Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

günaydın kızlar nasılsınız ben geldim geçmişi okuyamayacağım çok işim var sizde amma kaynatmışsınız varmı güzel haberler bana geçmişi özetlermisiniz ay özlemişim sizi yaaa

günaydın kızlar nasılsınız ben geldim geçmişi okuyamayacağım çok işim var sizde amma kaynatmışsınız varmı güzel haberler bana geçmişi özetlermisiniz ay özlemişim sizi yaaa

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan özledik seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii herhangi bir gelişme yok bıraktığun yerden devam seni çok özledik canım benim ben çok erken adet oldum kumsal 22 günde adet oldum dün biitii fatoo ttaile çıktı

ahsenimmmmmmmmmmmmm koca popolumm benim nasılsın bebeiş nasıl ahsen 8 ci gün yumurtlama olurmu ya bilgisayar öyle diyor daha adetim dün biiti ve ilk defa bu kadar uzun sürdü 6 gün oldum bana bir akıl ver

günaydın canım nasılsın biz iyiyiz tek sorunumuz bebek cinsiyetini göstermiyor.çarşamba günü doktordaydık bu seferde bacaklarını kapatmış velet.ongün sonra tekrar gel dedi cuma gideceğim inşallah bu sefer gösterir ne inatçı çıktı bu çocuk ya....serpilim döngüz kısaldığı için yumurtlamanda erken oluyor birde bence senin rahmin gebeliğe hazırlanıyor benimde hamilelikten önce adetim erken gelmeye başlamıştı.yumurtlamada on gün içinde oluyordu.

ahsenim bebğimiz pek namuslu çıktı .))) yerim ben onu utanıyordur annesi günümüzde herşey yüzüülüğü almış gitmişken biizim meleğimiz pek utangaçç ahsen benim yaşlı koşu varya oda öyle dedi bana sen heran hamile kalabilrsin dedi inşallhh senin gibi olurum birtane şuan anneliğe hazır değilim ama gelirsede hiç hayır demem bu ay 6 gün erken oldum ve bol kanalı adet geçirdim benim kısa sürerdi adetim 6 gün sürdü inşallhh bu iyi birşeye döner mübarek günlerde

nihalimmmmmmmmmmm canım benim bende sabahtan beri cimcimeyle topic nöbeti tutuyorum öğleden sonra olamayacağımm :))) nasılsın bebeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…