ramazan ramazan sanal da olsa giybete hayir diyorum canlarim,,,:teselli:,,,birakin kafanizi yormayin boyle seylerle,muhabbet daim olsun
bi şey söylemek istiyorum ben ovulasyona girdim zerdal bana saldırdı
ve olayı bizim seviyesizliğimize getirmişler maşallah diyorum
enteresan sen orda da bulunuyosun ne demek bu bizden alıp orayamı taşıyosun sende yok sa inan yakıştırmam sanada
kendi sankı zzerdal hanım kk sahıbı bana bu şahıs burda olursa gelmem vs. atın bunu der gibi tehdıtler savırıyo kalkmış bide bana kavgacı diyo bizlerede seviyesiz popomla gülüyorum yaakaydirigubbakcemile3
kım yapıyo gıybet yaaa ben sanal alemde bunlar gibisini görmedim inan görmedim
ben ovulasyona girdim zerdal var girmezmiyim zerdal nasıl davrandı kim onlar ya kim gıybet yapıyo kim kötü davranıyo enteresan sende aaaa
yok be guzelim yaparmiyim oyle sey,yapsam yazilarimdan da anlardiniz demi,,,ben sadece boyle seyler ruhumuzu incitir ugrasmamak daha yuceliktir diyorum,
ŞİMCİKKKKKKKKKKKKKK canlarım ,ciğer sarmalarım hepimiz biliyorsunuz ki hem reelde hem de sanal alemde yüzleri maskeli bir ton insan var.
Maskeleri düşünce bulundukları ortamı karıştırıp yokolurlar.
Sonra yeni yemler aramaya başlarlar.
Bu yem zatı muhterem kişilerde öncesini bilmedikleri için sonrasınıda bilmezler.
Yem lere bişey anlatmak çok zorrrrrdur,zaten bunada gerek yoktur.
Akıllı olan kişi zaten çok kısa sürede ortamı ve kişileri çözer.
Buuuu nedenleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee enerjinizi niye boşa harcayasınız ki?
TAŞ BULUNDUĞU YERDE AĞIRDIR.
SEFAMIZ OLSUN EYVALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH:teytey:
entersan gıybet değil ben açık ve net yazıyorum dikkate edrsen özelden kulis yapmıyorum herkes okuyabileck şeklide yazıyorum
canim biz kendimizden mesuluz,,kizma ,,ben dostca soyluyorum,haksizmiyim,hangi kotuluk kazanmis simdiye kadar,,,
evet canim,,ahh,,insanoglu bi su agzini tutabilse zaten,,ne savas olurdu,ne katliam,,vereliniortak
yine bi ajanık olmuşmu bırda anlamadım ben akannehir
ben çıkıyorum şekerler hepinize hayaılrı iftalrar iyi akşamalr
huzurlu bi akşam diliyorum yanaktan öpüyorumm
valla sana bişey söyleyeyim mi biz kötülük yapmadık kımseye
evet gıybet eden biri vardı ben onu ortaya döktüm gıybet edeni gece vaktı ensesinden yakaladım attım herkesin önüne o gıybet eden ve etrafındakıler çıldırıyo ne yapacaklarını bilemediler halada yapmaya devam ediyorlar ama umrumuzda değil
ben çıkıyorum arkadaşlar öptümm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?