canımmm o hamiş olsunda daha ne hediyeler alıcak bu ne ki pee hhhhnihall fatözel duygulandım kumsala gelen hediyeden senağlama
fatoözelim güzel bir yakalaşım arkadşım evet okuyacak arkadşların haklarına tecavüz etmeyelim doğru tamam sen o duayı yarın yaz yapalım kurban olduğum allaha açılan elleri geri çevirmez
kızlar benim mesai bitti çıkıyorum hepinize iyi akşamlar hepinizi çok seviyorum allaha emanet olun canımlarım çok öptüm
bende okucam bu akşam
sende allaha emanet ol bebeğim bizde seni öptük.
kızlar bugün bana musteladan anne bebk paketi geldi içinde bilgilendirivi broiürler ve indirim kuponu var senağlama
kız sen niye yasin okumuyorsunnn okuyanlar listye ekleniyor :))) allah seni iyi etsin emii okusana aaaaaa kaydirigubbakcemile şimdi böyle çekeceğim saçını başını
allahım sen yarım bırakma yarabbim. gerçi koruyan allah nerde olsa korur ama yolculuk hiç iyi olmadı o zamanfatoözel mısrayı araamdım tlf la aklımda onda aslında inşallh iyiidr gece arayayım diyorum daha bir müsait olur belki diyorum onddada ciidid hamilelk belirtileri var ben pek umutluyum ama yinede işte negatiflered e alıştığımız için birşey diyemiyorumm
kız 2 tane okudum ya. ama varya serpil ben şimdi akşamları hergün eve gidip yemek yapıyorum. yeni taşındığımız için daha bulaşık makinem kurulamadı ohaoldumsmile bulaşıkları elde yıkıyorum. eeeeeee birde eniştenizin ameliyatından sonra gelen giden çok oldu. saat 10.30 gibi ancak oturabiliyorum. ondada ilk dualarımı okuyorum sana bahsetmiştim. hergün okunması şart. işte böyleeeeeeeeeeee yasakkelime ama bundan sonra buradaki dualarada öncelik vericem. hiç okumasam akşamlar 1 er okusam yine iyi olacakturkbayragi
inşallah bu ay beklenenler olsunnnn mısra kumsal busee :ecrin_bebek:fatoözel mısrayı araamdım tlf la aklımda onda aslında inşallh iyiidr gece arayayım diyorum daha bir müsait olur belki diyorum onddada ciidid hamilelk belirtileri var ben pek umutluyum ama yinede işte negatiflered e alıştığımız için birşey diyemiyorumm
kızlar bana müsade eve gidiyorum kocacaım sarma istdei ona srama yapıcam sonra oturp yasin okuyacağım aminnnnnnnnnnn bütün nikler gözümün önünde olarak sizde öyle okuyun iyi kaşamlar hepinizeeeeeeeee
slm yeni topiğimiz bu sanırım takip edemedim inşallah Yasin okumaya devam edeceğim yasin den başka duaya başladız mı?onuda okumaya başlarım Allah izniyle inşaalah bi engelim olmazsa
alahım oku oku bitmedi ne muhabbet ne muhabbet alah her günümüzü böle yapsın ..........................bu gün çok stres yaptım ve kasıklarım belim ağrıdı yine bende bu ara çok oluyo yaff bide birliktrlik sonrasında oluyo , bıktım hayrlısı yeni bi şey dahamı bulduk bi bu yemediğimiz kalmıştı tavşancıl otu heheh:))))))))) bizim bok böcükleri kapıda toplanmışlar çocuklarıda bahçeyi deşeleyip durdular :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?