Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

ya şu erken gebelik testi var ya ondan bahettim negatif diye ovilasyon kiti kullanmadım hiç evet çörek otu balda anlamdı devam et arkadaşım sen elinden ne geliyo uygula Şeniz

ben alsamda pek denk gelmiyor bizim yumurtla dönemimiz bizimkiyle ben yumutlarken o regl hali gibi kaprisli oluyorrr :roflol:
kocasal kankim anladın sen onuuuu aklinialirimsmile

anladım anladım :roflol::roflol::roflol:
kız benimki geçen günki olaydan sonra düzelme var adam da gün aşırı bu ay dedim takıp ediyo bugün boş günümüğz bugün dolu ay bi hoşuma giştti :roflol::roflol::roflol:

ya şu erken gebelik testi var ya ondan bahettim negatif diye ovilasyon kiti kullanmadım hiç evet çörek otu balda anlamdı devam et arkadaşım sen elinden ne geliyo uygula Şeniz

bakalım bu ayda böyle deneyelim hayırlısı hepimize inş

ne deniycen kız ebrarınkıne ay merk ettim kaydirigubbakcemile3

düzelttim canım a.s

ebrar o zaman bizde senınkine o gunlerde farklı bişi yapalım canım naniknanik
:1ninca: oalbilerr

tam olarak ne yapmıştın tatlım :roflol: :roflol: :roflol:

benimkide takip ediyo ama geçen tam yumurtlama zamanı dedimki iki gun olsun hadı dedim aa daha dun yapmadık mı dedi ayyyy çok utandımm öyle diyince ohaoldumsmile

iyilik cici sen napıyosun opuyorumnanaktan

hımmm özel bir karışım :)) istek ve arzularla ilgili yerimseniben

mikrofonlarımızı prof. dr. NİHAL 'e çevirdik dünyayı kasıp kavuran mucize karışımını açıklayacak merakla kendisini bekliyoruz ..... :lepi:

Mısracım biz iyiyiz sen nasıl oldun tahlil sonuçlarını aldınmı :1hug:

Çok uykum vardı Nihalcim ama açtım,yüksek kalorili bişey yedim ondan sonrada vicdan azabından uyuyamadım.TV izliyorum :))

Çok uykum vardı Nihalcim ama açtım,yüksek kalorili bişey yedim ondan sonrada vicdan azabından uyuyamadım.TV izliyorum :))

aaaaa vicdan yapma öyle canın ne istiyosa ye canımm

:roflol::roflol::roflol:

Mutlaka sende biliyorsundur cnm 2 gün üstüste sağlıklı değil

ya riske atmayalım dedim delikafadulden

benimkide takip ediyo ama geçen tam yumurtlama zamanı dedimki iki gun olsun hadı dedim aa daha dun yapmadık mı dedi ayyyy çok utandımm öyle diyince ohaoldumsmile
:roflol::roflol: aman hep onlarmı isteyecek canım ya :roflol::roflol: ah şu bebek işi olmasa görür onlar :roflol::roflol:

düzelttim canım a.s

:1ninca: oalbilerr

tam olarak ne yapmıştın tatlım :roflol: :roflol: :roflol:
baya bi ciddi konuşma yaptım kızdım hatırlasana krdeşi de sinir etmişti oda tuzu biberi oldu ev taşımaya kalktım ev araşitırdım gösterdim baktı dedi benim hanım ciddi bide dedim biz yapamıyoruz bebek işini çalışmalarımız yetersiz bırakalım gitsin :roflol::roflol::roflol:

bi baktım adam 180 derece u dönüşü yaptı herşeyiyle aaa gün aşırı dedim takıpte fıdıl şimdi :roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol:

Mutlaka sende biliyorsundur cnm 2 gün üstüste sağlıklı değil

ewt kimi sağlıksız diyo kımıde 2 gün üst üste çalışın bi gün boş diyo nasıl olcak bu iş
bende gün aşırı diyorum :roflol::roflol:
ebe tanıdık da gün aşırı dedi bana

Kısmetse hiç ummadığın bir zamanda yaşanmış birlikteliktente olur canlarım.
Şekil a ben :))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…