok fazlalaşmış honey mi geldi
canım nasılsın
serpil köpek mi besliyosun
ben çok seviyorum hayvanları
sanada değişiklik olmuştur stresini alıyo
insanın dimi serpoş
güzel haberler var mı canlarım
hepinizi çok özledim öpüldünüz kocaman
aaaa ben yokken neler olmus serpıl ablam köpek almış honenıyımız aramızda daha neler kacırdım kım bılır allah hepimize melekerimizi vericek buna inanın bı gun olucak kımse üzülmesin hhııııııı bu arada gözümden kacmadı bu ara hiç halay cekmıyozolumunekankayizsmile
geçmişi okuyayım dedim.honeyi bilmiyordum ben.. şimdi öğrendim..geçmiş olsun canım benim..Allah sağlıklı ve hayırlı bir evlat gönderecek inşallah..
serpilim köpeğin hayırlı olsun..ne tatlıdır şimdi küçücük:)))
mısracım kendine dikkat et lütfen çok fazla yorma kendini sıcaklarda birde..ben gelip yapayım temizliğini falan...:)))
ya çok özledim sizi bir türlü görüşemiyoruz.
cimcime günaydın canımmm
günaydınn canım nasılısn ?kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hapthoneyy fatooözel (tatilde kumsal da tatilde) ama kalbimizdesiniz masal beanay birgüngeleceğiniz günü bekleyecğiz tabbiiesmeralda senide.. sevds ebrar nihal busecan xayeşex şekerleblebii mısra ahsen efananim tualinaa ve bütünnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn fıstıklar hepinize günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydın arkadaşlar :)))a.sa.sa.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?