Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

buse benim bu gun 17 gün :)) geçti ama sen 13.gün neden yapıyosun bende 10 gunde başla yada 11 gun yap garanti olsun

HIM ÖYLEMİ nihal sence ee niye öyle yazıyo kağıtta 10. gün mü yapıyım ??
takvime göre 18-23 arası ovulasyon günüm yarın yanı başlıyo 9. gün olcak

busecım bu testler iki gun önceyi biliyo diyolar o zaman sen 13 değil 10 yada 11 gun başla bence bu gun yarın erken yani

TMM cnm orda regl siklusunu vermiş ya ondan dedim tmm ya negatif çıkarsa tekrar tekrar mı yapcam kız 5 inide harcamıyım hemen kaydirigubbakcemile3 ekonomik olayım kaydirigubbakcemile3

ben birazdan çıkıp alacağım bugün muhakak uygulamalıyım çünkü 22 günde oldum bu ay onun için 9cu gün öenmli baklım ne çıkacak bende

ovulasyon testi aldımı herkeslerrrrr

ben aldım ebrarcım a.s ateş de ölçüyorum kç aydır ateş tek başına değil ovulasyon testiyle bir daha ii sonuç verir bence neden diyceksiniz kafalar karışabiliyo ama ben lovelinin üstüne yorumcu tanımıyorum opuyorumnanaktan
bu ay testde alayım dedim garantılı olsun kaydirigubbakcemile3

TMM cnm orda regl siklusunu vermiş ya ondan dedim tmm ya negatif çıkarsa tekrar tekrar mı yapcam kız 5 inide harcamıyım hemen kaydirigubbakcemile3 ekonomik olayım kaydirigubbakcemile3

canım sen 11 gun başla iki yada üç tane kullansan bi dahaki aya da kalır :))))

ben daha almadım ne alacağımı bilmiyorum karar veremiyorum bide bu erken gebelk testlerini merak ediyorum :))))))))

ben bir kere almıştım 25 tl vermiştim hemde ama olmadığı için negatifti :)))))) ama basıt gebelik testlerine gore daha doğru olduğunu duydum olumunekankayizsmile

nasıl olmadı yumurtlama mı olmadı inş bendede olmamazlık olmaz bari onda çift çizgiyi göreyim kaydirigubbakcemile3

ben giidp alıp geleyim şu testi kızlar
al koşşşş

buse sen polen balda ye bu ay vereliniortak
polen alerjım var çiçkelerden normelde yersem alerjım artmazmı
bal + tarçın+çörekotu yiyorum 8. gündeyim 12. gün bitcek yumurtlama için gelişmesi içinmiş inş vesile olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…