Siklus dönemi uzunluğunuz 22 gün ise
adet kanamanızın birinci gününden sayarak altıncı gün ilk testi yapınız
Siklus dönemi uzunluğunuz 23 gün ise
adet kanamanızın birinci gününden sayarak yedinci gün ilk testi yapınız
Ovulasyon testi | gebelik doğum hamilelik yumurtlama günü
burayı bi oku istersen tatlım 6. gün diyor CADIARZU
evet normali 28 gün canım
hımmmm FAKAT 48 SAA T ÖNCESİ buna takıldım biri beni aydınlatsın :1shok:
akannehir bu neee ya kadınların %80 bu yöntemleri hayatlarında hiç duymamıştır bile çatır çatırda hamile kalmışlar :gitme:pozitifi gördüğümüz anda 24 saat sonra follop tüplerine atılıyomuş bi tanem o yüzden 24 saat sonrasıda olabilir diyo ama diyo 48 saat öncesi 48 saat aşmıycaksın diyo anladınmı zaten yumurtanın ömrü o kadar
biz zaten çalışmalarımızda içerde bulunduruyoruz içerde olmasıda önemli biliyosunuzki hazırda bekleyenler olcak kapıda bide 24 saat sonrası yada o gece ve 48 içierisinde tekrar yapcazzz içeriye tekrar gircekler olcak :lepi:
aklinialirimsmile şiit asistan sende prof mu oldun kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
tatlım elimdeki test medsamart oradda öyle diyor ben 6cı gün regl dim bitmek üzerydi 7ci gün abdestimi aldım bebeğim normal siklus 28 benim biliyorsun bu ay 22 gün oldu esasen 22 günde olmuyorum ben bu ay şaştıkk rahim hazırlanıyor bakalım nasıl hazırlanıyormuş
cimcime asistan :)))))))))))))))))))))))))9
akannehir bu neee ya kadınların %80 bu yöntemleri hayatlarında hiç duymamıştır bile çatır çatırda hamile kalmışlar :gitme:
hadi bu ay yaoın siz eylülde de ebrar ben ve fatoş yaparız dime fatoşşşşşşnihal çiftçizgi lh oranın sıçaramsını gösteriyor lh hormonu sıçrama yapınca yumurta çatlamak üzerymiş buda 48 saat öncesini bilidriyor ona göre programın yap diye zaman veriyor demekii benim bir kk dan tanıdığım medsmartla hamile kaldı ben ondan öğrenmiştim
akannehir bu neee ya kadınların %80 bu yöntemleri hayatlarında hiç duymamıştır bile çatır çatırda hamile kalmışlar :gitme:
benim anladığım 48 saat dolmadan yani testi yaptığının ertesi günü çalışmak lazım kısaca ben öle anladım valla :))))
nihal çiftçizgi lh oranın sıçaramsını gösteriyor lh hormonu sıçrama yapınca yumurta çatlamak üzerymiş buda 48 saat öncesini bilidriyor ona göre programın yap diye zaman veriyor demekii benim bir kk dan tanıdığım medsmartla hamile kaldı ben ondan öğrenmiştim
ooo listeye senide ekliyelim o zmaan:)))))
serpilcim benimde bu ay gecikti ya bende oyuzden bi dahki ay alacam testlerden bakalım ne olacak siz deneyimlerinizi yazın bakalım :))))
ooo listeye senide ekliyelim o zmaan
eylülde ovilasyon kiti kullanacaklar
ebrar
nihal
cimcime
fatoş (kesin hemen alırdı oda )
arkadaşlar isteyuen varsa söyleyin ekleyelim
hadi bu ay yaoın siz eylülde de ebrar ben ve fatoş yaparız dime fatoşşşşşş
ebrar
nihal
cimcime
inş cnm bizede vesile olur belki bak kaç aydır almıyoruz bu aya kısmet oldu hihoyyythihoyyythımmmm aman bu ay deneme yanılma uygularız kızlar tutrasa tutar tutmassa zaten 15 gün attaile çıkıcaz tam teçhiat gidecğim orda bol bol denerimm .))) testi ateşi vs vs bu ay öğerenelim ama antalyadaki o bayan ilk denemede tuturdu bu testle uğraşmış uğrşamış olmamış bu testle pozitifi yakalayınca denemiş ve o ay hamile kalmış banda o önermişti
ebrar
nihal
cimcime
ebrarrr :1no2: ben sana bişi yaptıramadım yaa ona yanarım :mymeka:..........
:roflol: hadi hayırlı olsun bi çizelgemiz daha oldu .....:roflol: :roflol:
ben almam sanırım mirmirmirmir ben tüp kuyruğundayım :roflol:
ebrarrr :1no2: ben sana bişi yaptıramadım yaa ona yanarım :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?