Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

şimdi kuzum siz pozitifi görünce yumurtlamışmı oluyosunzu CADIARZU

ewt cnm ovulasyon ne demek yumurtlama günü demekkaydirigubbakcemile3
bide ateşlede bulcaz o günü inş ama ben ne olursa olsun 9-20 günler arası gün aşırı çalışma diyorum başka da bişey demiyorum kızın biri oyle hamıle kalmış bi topicte okudum aklinialirimsmile

anlaşıldı merkezzbuyrunnnnnnnnn

hımm hangi topikk kuzum baskına gittiklerimizden birimi ? :roflol: :roflol:

şimdi kızlar teste 2 çizgi çıkarsa yumurtluyorsun 2 gün içinde çalışma yapmalıısn
bende şuan negatif yani zamanı değil demekki yarın tekarra yaparız

şimdi kuzum siz pozitifi görünce yumurtlamışmı oluyosunzu CADIARZU

LH Artışı : Eğer iki pembe çizgi görünüyor ve Test Çizgisi (T)
Kontrol Çizgisi ( C ) den koyu veya eşit koyulukta ise sonraki
24-48 saat arasında hamile kalabilirsiniz. İlişkiye girmek için en
iyi zaman 24 saat sonra fakat 48 saat öncesi

serpilcim adet döngüne göre yapsana sen hayatım kaçıncı günde yapılcak içinde yazıyo

ii kocada yoktu inş zamanın gelince kocada gelirde zemuszemus
10 dk bekle kaç dk bekledin

canım 10dk bekledi çantamda duruyor eşim burada ama 19 kadar özel görevde bugün stresim azldı bu testte ben bu ay 22 günde oldum biliyorsun ona göre 9cu gündeyim yaptım negatif hesaplamalara göre 20 sinde çatlayacak yumurtam bilgisayar öyle diyor bakalım test ne diyecek

anlaşıldı merkezzbuyrunnnnnnnnn

hımm hangi topikk kuzum baskına gittiklerimizden birimi ? :roflol: :roflol:

yıok kuzum değil bu topiclerden değil :roflol::roflol:

çantandamı duruyo ay serpil :roflol::roflol: ii de her ay aynı olmuyo biliyosun 28 günde ise sanırım 11. gün test günü yanlış hatırlamıyosam bi baksana elindeki kağıtta ieçrriğinde yazıyo

ya şimdi 22 günde adet oldum ya bu testee diyorki 6 cı gün deneyin ama 6cı gün ben regl dim olurmu öyle şey allah alalhhhhhhhh amannnnnnnnnnnnn şaşadım bu işe ben neye göre hesap edeceğim şaşırdım

hayatım sen normalde adet siklusuna göre yapcaksın bu sefer böyle oldu onu unut şimdi rahımlerimiz hazırlanıyo gecikmeler erken gelmeler yaşıycaz her hamıle kalan kadında bunlar yaşanmış hatta dr demişti bana
unut şimdi normal adet siklusun kaç günde hayatım
28. günde ise 12. gün diyo

hımmmm FAKAT 48 SAA T ÖNCESİ buna takıldım biri beni aydınlatsın :1shok:

ewt hayatım 12. günü yap bence bende 12. gün yapcam 29. gün 13. gün ama hatta 30. gün içinde olabişlir ateşide takıp etcem ona göre test yapalım diyorum ya ateşle bir anladınmı test garantımız olur a.s

Siklus dönemi uzunluğunuz 22 gün ise
adet kanamanızın birinci gününden sayarak altıncı gün ilk testi yapınız

Siklus dönemi uzunluğunuz 23 gün ise
adet kanamanızın birinci gününden sayarak yedinci gün ilk testi yapınız

Ovulasyon testi | gebelik doğum hamilelik yumurtlama günü

burayı bi oku istersen tatlım 6. gün diyor CADIARZU

evet normali 28 gün canım

hımmmm FAKAT 48 SAA T ÖNCESİ buna takıldım biri beni aydınlatsın :1shok:

pozitifi gördüğümüz anda 24 saat sonra follop tüplerine atılıyomuş bi tanem o yüzden 24 saat sonrasıda olabilir diyo ama diyo 48 saat öncesi 48 saat aşmıycaksın diyo anladınmı zaten yumurtanın ömrü o kadar

biz zaten çalışmalarımızda içerde bulunduruyoruz içerde olmasıda önemli biliyosunuzki hazırda bekleyenler olcak kapıda bide 24 saat sonrası yada o gece ve 48 içierisinde tekrar yapcazzz içeriye tekrar gircekler olcak :lepi:

tatlım elimdeki test medsamart oradda öyle diyor ben 6cı gün regl dim bitmek üzerydi 7ci gün abdestimi aldım bebeğim normal siklus 28 benim biliyorsun bu ay 22 gün oldu esasen 22 günde olmuyorum ben bu ay şaştıkk rahim hazırlanıyor bakalım nasıl hazırlanıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…