Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

malesef canım bazen bildiğimizi pratiğe dökemiyoruz.sabırlı olmalıyız davranışlarımızla müslüman kimliği birbirine uymalı.Allaha sığınıp sabır dilemeliyiz.

bence iyi bunu alabilrsin oldukça ucuz ilk denemelerin için harika olur tatlım

amannn unutuyodum ebrarr bana dua eklermisin hepsinden 1 er tane :Saruboceq:
tamam canım ekleyim

ebrarrrr canım haberi atlamdın canım evet göz nezlesi salgını var bizim şirketten bir tanıdık olmuş çok fena mafoldumben
geçmiş olsun aman sizde dikkat edin allah esirgesin

malesef canım bazen bildiğimizi pratiğe dökemiyoruz.sabırlı olmalıyız davranışlarımızla müslüman kimliği birbirine uymalı.Allaha sığınıp sabır dilemeliyiz.

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

BUSEE ben bu ay geç kaldım dime önumuzdeki ay alıyım şu testi ? ne dersin şimdi alsam çıkmaz :bbo:
evet kaçıncı gündesin sen regl kaç gündü mesela 29. gün ya benim diyelim 13. gün test yapcam senin kaçıncı gün

markası nedir canım ???

ya markası neydi bakcamtım unuttum gene pembe kutu 5 tane bide hediyeli ecz deki arkadaşım verdi 25 tl bakayım akşama unutmazsam yazayım kağıda

bu coretests mantıklı geldi banada ama bilmediğim için ..

20 adet ovulasyon testi + 4 adet gebelik testi 32 tl
10 adet ovulasyon testi + 2 adet gebelik testi 16 tl

20 adet ovulasyon testi + 4 adet erken gebelik testi 51,50 tl
10 adet ovulasyon testi + 2 adet erken gebelik testi 26,50 tl

zeytinim umarım sıcaklardan rahatsız olmuyordur kivimiz sezen artık girmiyor karpuz iyidr umarım ee mısranın ki çilek ahseninki armut :)) tualinaınki elma çekirdeği

EVET tartışmalar olabilir ama kin nefret duygularım yoktur valla hemen unuturm bana yapılan kötülükleri bende bazen kızarım kendime bu insan kötülük yaptı bana ama nedense küsemiyorum yapım gereği kinci olamadım böyle karşılaşıncada bu tarz davranışlarada cevapsız kalamıyorum kaydirigubbakcemile3

bende bugün alıp deneyceğim busecan bugün ilk denememi yapıcam birazdan çıkıp alırım 4 saat wc gitmiyorsun ve hep aynı saatte yapıyorsun çift çizgi çıkarsa 2 gün içinde çatlama oluyor
bende denesemmiki bugün daha erken değilmi 8. gün

slm kızlar
valla sıcaklardan tansiyonum düşüyo sanırım
hiç halim yok canlarım yaaa suyuda bol içiyorum ama
allahım sağlık versin hepimizee

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
serpil02507+, busecan35+, cimcimes53, ebrar42, elife, nhlkpr+

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…