tünaydın tatlı hatunlar nasılsınız bakalım
bende baktım özelime ama birşey yazmamışsın canım bilmiyorumkismileSerpil özeline bak cnm
ben iyiyim cimcimeciğim sen nasılsın ne güzel nickin var.kızım olursa cimcime diye seveceğim ben oğlum olursa kazma diye:)))))kazma eşimin lafı onlar dört kardeşler kız yok acaip bir kız özlemi var da :))))tünaydın saolun siz nasılsınız:)
iyiyim canım sen nasılsın bir tatsızlık olmuş bu konu sürekli hortluyor ya kapatılamadı bir türlü..ahsenim slm nasılsın cnm
iyiyiz canım hepimiz oğlum yaramazlık peşinde düzeldü allaha şüküe içerdekide abisini aratmayacak sürekli tekmeliyor....sen nasılsın ebrarımiyiyiz canım sen nasılsın ? minikler nasıl ?
ahsenim canım mmm sen nasılsın
tüm hazırlıkları yapana kadar herkesler dağılıyor geç kalıyorummm kaydirigubbakcemile3
neyse sonuç güzelll zemuszemus
yaa bu arada bi haber okudum da dün kumsalın gözlerinden şikayeti vardı demi sorun neydi acaaba
İstanbulda öyle bi sıkıntı varmış istanbuldaki arkadaşlar dikkat edin lütfen sizde CADIARZU
İstanbul'da 'kanlı göz' salgını!
İnsanda bulunan kin ve nefret duygularını yok etmesi mümkün değildir. Ancak bunları istikamette kullanmak insanın elindedir. İnsan günahlara, nefsine ve şeytana karşı kin ve nefret duymalı bu duygularını onlar için kullanmalıdır. Ancak nefsine değil de mümin kardeşine karşı kullanırsa kendisinde bulunan bu duyguyu yanlış yerde kullanmış ve günah işlemiş olur. Halbuki nefsimize ve şeytanımıza karşı bu duyguları kullanabilsek sevap işlemiş olacaktık. Bu hasletler insan için sevap mahalli olması insanın elindedir.
ben iyiyim cimcimeciğim sen nasılsın ne güzel nickin var.kızım olursa cimcime diye seveceğim ben oğlum olursa kazma diye:)))))kazma eşimin lafı onlar dört kardeşler kız yok acaip bir kız özlemi var da :))))
iyiyim canım sen nasılsın bir tatsızlık olmuş bu konu sürekli hortluyor ya kapatılamadı bir türlü..
iyiyiz canım hepimiz oğlum yaramazlık peşinde düzeldü allaha şüküe içerdekide abisini aratmayacak sürekli tekmeliyor....sen nasılsın ebrarım
nihalim canım iyiyim sen nasılsın..
ben şimdi bi dahaki ay ovulasyon testi alıyım diyorum ama hangisini alıyım bilmiyorum yardım edin kızlar :)))
ahsenim lastik gibi uzatıldı şu güzel günlerde konunun hortlamsı hiç hoş değil bende sıkıldım inan bir yazı ekledim kin ve nefretle alaklı bizler inanan insanlarız ve büyük günah bu artı kuran okuyoruz bazan diyorumkii acaba gerçek müslümanmıyız bunu sorgulamlıyız diye düşünüyorum hoş olmayan şeyler bir laf vardır kanı kanla yummayın atalrımzı eskiden ne güzel şeyler söylemişler
ecz aldımm 25 tl cnm ve rken gebelik testi de hediyeli 5 tane var içinde dneeme zamanını regl siklusuna göre ayarlıyosun bi kere poizitif çıkınca diğer 4 tanesini sonrakı aylarda olabiliyormuş
cimcime eczanelerde olan pahalı canım bende düşündüm medsmart almayı birde netee satılanlar var onlar ucuz ve çok kullanımlı ben nasıl alındığını bilmiyorum bebeğim
ecz aldımm 25 tl cnm ve rken gebelik testi de hediyeli 5 tane var içinde dneeme zamanını regl siklusuna göre ayarlıyosun bi kere poizitif çıkınca diğer 4 tanesini sonrakı aylarda olabiliyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?