buse benim bu gun 17 gün :)) geçti ama sen 13.gün neden yapıyosun bende 10 gunde başla yada 11 gun yap garanti olsun
busecım bu testler iki gun önceyi biliyo diyolar o zaman sen 13 değil 10 yada 11 gun başla bence bu gun yarın erken yaniHIM ÖYLEMİ nihal sence ee niye öyle yazıyo kağıtta 10. gün mü yapıyım ??
takvime göre 18-23 arası ovulasyon günüm yarın yanı başlıyo 9. gün olcak
busecım bu testler iki gun önceyi biliyo diyolar o zaman sen 13 değil 10 yada 11 gun başla bence bu gun yarın erken yani
ovulasyon testi aldımı herkeslerrrrr
ovulasyon testi aldımı herkeslerrrrr
TMM cnm orda regl siklusunu vermiş ya ondan dedim tmm ya negatif çıkarsa tekrar tekrar mı yapcam kız 5 inide harcamıyım hemen kaydirigubbakcemile3 ekonomik olayım kaydirigubbakcemile3
ben daha almadım ne alacağımı bilmiyorum karar veremiyorum bide bu erken gebelk testlerini merak ediyorum :))))))))
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkisben giidp alıp geleyim şu testi kızlar
canım sen 11 gun başla iki yada üç tane kullansan bi dahaki aya da kalır :))))
ben bir kere almıştım 25 tl vermiştim hemde ama olmadığı için negatifti :)))))) ama basıt gebelik testlerine gore daha doğru olduğunu duydum olumunekankayizsmile[/QU
hımm o zamn 10 adet ovulasyon tesi + 2 adet erken gebelik testi = 26,50 ondan alım marka önemli değildir umarımmm :))))
al canım bence şansa bozuk çıkması bilmiyorumkismilecanım sen 11 gun başla iki yada üç tane kullansan bi dahaki aya da kalır :))))
ben bir kere almıştım 25 tl vermiştim hemde ama olmadığı için negatifti :)))))) ama basıt gebelik testlerine gore daha doğru olduğunu duydum olumunekankayizsmile[/QU
hımm o zamn 10 adet ovulasyon tesi + 2 adet erken gebelik testi = 26,50 ondan alım marka önemli değildir umarımmm :))))
nasıl olmadı yumurtlama mı olmadı inş bendede olmamazlık olmaz bari onda çift çizgiyi göreyim kaydirigubbakcemile3canım sen 11 gun başla iki yada üç tane kullansan bi dahaki aya da kalır :))))
ben bir kere almıştım 25 tl vermiştim hemde ama olmadığı için negatifti :)))))) ama basıt gebelik testlerine gore daha doğru olduğunu duydum olumunekankayizsmile
al koşşşşben giidp alıp geleyim şu testi kızlar
polen alerjım var çiçkelerden normelde yersem alerjım artmazmıbuse sen polen balda ye bu ay vereliniortak
ebrarrr bizde alalım önumuzdeki ayyy kızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?