Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

nihalim hayırlı iftarlar bende yine bayan müşteri var yanımd aa ( bayanlar çok konuşuyor ya .((( erkek müşterilerim daha iyi

cimcime bir sen bir be kaldık bayan müşterim giiti ya erkek müşteriler daha iyi dosyalrını verirler paralarını öderler giderler bu bayanlar anammmmmmmmmmmmmmm hayat hikayelerini anlatırlar vallhii çok yoruluyorum ben onları dinlemekten ((

sorma öleler valla :)))))))) bende bayanım ama gittiğim yerden hemen çıkıyım diye uğraşırım valla hiç uzatmaya gerek yok :)))))))))))

şu bilgisayarın klavyesini değiştirecğim alışamdım bir türlü ben buna bakmadan yazıyorum harfler eksik ve yalnış oluyor bakınca klavyeyey düzgün yazabiliyorum liseden alışkanlık var klavyeyye bakmamam gibi (

sorma öleler valla :)))))))) bende bayanım ama gittiğim yerden hemen çıkıyım diye uğraşırım valla hiç uzatmaya gerek yok :)))))))))))

cimcime benim hitap ettiğim kesim paralı hanımlar ve bunlar inan çok konuşuyorlar birde kimseye güvenmezler bana güvenirler hayat hikayelrini dinlerim mecburen ve inan kafam götürmüyor benim bende giitiğim yerlerde konuyu hemen toparlar kaçarım öyle uzun uuzun asla oturmam benimkiler sanki işyeri değil ev gezmesi zannediyorlar

:))))))))) allah yardımcın olsun o zamn ne diyeyim valla ama var öleleri paralılar ama psikolağa gitmek yerine senin benim başımı ağırtıyoalr sanki bizim hiç derdimiz yokmuş gibi :)))))

Kızlar merhaba;
Öncelikle sizi biraz merakta bıraktığım için özür dilerim ama pisikolojim çok kötüydü o nedenle bir türlü girip yazamadım.. Eşimin test sonuçları pek içaçıcı çıkmadı sayımız iyi ama hız ve morfolojide sorun var ümitsiz vaka değil ama çok çok da iyi değil.. Bir ilaç verdi şimdi onu kullanıyor o ilçta epey pahalı kutusu 110tl ve en az 3-6 ay kullanılması gerekiyor... Çok kötü oldum çok ağladım içim yandı ama herşey rabbimden elbet o en hayırlı zamanı biliyordur... Birkez aşılama yaptırmayı düşünüyorum önümüzdeki aylarda ama onunda başarı şansı biliyorsunuz normal ilişkiden bile az... Ne diyeceğimi ne yazacağımı bilemiyorum kızlar çok ağladım halada ağlıyorum gizli gizli , gerçekten iç dünyamda çok perişan durumdayım herşeyi deniyorum denedim ama resmen köşeye sıkıştım ve duvara toslatım ben garip bir kulum sadece elimden gelen bu gerisi rabbimin takdiri olacak... dilerim rabbim bu mubarek ramazan ayının rahmeti, bereketi ve tüm güzellikleriinde bir pay sizlere ve bana da nasip eder....

Okuduğum kadarıyla ovülasyon testi gündemde bu aralar ben çok uzun süredir kullanıyorum her ay da çift çizgiyi yakalıyorum.. Eğer birşeyler sormak isteyenler olursa seve seve cevap yazarım... Bu arada aylardır 10-11. günde yumurtluyordum ancak son iki aydır 26 günde bir regl olmama rağmen yumurtlamam 13-14. gün gibi oluyor.. Yakalıyorum ve boş geçirmiyorum ama rabbim ol demeden olmuyor işte... Hepinizi çok öpüyorum.. Allah yar ve yardımcınız olsun...

canım seni gerçekten merak ettik ve tahmin ettik olumsuz birşeylerin olduğunu esmeralda canım hiç moralini bozma çok gençsin eşinde bu durumu atlatacak aşılamyı bende çok önermiyorum bazılarında olumlu oluyor ama negtaif oran daha yüksek canım sabarte bakalım 6 ay bir geçsin en kötü ihtimallee tüp denersin bebeğim tüp bu konuda çok yol katetti spremi olmayan erketen bile sprem bulup yapıyorlar onun için dert etme şimdi sen en azından sorunun ne olduğunu biliyorsun ona göre yaşamını şekllendirirsin birtane ovolsyon hakkında sorayım ben bu ay çok erken adet oldum 22 günde oldum ama normali 27 28 gün adet dönemim dün 9.cu günümdü test yaptım ne gatifti ben 28 günemi 22 günemi göre test uygulayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…