Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

günaydınc anım benim nasılsın ohh maşallah inşalalh 9 ay boyunca hiç gelmez
orası hiç belli olmaz canım sökmeyemi çalışıyor yoksa yerleşmeyemi:)
rabbimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm muhteşem ya yükseliyor süper yaaa maşallh maşallhhh hamile tablomuz olsun

serpilim sence güveniyimmi bu tabloya ben adetime hiç güvenmem ne olcağı belli olmaz
sabah yataktayken 2 kere ölçtüm aynı çıktı napcam bilmiyorum
aminnnn aminnn inşalalh canımm benim inşallah dün akşam eşim gögüslerin şişmiş dedi bende günüm yaklaşıyor dedim söylemedim geçtiğini bilmiyorumkismile

iyiyim kumsalcım regl mı olcam yoksa yerleşmemi anlamadım evet böyle yaşayanlar oluyomuş test de yapmadım aldım yanımda ama hala bekliyorum kaydirigubbakcemile3
inş senden güzel haberler alırız canımcımmm

hakkımızda hayırlısı canım inşallah dediğin gibi bu bekleyiş güzel sonuçlanır:Saruboceq:

kumsall maşallhı var yani ateşin yükselişte ve adetin gecikti yanii ben pek umutluyum bbranada söyledim pek umutluyuz

en iyiisni eşler biliyor valalhi sen hamileisn bense ortda yerimden çatlayacağım ya cumayı bekleyeceğiz mısrada cumayı bekleyecektir ( bizde fatoözelle orta yerimizden çatlayalımm

günaydın kızlarrrrrr

güzel bi gün
güzel bi hava
güzel bayanlar
ve güzelllll bi topicccc

nasılsınız arkadaşlar kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

188 olmuş yavf geçmişi okumak oldukça zor artık maşaallah ne diyelim

kötü bi haber almak istemiyorum herşey yolundadır inş.

busecan ateşin düşmüş galiba sökülecek aman ne yapalım yeni tur yeni şans hem yaz aşkı yaşayacağız
inşallah gelmez canım bakarsın yükselir ateşin umudunu yitirme sakın busecim dimi serpilcim
söylerim canım onunda çok selamı var hepinize:lepi:
Şeniz
en iyiisni eşler biliyor valalhi sen hamileisn bense ortda yerimden çatlayacağım ya cumayı bekleyeceğiz mısrada cumayı bekleyecektir ( bizde fatoözelle orta yerimizden çatlayalımm

bende çatlıcam serpilcim ama emin olmak için cumaya kadar beklicem

günaydın ebrarcım nasılsın canım
bende bir değişiklik yok canım beklemedeyim hala

YASİN-İ ŞERİF (500)ADET

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

belenay...............4
nihal..................34
serpil.................90
kumsal---------------1

çılgınkız........
loveli...........
zerdal..............2
busecan..............20
efnanim.............. 8
aylint..............
elifda...........2
masal0663............2
tosti.................... .1
gizemm79........... .3
neşemeşe.............11
hpt_honey.............2
ebrar42..................2
fatoözel..................2

toplam ..............184

canım ya senin o tatalı ney nağmelerinle biz nasıl kötü oluruz kii

abra42 ahsen fetih okuycağız perşembe günü listeyi bugün bitiriyoruz okuyabilrmiisniz ve kaçtane okursunuz

ben 5 tane okuaybilirim canım 5 tanede yasin yazarsın bana:1hug:

kumsal
günaydın ebrarcım nasılsın canım
bende bir değişiklik yok canım beklemedeyim hala

hayırlısı canım inş. kandil günüde bol bol dua edicez bu ay seni ve busecanı hamile listesine transfer edicez süper lig gibi oldu buda kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…