busecamn depodan getirtiyor ecazcı 27 ytl medsmart kazık depodadd 1 tane kalmış antalya bu konuda zır cahil eczacı bana soruyor ablla nasıl bişi bende iyi bişi dedimm :)))))))))))))))))))))))))))))9 çocuğa anlatımm ayy stres olmuyorsunb faan fialn
mnedsmart cimcime markası birazdan gider alırım saat 4 de uygulayacağım 4 saat çiş tutma modu var :))
dubaaaa hoşgeldin busecanın arkadşısın değilmi nasılsın
kumsalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm canımm ciğerim ne haber
9cu günüm canım yani bugün uygulamlıyım testi saat 4 yüksek huuzrlarınızda uygulayacağım ama benim sanal kocamdan hayır yok biraz önce aradı serpoş annemi ardım ve seni bana dua okuyun çatlayacağım beynim uyuştu dedi bende 41 nas 41 felak okudum 3 kulhuvallah 1 fatiha akaşam 7 aysin okurum yaniiiiiiiiiiiiiiiiiii analayacağınn durum vahimm
9cu günüm canım yani bugün uygulamlıyım testi saat 4 yüksek huuzrlarınızda uygulayacağım ama benim sanal kocamdan hayır yok biraz önce aradı serpoş annemi ardım ve seni bana dua okuyun çatlayacağım beynim uyuştu dedi bende 41 nas 41 felak okudum 3 kulhuvallah 1 fatiha akaşam 7 aysin okurum yaniiiiiiiiiiiiiiiiiii analayacağınn durum vahimm
kızlar bu uykusuzluk beni mahvedecek rahazana girdik gireli uyku yok resmen hem sıcaktan uyunmuyo hemde ramazan diye((( allahım çokk uykum varr
aaa adamceğize nazarmı değdi kızzz yoksa birirleri bişeylermi yapıyoklava:
allahım korusun oku oku cnm allah kabul etsin
benimde kasıklarım ağrıdı ya göğüslerim acımaya başladı bende yarın bi deneyeyim bakalım
al bendende o kadar akannehir uyku ciddi bi sorun olmaya başladı ve günboyu halsizim
benimde kasıklarımda ilginç bi ağrı var bende kendimi dinlemeye başladım :roflol: ayrıca gaz sorunum var ayrıca iki gündür kramp gibi bi batma oluyor sol kasığımda
ayrıca çok koyulaştı idrarım bayram sonu bi doktora gitmek şart oldu sanırım kahvrengi leke kesildi ama bende hala şüphesi kaldı acaba enfeksiyon tarzı bişey olabilirmi diye
amma çok dinlemişim kendimi yavf :roflol: :roflol:
yımırtlıyınmı kaydirigubbakcemile3
takvime görede 18-23 ağutos arası yarın itibariyle başlıyor kaçılın :roflol::roflol:
kızlar klima 18 derecede ve ben sıcaktan patlıycam yanmaya başladım ben gene kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kızlar site yavaş ben aldım testi birazdan uygulayacağımm
çekilinnnnnnnnnnnnnnn :roflol::roflol::roflol:bugün benim 20. günüm ....yımırta mımırta kalmadı netten baktımda enfeksiyon tarzı bişey bunları yapabilirmiş ayrıca kahverengi akıntıda en büyük belirtisiymiş a.s
kim tutarr buseyiiiiii çıkılın kenaraaaa:roflol: :roflol: :roflol:
kızlar site yavaş ben aldım testi birazdan uygulayacağımm
al bendende o kadar akannehir uyku ciddi bi sorun olmaya başladı ve günboyu halsizim
benimde kasıklarımda ilginç bi ağrı var bende kendimi dinlemeye başladım :roflol: ayrıca gaz sorunum var ayrıca iki gündür kramp gibi bi batma oluyor sol kasığımda
ayrıca çok koyulaştı idrarım bayram sonu bi doktora gitmek şart oldu sanırım kahvrengi leke kesildi ama bende hala şüphesi kaldı acaba enfeksiyon tarzı bişey olabilirmi diye
amma çok dinlemişim kendimi yavf :roflol: :roflol:
kızlar uyguladım tek çizgi demekki henüz zamanı değil :)))
aaa yarın ve öbür deniycen canım napalım kısmet :kızlar uyguladım tek çizgi demekki henüz zamanı değil :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?