Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

fatoözelim güzel bir yakalaşım arkadşım evet okuyacak arkadşların haklarına tecavüz etmeyelim doğru tamam sen o duayı yarın yaz yapalım kurban olduğum allaha açılan elleri geri çevirmez

elbette yarın allahın izni ile yazıcam. bu duayı sizinle paylaşmıycamda kiminle paylaşıcam

bu arada mısrada haber varmı telefonla filan görüştünmü iyimiymiş.

kızlar benim mesai bitti çıkıyorum hepinize iyi akşamlar hepinizi çok seviyorum allaha emanet olun canımlarım çok öptüm

bende okucam bu akşam

sende allaha emanet ol bebeğim bizde seni öptük.

kızlar bugün bana musteladan anne bebk paketi geldi içinde bilgilendirivi broiürler ve indirim kuponu var senağlama

ne güzel kısssss sakla lazım olacak sana

fatoözel mısrayı araamdım tlf la aklımda onda aslında inşallh iyiidr gece arayayım diyorum daha bir müsait olur belki diyorum onddada ciidid hamilelk belirtileri var ben pek umutluyum ama yinede işte negatiflered e alıştığımız için birşey diyemiyorumm

kız sen niye yasin okumuyorsunnn okuyanlar listye ekleniyor :))) allah seni iyi etsin emii okusana aaaaaa kaydirigubbakcemile şimdi böyle çekeceğim saçını başını

kız 2 tane okudum ya. ama varya serpil ben şimdi akşamları hergün eve gidip yemek yapıyorum. yeni taşındığımız için daha bulaşık makinem kurulamadı ohaoldumsmile bulaşıkları elde yıkıyorum. eeeeeee birde eniştenizin ameliyatından sonra gelen giden çok oldu. saat 10.30 gibi ancak oturabiliyorum. ondada ilk dualarımı okuyorum sana bahsetmiştim. hergün okunması şart. işte böyleeeeeeeeeeee yasakkelime ama bundan sonra buradaki dualarada öncelik vericem. hiç okumasam akşamlar 1 er okusam yine iyi olacakturkbayragi

kızlar bana müsade eve gidiyorum kocacaım sarma istdei ona srama yapıcam sonra oturp yasin okuyacağım aminnnnnnnnnnn bütün nikler gözümün önünde olarak sizde öyle okuyun iyi kaşamlar hepinizeeeeeeeee

allahım sen yarım bırakma yarabbim. gerçi koruyan allah nerde olsa korur ama yolculuk hiç iyi olmadı o zaman

haklsın hayatım benim kolay değil onun için diyorum yasini dağıtmayalım okuyabilenler okusun yani iş hayatı ev hayatı malum işte

inşallah bu ay beklenenler olsunnnn mısra kumsal busee :ecrin_bebek:

bende kaçtım kızlar hepinizi çooooooooooooooook öpüyorum.

kumsal kendine iyi bak yarın hayırlı haberlerle gel inşallah

nihal görüşürüz tatlım

serpil benim içinde sarma yeeeeee şimdi canım çekti.

buseeeeeeeeeeee yarın iyi haberler le inşallah canımın içi

herkese iyi akşamlar allaha emanet olun güzel yürekli dostlarım

hadi bakalım hamarat senii iyi akşamlar canımm

bende toparlanıyorum canım akşama bende okuyacam

fatoşcumm sanada iyi akşamalar enişteme selamlar olsun

alahım oku oku bitmedi ne muhabbet ne muhabbet alah her günümüzü böle yapsın ..........................bu gün çok stres yaptım ve kasıklarım belim ağrıdı yine bende bu ara çok oluyo yaff bide birliktrlik sonrasında oluyo , bıktım hayrlısı yeni bi şey dahamı bulduk bi bu yemediğimiz kalmıştı tavşancıl otu heheh:))))))))) bizim bok böcükleri kapıda toplanmışlar çocuklarıda bahçeyi deşeleyip durdular :)))))

slm yeni topiğimiz bu sanırım takip edemedim inşallah Yasin okumaya devam edeceğim yasin den başka duaya başladız mı?onuda okumaya başlarım Allah izniyle inşaalah bi engelim olmazsa

günaydın kızlarr nasılsınız canlarımmm
bayağı kaynatmışsınız okumaya çalıştım ama fazlada değil atlayarak
öpüldünüz kocaman canlarrr

slm yeni topiğimiz bu sanırım takip edemedim inşallah Yasin okumaya devam edeceğim yasin den başka duaya başladız mı?onuda okumaya başlarım Allah izniyle inşaalah bi engelim olmazsa

canım henüz yasini bitiremdik tattalım okursan yasin seviniriz birde yarun kandil 41 fetih okuyacağız sen okumak istresen kaç adet okuyacaksan bugün bildirmen lazım liste yapıcazzz

canım sabah sen aklımdaydın vallhi yazdıkların sabah sabah gözümün önündeydim tebessüm etiim alalhım neşemizi bozmasın kasıklarının ağrıması iyiye işaret şu bokkk böceklerini pek sevdimmm

YASİN-İ ŞERİF (500)ADET

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

belenay...............4
nihal..................34
serpil.................90
kumsal---------------1

çılgınkız........
loveli...........
zerdal..............2
busecan..............20
efnanim.............. 8
aylint..............
elifda...........2
masal0663............2
tosti.................... .1
gizemm79........... .3
neşemeşe.............11
hpt_honey.............2
ebrar42..................2
fatoözel..................2

toplam ..............184

•En Çok Çocuk Doğuran Kadın

Resmi kayıtlara göre, dünyanın en çok çocuk doğuran kadını Feodor Vassilyev adlı Rus çiftçisinin ilk karısı bayan Vassilyev’dir. 1725-1765 yılları arasında yaptığı 27 doğumda tam 69 çocuk dünyaya getirdi. Bunların 16’sında ikiz, yedisinde üçüz, dördünde ise dördüz doğurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…