Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

hani bi ördeğim vardı onu anem yıkamış oda nezle olmuş anneme annemden ev ahaline ordan bana nezle öksürük öldüm vala ben bu mevsimde böle şey görmedim .neyse biliyosun fataoo beynimi resetlemem lazımdı yaptım galiba şöle bi nevşehir ,kayseri ,ordu ,samsun şimdi ankara turundayım evime geçcem bi kaç güne bol bol vaktim olur yazışırız ölüyom sancım var mısracımı ve serpilimide çok özledimm senide tabi tatlıcadım benim

hpt honey niye unutalım geçmiş sayfalara bakarsan hep ama hep varsın sohbetlerde hatta cuma günü duamız vardı oradad okyabilrsin kuuz :)) hoşgeldin özledik seniii

honeyy ben kalıdrmasını bilmiyorum mısrada uyuyor canım ebrar çıkmış galiba o anlıyor ama ben hiç anlamıyorum tatlım benim

hayatım gezmeler iyi oldu senin için fıstığım benim hiç kafana takam ne olur ye iç keyfine bak olurmu biz hepimiz seni çok özledik

Honeycim hoşgeldin cnm.
Ben çizelgeni çokkkkkkkk önceden kaldırmaya çalıştım ama her nedense şifreni kabul etmedi
Tekrar deneyeyim

geçmişi okuyayım dedim.honeyi bilmiyordum ben.. şimdi öğrendim..geçmiş olsun canım benim..Allah sağlıklı ve hayırlı bir evlat gönderecek inşallah..
serpilim köpeğin hayırlı olsun..ne tatlıdır şimdi küçücük:)))
mısracım kendine dikkat et lütfen çok fazla yorma kendini sıcaklarda birde..ben gelip yapayım temizliğini falan...:)))
ya çok özledim sizi bir türlü görüşemiyoruz.

teşekürler kıslar alah hepinizden razı olsun serpilim badem koysana adını çok iyi etmişsin bak sana çok iyi gelcek inşşlah bana badinin uğuru gibi sanada köpeğin uğur getrsin ii geceler öptüm sizi

aaaa ben yokken neler olmus serpıl ablam köpek almış honenıyımız aramızda daha neler kacırdım kım bılır allah hepimize melekerimizi vericek buna inanın bı gun olucak kımse üzülmesin hhııııııı bu arada gözümden kacmadı bu ara hiç halay cekmıyozolumunekankayizsmile

günaydın canlarım nasılsınız
ben iyiyim bir yaramalık yok allaha
şükür sayfalar çok fazlalaşmış honey mi geldi
canım nasılsın
serpil köpek mi besliyosun
ben çok seviyorum hayvanları
sanada değişiklik olmuştur stresini alıyo
insanın dimi serpoş
güzel haberler var mı canlarım
hepinizi çok özledim öpüldünüz kocaman

günaydın fıstığım evet honey geldi tatildeymiş ama fırsatını bulup girmiş tatlım evet hasky bir oğlum oldu mavi gözlü ama tabiki evde bakamayaxağız eşim tugayda bakıcak o gün tugaya götürdü adınıda çılgın koydu :)) 2.5 aylık şirin bir kurt köpeği be 15 yıl ingiliz terier beslemiştim ingiliz terier beyazdı o nedenle köpeklerin dünyasını iyi bilirim stres konuusnda hem fikiriz mutluluk veriyor birde koşulsuz ve çıkarsız sevgii

canım bu ara halay çekemiyoruz malum mübarek aydayız .)) bitince artık canım göbek atıp para yapıştırmak pek abes kaçacakk:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

gizemim biz seni zaten çok özledik her hafta muhakak konun geçiyordu birtanem dün namazımı kılarken nedense yine sen aklıma geldin bütün kızlara dua etim gizemimm canım benim

ebrarra canım bana 1 kenüzlaşr 1 fetih eklermiisn rica etsem 1de yasin okumuştum

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hapthoneyy fatooözel (tatilde kumsal da tatilde) ama kalbimizdesiniz masal beanay birgüngeleceğiniz günü bekleyecğiz tabbiiesmeralda senide.. sevds ebrar nihal busecan xayeşex şekerleblebii mısra ahsen efananim tualinaa ve bütünnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn fıstıklar hepinize günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kızlar adetten hemen sonra yumurtlama olurmu ? ben bu ay 22 günde adet oldum adetin 8.ci gün yumurtlama diyor olacak işmi ya töveb tövbe bu ne

günaydınn canım nasılısn ?

günaydın arkadaşlar :)))a.sa.sa.s

günaydım nasılsın tatlım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…