günaydınn canım nasılısn ?
günaydım nasılsın tatlım ?
cimcime şükür iyim canım benim nem hariç iyiz :))
ebrarım hoşgeldin canım 1 kenzülarş 1 fetih 1 yasin okudum
cimcime şükür iyim canım benim nem hariç iyiz :))
ebrarım hoşgeldin canım 1 kenzülarş 1 fetih 1 yasin okudum
saol canım iyiyim sen nasılsın ...
hoşbulduk canımcım,a.s. eklerim hemen .... burasıda sıcakkk akannehir
bende iyiyim tatlım sadece bugün biraz erken susadım hayırolsun bakalım akannehir...[/QUOzaten açlık değil susuzluk mahvediyo havalar çok sıcak zaten ama dün akşam daha da sıcaktı sanki...
bugün pervinin sırası gelmiş bakalım ne olacak
evet inşallhh bu müberek günlerde hayırlı haber verir bize :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
günaydın kızlar nasılsınız ben geldim geçmişi okuyamayacağım çok işim var sizde amma kaynatmışsınız varmı güzel haberler bana geçmişi özetlermisiniz ay özlemişim sizi yaaa
ahsenimmmmmmmmmmmmm koca popolumm benim nasılsın bebeiş nasıl ahsen 8 ci gün yumurtlama olurmu ya bilgisayar öyle diyor daha adetim dün biiti ve ilk defa bu kadar uzun sürdü 6 gün oldum bana bir akıl ver
günaydın canım nasılsın biz iyiyiz tek sorunumuz bebek cinsiyetini göstermiyor.çarşamba günü doktordaydık bu seferde bacaklarını kapatmış velet.ongün sonra tekrar gel dedi cuma gideceğim inşallah bu sefer gösterir ne inatçı çıktı bu çocuk ya....serpilim döngüz kısaldığı için yumurtlamanda erken oluyor birde bence senin rahmin gebeliğe hazırlanıyor benimde hamilelikten önce adetim erken gelmeye başlamıştı.yumurtlamada on gün içinde oluyordu.
yorgunum canım dun akşam malum iftar verdim :))) çook güzeldi ama yoruldum sen nasılsınnihalimmmmmmmmmmm canım benim bende sabahtan beri cimcimeyle topic nöbeti tutuyorum öğleden sonra olamayacağımm :))) nasılsın bebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?