Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

:roflol::roflol::roflol::roflol:

mnedsmart cimcime markası birazdan gider alırım saat 4 de uygulayacağım 4 saat çiş tutma modu var :))

bugün kaçıncı günün serpill

9cu günüm canım yani bugün uygulamlıyım testi saat 4 yüksek huuzrlarınızda uygulayacağım ama benim sanal kocamdan hayır yok biraz önce aradı serpoş annemi ardım ve seni bana dua okuyun çatlayacağım beynim uyuştu dedi bende 41 nas 41 felak okudum 3 kulhuvallah 1 fatiha akaşam 7 aysin okurum yaniiiiiiiiiiiiiiiiiii analayacağınn durum vahimm

kızlar bu uykusuzluk beni mahvedecek rahazana girdik gireli uyku yok resmen hem sıcaktan uyunmuyo hemde ramazan diye ((( allahım çokk uykum varr

aaa adamceğize nazarmı değdi kızzz yoksa birirleri bişeylermi yapıyo klava:
allahım korusun oku oku cnm allah kabul etsin
benimde kasıklarım ağrıdı ya göğüslerim acımaya başladı bende yarın bi deneyeyim bakalım

aaa adamceğize nazarmı değdi kızzz yoksa birirleri bişeylermi yapıyo klava:
allahım korusun oku oku cnm allah kabul etsin
benimde kasıklarım ağrıdı ya göğüslerim acımaya başladı bende yarın bi deneyeyim bakalım
ay site ağırlaştıı delircemm

kızlar bu uykusuzluk beni mahvedecek rahazana girdik gireli uyku yok resmen hem sıcaktan uyunmuyo hemde ramazan diye ((( allahım çokk uykum varr

al bendende o kadar akannehir uyku ciddi bi sorun olmaya başladı ve günboyu halsizim

benimde kasıklarımda ilginç bi ağrı var bende kendimi dinlemeye başladım :roflol: ayrıca gaz sorunum var ayrıca iki gündür kramp gibi bi batma oluyor sol kasığımda
ayrıca çok koyulaştı idrarım bayram sonu bi doktora gitmek şart oldu sanırım kahvrengi leke kesildi ama bende hala şüphesi kaldı acaba enfeksiyon tarzı bişey olabilirmi diye

amma çok dinlemişim kendimi yavf :roflol: :roflol:

yımırtlıyınmı kaydirigubbakcemile3
takvime görede 18-23 ağutos arası yarın itibariyle başlıyor kaçılın :roflol::roflol:

kızlar klima 18 derecede ve ben sıcaktan patlıycam yanmaya başladım ben gene kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yımırtlıyınmı kaydirigubbakcemile3
takvime görede 18-23 ağutos arası yarın itibariyle başlıyor kaçılın :roflol::roflol:

bugün benim 20. günüm ....yımırta mımırta kalmadı netten baktımda enfeksiyon tarzı bişey bunları yapabilirmiş ayrıca kahverengi akıntıda en büyük belirtisiymiş a.s

kim tutarr buseyiiiiii çıkılın kenaraaaa:roflol: :roflol: :roflol:

kızlar klima 18 derecede ve ben sıcaktan patlıycam yanmaya başladım ben gene kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:roflol: her şey hazır tamam ateşde yerinde yasakkelime

kızlar site yavaş ben aldım testi birazdan uygulayacağımm

merrakla bekliyoruz şeker ......bbu topik sennle gurur duyuyor süprizzzzz alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

çekilinnnnnnnnnnnnnnn :roflol::roflol::roflol:

kızlar site yavaş ben aldım testi birazdan uygulayacağımm

hadi yap gel bakalım ay bende yapayım pozitif görelim inşşş kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…