evet canım yaz tabi benide rabbim izin verirse ekimde hamile olmak istiyorum :))))
inş hepimizn çabaları güzel sonuçlanır...
ebrarrr :1no2: ben sana bişi yaptıramadım yaa ona yanarım :mymeka:
kız gaz ucuzlayınca gir kuyruğa :roflol::roflol:
bu ne kız kızın kafasını deldin :roflol::roflol::roflol:
bende eylülde hamile kalmak istiyorum
bende eylülde hamile kalmak istiyorum
evet kızlar bir çizelge daha oldu
bu ay deneme yanılma öğreneceğiz önümüzdeki ay tam kadrooo uygulayacağız ebarra hariç
fatoo hemen zıplar özledik ya şimdii tatilin tadını çıkartıyor
gizemde dener oda alır
eylülde bakalım ne patalamsı olacak merak ettim şimdiden
eee ben 6cı günden yapmalıydım teste göre ayyy uğraşamayacağımm bu ay zevkine kullanırımm önümüzdeki ay tam fuull kullanırız bilinçli bir şekilde
busecan hormonları boşver hormonlarımzıda sorun yok sorun günü denegelemek :)))))))))))))))))))))))))
bende eylülde istiyorummmmmmmmmmmhihoyyythihoyyythihoyyyt
fatoş olsaydı ne bende istiyorum banada alın ne anlamadım banada anlatın yaaa derdi:roflol::roflol:
ayyyy kulakları çınlasın inşş süprizle gelirrrr hihoyyythihoyyyt
:1hug: canımsın benim haklısında durumlar ortadayken çok falz bişeyler yapmak vw sonuç alamamak beni daha çok üzüyor en temizi kendimi yıpratmadansabırla verilen sonuca rıza göstermek geliyor sende haklısın elbette rabbim büyük bi bakmışsın bi anda neler oluvermişte bişeyler sebebi olmuş ama bilmiyorum doğrusu deneyip te olmayıncada zaten kabullendiğim olayı bi keredaha hatırlayıp üzülmekten başka bişey olmuyor benneyaptımki
5 yıl 8 aydır bekliyoruz ki bizm planlarımıza göre tam 6. yılda başlayacaz artık bu kadar ucuzlamasını beklediğimiz yeter yasakkelime
:tomato: :roflol: -
işte eylülde tutturursak günleri ekimde hamile olduğumuzu öğreniriz yani adet gecikince falan testler falan yani :)))))))))
fatoş olsaydı şimdi sana BUSEEEEE derdiiiklava: klava:
fatoş olsaydı ne bende istiyorum banada alın ne anlamadım banada anlatın yaaa derdi:roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol: ayy kıza hayıt gönderdim o ay adeti geciktii vallhi moralim bozulmuştu herkesn adetini düzene sokan hayıt fatonun kini bozmuştuyasakkelime
inş. canımm :Saruboceq:inş cnm inş kendiliğinden gelirde süpriz olur hepimize
kız eylül ilk haftası 2. haftası regl dönemlerimiz gelmesin bebiş gelsin o zaman eylül sonuna kadar öğrenmiş olcazzz ne ekimi kaydirigubbakcemile3
ayy yerim onun oklavasını :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ayy kıza hayıt gönderdim o ay adeti geciktii vallhi moralim bozulmuştu herkesn adetini düzene sokan hayıt fatonun kini bozmuştu
inş cnm inş kendiliğinden gelirde süpriz olur hepimize
kız eylül ilk haftası 2. haftası regl dönemlerimiz gelmesin bebiş gelsin o zaman eylül sonuna kadar öğrenmiş olcazzz ne ekimi kaydirigubbakcemile3
busecan hayıt sadce adet için değil vucuttaki bütün hormonlara faydalı vücutta zımpara görevi yapan muhteşem bir bitki ben çok az adet olurdum ilk defa bu ay 6 gün sürdü ve bol kanamalı 3 ay hayıt kullanmıştım biliyorsun bu ay kullanmıyorum canım
ay hakketten ters tepti ay fatoşun suratını gözüme getiriyorum ay :roflol::roflol::roflol:
ayy kulakları çınlasın valla çok andık kıpkırmızı olmuştur kulakları :roflol::roflol:
hımm tmm canım inş eylül de sizden bebiş haberleri alırız benim şimdi ayın ortası ya regl dönemim bu testide bi dahaki ay deneyecem benimki ekimde belli olur diye dedim tabi teste gerek kalmadan hamile kalmazsam :))))
ay serpil doğrdur anlıyorum seni sorumluluk duygusu bide sen yolladın ama isteyerek yapmadın fatoşda anlayışlı biri zaten bence gecikmeler erken gelmeler normal ben yine diyorum :ecrin_bebek:ebrara vallhii belli etmedim ama kahrımdan öldüm anam herkese faydası oan onda ters etki yaptısengözlerimebaksanabşakkıdı dedikoduıda baldan tatlı vallhii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?