ateşini ölçtünmü hiç ateşin kaç benim 2 gündür 36.6
günaydınc anım benim nasılsın ohh maşallah inşalalh 9 ay boyunca hiç gelmezgünaydın canlarım
kahve kahve lekelenme geliyordu uya dün az az kesildi akşama doğru sabah baktım yoktu biraz önce gene leke leke geliyor anlamadım sanırım sökmeye çalışıyo regl müjdeli haberim yok yanı :1hug:
rabbimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm muhteşem ya yükseliyor süper yaaa maşallh maşallhhh hamile tablomuz olsun
günaydınc anım benim nasılsın ohh maşallah inşalalh 9 ay boyunca hiç gelmez
orası hiç belli olmaz canım sökmeyemi çalışıyor yoksa yerleşmeyemi:)
serpilim sence güveniyimmi bu tabloya ben adetime hiç güvenmem ne olcağı belli olmaz
sabah yataktayken 2 kere ölçtüm aynı çıktı napcam bilmiyorum
aminnnn aminnn inşalalh canımm benim inşallah dün akşam eşim gögüslerin şişmiş dedi bende günüm yaklaşıyor dedim söylemedim geçtiğini bilmiyorumkismile
hayırlı beklemeler olsun inşallah
günaydın canım dur bakalım bu akşama kadar ne olacak
iyiyim kumsalcım regl mı olcam yoksa yerleşmemi anlamadım evet böyle yaşayanlar oluyomuş test de yapmadım aldım yanımda ama hala bekliyorum kaydirigubbakcemile3
inş senden güzel haberler alırız canımcımmm
kızlar bbranın hepinize seamı var çok yoğun işlerini ayarayınca gelecek kumsal seniden bahsettikk :)))
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan canımsınız yaaa sende çok selam söyeleseydin serpilcim
iyiyim kumsalcım regl mı olcam yoksa yerleşmemi anlamadım evet böyle yaşayanlar oluyomuş test de yapmadım aldım yanımda ama hala bekliyorum kaydirigubbakcemile3
inş senden güzel haberler alırız canımcımmm
inşallah gelmez canım bakarsın yükselir ateşin umudunu yitirme sakın busecim dimi serpilcimbusecan ateşin düşmüş galiba sökülecekaman ne yapalım yeni tur yeni şans hem yaz aşkı yaşayacağız
Şenizsöylerim canım onunda çok selamı var hepinize:lepi:
en iyiisni eşler biliyor valalhi sen hamileisn bense ortda yerimden çatlayacağım ya cumayı bekleyeceğiz mısrada cumayı bekleyecektir( bizde fatoözelle orta yerimizden çatlayalımm
günaydın kızlarrrrrr
güzel bi gün
güzel bi hava
güzel bayanlar
ve güzelllll bi topicccc
nasılsınız arkadaşlar kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
188 olmuş yavf geçmişi okumak oldukça zor artık maşaallah ne diyelim
kötü bi haber almak istemiyorum herşey yolundadır inş.
günaydın kızlarrrrrr
güzel bi gün
güzel bi hava
güzel bayanlar
ve güzelllll bi topicccc
nasılsınız arkadaşlar kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
188 olmuş yavf geçmişi okumak oldukça zor artık maşaallah ne diyelim
kötü bi haber almak istemiyorum herşey yolundadır inş.
abra42 ahsen fetih okuycağız perşembe günü listeyi bugün bitiriyoruz okuyabilrmiisniz ve kaçtane okursunuz
günaydın ebrarcım nasılsın canım
bende bir değişiklik yok canım beklemedeyim hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?