Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

eet ebrarcım bizde onu diyoruz sıklusun uzunluğuna göre test günü vermiş zaten 28. gün de olan 12. gün test günü

evet normali 28 gün canım

12.gün senin cnm

ve hatta diyokı pozitif gören 2 gün üst üste çalışma yapabilir diyo opuyorumnanaktan

akannehir bu neee ya kadınların %80 bu yöntemleri hayatlarında hiç duymamıştır bile çatır çatırda hamile kalmışlar :gitme:

aklinialirimsmile şiit asistan sende prof mu oldun kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ohaoldumsmile ohaoldumsmile çaktırmayalımm arkanızdayız efendimmm buyrunnnnnnnnn

ama diyoki Siklus dönemi uzunluğunuz her ay değişiyorsa en kısa siklus dönemi uzunluğunu dikkate alarak tabloya bakınızyani en kısa 22 di senin ona bakıcan ama bu aya mahsus bişeyse sadece beklemekte faydada olabilir bi gün yap bi gün yapma yarı bekle birgüne yapaklinialirimsmile

nihallllcim bak yeni tezlerde üretiyorummm :roflol: :roflol:

nihal çiftçizgi lh oranın sıçaramsını gösteriyor lh hormonu sıçrama yapınca yumurta çatlamak üzerymiş buda 48 saat öncesini bilidriyor ona göre programın yap diye zaman veriyor demekii benim bir kk dan tanıdığım medsmartla hamile kaldı ben ondan öğrenmiştim

akannehir bu neee ya kadınların %80 bu yöntemleri hayatlarında hiç duymamıştır bile çatır çatırda hamile kalmışlar :gitme:

ya tabıkı benim annem felan biz bunları bilemden hamıle kaldık diyo doğruda takıp etmek ne kadar doğru bilmiyorum ama yapıyoruz iştee

ha bide uyarı vermiş
kadınların bazıları adet döneminde yumurtlamaya başlayabilir o yüzden istisnai durumlarda adet bitiminden başlayarak testler yapılabilinir diyo hergün bir test oldu hafta 200 tl verelim ne akıllılar kaydirigubbakcemile3

aman ya olur bi testle deneriz bakarız ya

hadi bu ay yaoın siz eylülde de ebrar ben ve fatoş yaparız dime fatoşşşşşş

hayırlısı canım demekki kaderde beklemek varmışş :1hug:
benim anladığım 48 saat dolmadan yani testi yaptığının ertesi günü çalışmak lazım kısaca ben öle anladım valla :))))

öyle canım pozitifi gördüğünde 2 gün çalışacaksın yerimseniben

ewt lh değerimiz zaten yumurta rezervi kanda bakıyorlar ya benimki sınır 12 miydi bende 10 çıkmıştı geçen sene ay yoksa aştımmı bu sene kaydirigubbakcemile3

:)))))

serpilcim benimde bu ay gecikti ya bende oyuzden bi dahki ay alacam testlerden bakalım ne olacak siz deneyimlerinizi yazın bakalım :))))
ooo listeye senide ekliyelim o zmaan

eylülde ovilasyon kiti kullanacaklar

ebrar
nihal
cimcime
fatoş (kesin hemen alırdı oda )

arkadaşlar isteyuen varsa söyleyin ekleyelim

hımmmm aman bu ay deneme yanılma uygularız kızlar tutrasa tutar tutmassa zaten 15 gün attaile çıkıcaz tam teçhiat gidecğim orda bol bol denerimm .))) testi ateşi vs vs bu ay öğerenelim ama antalyadaki o bayan ilk denemede tuturdu bu testle uğraşmış uğrşamış olmamış bu testle pozitifi yakalayınca denemiş ve o ay hamile kalmış banda o önermişti

ebrar
nihal
cimcime

:roflol: hadi hayırlı olsun bi çizelgemiz daha oldu .....:roflol: :roflol:

ben almam sanırım mirmirmirmir ben tüp kuyruğundayım :roflol:

hadi bu ay yaoın siz eylülde de ebrar ben ve fatoş yaparız dime fatoşşşşşş

ewtt sizde alınnn alkisalkisalkis

ebrar
nihal
cimcime

ebrar yeni liste yap :roflol::roflol::roflol:

inş cnm bizede vesile olur belki bak kaç aydır almıyoruz bu aya kısmet oldu hihoyyythihoyyyt

ebrar
nihal
cimcime

evet canım yaz tabi benide rabbim izin verirse ekimde hamile olmak istiyorum :))))
inş hepimizn çabaları güzel sonuçlanır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…