yorgunum canım dun akşam malum iftar verdim :))) çook güzeldi ama yoruldum sen nasılsın
busecan bugün pzt yoğunluk normaldir canım :)))
entersan hoşgeldin tatlım nasılsın?
sagol canim sen nasilsin,,,ates olcuyom baskada biseyle ugrasmiyom bu ay
busecan bugün pzt yoğunluk normaldir canım :)))
entersan hoşgeldin tatlım nasılsın?
vallhii ben herşeyi bıraktım ne ateş ne bişi sadce çanakllede gelen o karışımı içiyorum işte ilk defa bu ay adetim bu kadra uzun sürdü ben hiç 6 gün adet görmemiştim ve biliyorsun erken adet oldum dün biitii
kız hadi hayırlısı inş çok anlamıyorum ama yazılanlara göre inş hamile kalırsın canım ...
:roflol::lepi::roflol: cimcime zamnla prof olursun :))))))))))) vallhi bende anlamıyordum 40 dan sonra öğrendim bunları acaba şu testlerdenmi alsam yada bayarmada taile gideceğiz ya o zamanmı alsamm kullansamm ne dersin? onda ne zaman yumurtladığımızı tespit ediyoruz hahhahahahhahaha bari boşa kürek çekmeyiz:1closedeyes:
serpilll ben aldım testleri ay unutıyordum kenzül arş okudum 5 tane de
test 5 tane ve erken gebelişk testi hediyeli 25 tl verdim
valla prof olduk bilmediğimiz kalmadı bide bunu deniycem ateşimle beraber ben bu ay ilaç da kullanmıyorum inş adetim düzene girmiştir yumurta geliştirici bal tarçın çörek otu inş ii gelir
markası ne canım medsmartmı aldın bende alayım bugün ben bu ay erken yumurtlayacğım .(( bendeki şansa bak ya offffffffffffff ben sadce şu gelen limonata türü şeyi kullanıyorum yimne bebek kriiznemi girdim bilem 2 gün önce rüyamda cenin gördüm ve diyorumkii mehmet gelmeden bunu aldırmalyım o bilmemli vs vs o aradı tabii mehmet geliyor ve ben bebeği aldıramıyorum uyandım
valla markası bilindik ecz den aldım ne bilmiyorum bakayım bi erken mi yumurtluycan nerden anladın??? cenin görmek ne ki baktınmı inş bebiş gelirrrr krize felan gşrmeidk herkes gibi bizde istiyoruz o yanı eşime dedim biz bu işten vazgeçelim nasıl kızdı bana yok dedim olmasın olmuyo zaten olmaz gün aşırı yaparız olur hayırlı günlerdeyiz zaten dedi :) gün aşırı zaten düşünüypdum bende bakalım bu ayda böyle ama çok mutluyuz maşallahh diyeyim
medsmarttır o bende alayım bugün canım erken yumurtlayacğım 22 günde adet oldum ya bilgisayar öyle diyor 15 ila 20 arası diyor yumurtlama gününğz .))) yani 15de adetliydim ben son gündü bugün artık çalışmlara başlayacağım ama şu testi alayımda boşa kürek çekmemyim :))))):1closedeyes::1closedeyes:
Rüyada ana rahmindeki cenini görmek derin bir kedere kapılarak hayattan el çekmeye yorulur.
sende o zaman el çekmiyor hayata tekrar tutunuyosun canım benim ruh halın rüyana çıkmışş
herşey çok güzel olcak ben sana diyeyim serpilcimmmmmmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?