canım sen 11 gun başla iki yada üç tane kullansan bi dahaki aya da kalır :))))
ben bir kere almıştım 25 tl vermiştim hemde ama olmadığı için negatifti :)))))) ama basıt gebelik testlerine gore daha doğru olduğunu duydum olumunekankayizsmile[/QU
hımm o zamn 10 adet ovulasyon tesi + 2 adet erken gebelik testi = 26,50 ondan alım marka önemli değildir umarımmm :))))
çok uygunmuş bu netten mi satışı???
ya şu erken gebelik testi var ya ondan bahettim negatif diye ovilasyon kiti kullanmadım hiç evet çörek otu balda anlamdı devam et arkadaşım sen elinden ne geliyo uygula Şeniznasıl olmadı yumurtlama mı olmadı inş bendede olmamazlık olmaz bari onda çift çizgiyi göreyim kaydirigubbakcemile3
al koşşşş
polen alerjım var çiçkelerden normelde yersem alerjım artmazmı
bal + tarçın+çörekotu yiyorum 8. gündeyim 12. gün bitcek yumurtlama için gelişmesi içinmiş inş vesile olur
ben alsamda pek denk gelmiyor bizim yumurtla dönemimiz bizimkiyle ben yumutlarken o regl hali gibi kaprisli oluyorrr :roflol:
kocasal kankim anladın sen onuuuu aklinialirimsmile
ben alsamda pek denk gelmiyor bizim yumurtla dönemimiz bizimkiyle ben yumutlarken o regl hali gibi kaprisli oluyorrr :roflol:
kocasal kankim anladın sen onuuuu aklinialirimsmile
ya şu erken gebelik testi var ya ondan bahettim negatif diye ovilasyon kiti kullanmadım hiç evet çörek otu balda anlamdı devam et arkadaşım sen elinden ne geliyo uygula Şeniz
:1ninca: oalbilerrebrar o zaman bizde senınkine o gunlerde farklı bişi yapalım canım naniknanik
anladım anladım :roflol::roflol::roflol:
kız benimki geçen günki olaydan sonra düzelme var adam da gün aşırı bu ay dedim takıp ediyo bugün boş günümüğz bugün dolu ay bi hoşuma giştti :roflol::roflol::roflol:
Nbr ciciler?
bakalım bu ayda böyle deneyelim hayırlısı hepimize inş
ne deniycen kız ebrarınkıne ay merk ettim kaydirigubbakcemile3
benimkide takip ediyo ama geçen tam yumurtlama zamanı dedimki iki gun olsun hadı dedim aa daha dun yapmadık mı dedi ayyyy çok utandımm öyle diyince ohaoldumsmileanladım anladım :roflol::roflol::roflol:
kız benimki geçen günki olaydan sonra düzelme var adam da gün aşırı bu ay dedim takıp ediyo bugün boş günümüğz bugün dolu ay bi hoşuma giştti :roflol::roflol::roflol:
iyilik cici sen napıyosun opuyorumnanaktan
hımmm özel bir karışım :)) istek ve arzularla ilgili yerimseniben
benimkide takip ediyo ama geçen tam yumurtlama zamanı dedimki iki gun olsun hadı dedim aa daha dun yapmadık mı dedi ayyyy çok utandımm öyle diyince ohaoldumsmile
benimkide takip ediyo ama geçen tam yumurtlama zamanı dedimki iki gun olsun hadı dedim aa daha dun yapmadık mı dedi ayyyy çok utandımm öyle diyince ohaoldumsmile
Çok uykum vardı Nihalcim ama açtım,yüksek kalorili bişey yedim ondan sonrada vicdan azabından uyuyamadım.TV izliyorum :))
:roflol::roflol::roflol:
Mutlaka sende biliyorsundur cnm 2 gün üstüste sağlıklı değil
:roflol::roflol: aman hep onlarmı isteyecek canım ya :roflol::roflol: ah şu bebek işi olmasa görür onlar :roflol::roflol:benimkide takip ediyo ama geçen tam yumurtlama zamanı dedimki iki gun olsun hadı dedim aa daha dun yapmadık mı dedi ayyyy çok utandımm öyle diyince ohaoldumsmile
baya bi ciddi konuşma yaptım kızdım hatırlasana krdeşi de sinir etmişti oda tuzu biberi oldu ev taşımaya kalktım ev araşitırdım gösterdim baktı dedi benim hanım ciddi bide dedim biz yapamıyoruz bebek işini çalışmalarımız yetersiz bırakalım gitsin :roflol::roflol::roflol:
sırnaşık şey sırnaşık şey olsun görev kutsaldır durmak yok :roflol:
:roflol::roflol::roflol:
Mutlaka sende biliyorsundur cnm 2 gün üstüste sağlıklı değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?