ahsenim lastik gibi uzatıldı şu güzel günlerde konunun hortlamsı hiç hoş değil bende sıkıldım inan bir yazı ekledim kin ve nefretle alaklı bizler inanan insanlarız ve büyük günah bu artı kuran okuyoruz bazan diyorumkii acaba gerçek müslümanmıyız bunu sorgulamlıyız diye düşünüyorum hoş olmayan şeyler bir laf vardır kanı kanla yummayın atalrımzı eskiden ne güzel şeyler söylemişler
evet medsmart 25 tl ve içinde 5 tane var bide coretests diye var bu daha uygun sanki ama bilmiyorum yinede almak sorun değilde ne alacağımı bilmiyorum ..
çünkü yine kk da başka bi sayfada okumuştum gittigidiyor sitesinde satılan bi tane var uygun fiyatlı ama işe yaramıyomuş sürekli pozitif gösteriyomuş anlamadım yani
Coretests Türkiye
tamam canım ekleyimamannn unutuyodum ebrarr bana dua eklermisin hepsinden 1 er tane :Saruboceq:
geçmiş olsun aman sizde dikkat edin allah esirgesinebrarrrr canım haberi atlamdın canım evet göz nezlesi salgını var bizim şirketten bir tanıdık olmuş çok fena mafoldumben
malesef canım bazen bildiğimizi pratiğe dökemiyoruz.sabırlı olmalıyız davranışlarımızla müslüman kimliği birbirine uymalı.Allaha sığınıp sabır dilemeliyiz.
malesef canım bazen bildiğimizi pratiğe dökemiyoruz.sabırlı olmalıyız davranışlarımızla müslüman kimliği birbirine uymalı.Allaha sığınıp sabır dilemeliyiz.
kokoşşşş neler yaptın kuaförde bakim :)))nihalim bende akşam okuyacğım bu akşam kufördeydim okuyamdım canım
kokoşşşş neler yaptın kuaförde bakim :)))
evet kaçıncı gündesin sen regl kaç gündü mesela 29. gün ya benim diyelim 13. gün test yapcam senin kaçıncı günBUSEE ben bu ay geç kaldım dime önumuzdeki ay alıyım şu testi ? ne dersin şimdi alsam çıkmaz :bbo:
markası nedir canım ???
bence iyi bunu alabilrsin oldukça ucuz ilk denemelerin için harika olur tatlım
busecan hepimiz bazan annelrimizle bazan kardeşlerimizle bazan eşimizle bazan arkadşlarmızla ters düştüğümüz anlar oluyor insanız hergünüzm bal börek çöerk olmaz ama olayı abartı düşmanlık kin nefret ve kırma modu hiçmi hiç doğru değil ben kendi adıma yazayım şahsen asla böyle bir tavıra kayıtsız kalmam bedeli ne olursa olsun
bende denesemmiki bugün daha erken değilmi 8. günbende bugün alıp deneyceğim busecan bugün ilk denememi yapıcam birazdan çıkıp alırım 4 saat wc gitmiyorsun ve hep aynı saatte yapıyorsun çift çizgi çıkarsa 2 gün içinde çatlama oluyor
saol serpilcim bakıyım biraz daha ama banada bu mantıklı geldi bide bişey daha soracam bu erken gebelik testleri ne kadar garanti oluyo biliyomusunuz ??
slm kızlar
valla sıcaklardan tansiyonum düşüyo sanırım
hiç halim yok canlarım yaaa suyuda bol içiyorum ama
allahım sağlık versin hepimizee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?