Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

Bu arada biz bir halay çekelim bari
Hadi canlar hoppaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,yandan,ortadan,sağdan,soldannnnnnnnnnnnnnnnn
:teytey::teytey::teytey::dance::teytey::dance::teytey::dance::sm_cool:hihoyyythihoyyyt:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

ramazan ramazan sanal da olsa giybete hayir diyorum canlarim,,,:teselli:,,,birakin kafanizi yormayin boyle seylerle,muhabbet daim olsun

kım yapıyo gıybet yaaa ben sanal alemde bunlar gibisini görmedim inan görmedim
ben ovulasyona girdim zerdal var girmezmiyim zerdal nasıl davrandı kim onlar ya kim gıybet yapıyo kim kötü davranıyo enteresan sende aaaa

vallhii bize kimse seviyesiz diyemez diyen şahıs önce bir aynaya bakamalı ne görüyor amacı hanımefendinin bilgi almaksa girer bilgiisni alır bizlerde bir sürü topiğe giriyoruz kimseyi elştirmiyoruz ben o hanımda art niyet ve kimlik proplemi olduğuna kanaat getirdim onun için sadce gülerim buna

yok be guzelim yaparmiyim oyle sey,yapsam yazilarimdan da anlardiniz demi,,,ben sadece boyle seyler ruhumuzu incitir ugrasmamak daha yuceliktir diyorum,

mısracımm vallhi hiç halay muhabetinde değilim aslında bugün keyfimde yerindeydii tabbiki bozulmadı önce leylamecnun piyon olark sunuldu şimdede elif hanım vayy bee bakalım daha kimler sunulacak

ŞİMCİKKKKKKKKKKKKKK canlarım ,ciğer sarmalarım hepiniz biliyorsunuz ki hem reelde hem de sanal alemde yüzleri maskeli bir ton insan var.
Maskeleri düşünce bulundukları ortamı karıştırıp yokolurlar.
Sonra yeni yemler aramaya başlarlar.
Bu yem zatı muhterem kişilerde öncesini bilmedikleri için sonrasınıda bilmezler.
Yem lere bişey anlatmak çok zorrrrrdur,zaten bunada gerek yoktur.
Akıllı olan kişi zaten çok kısa sürede ortamı ve kişileri çözer.
Buuuu nedenleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee enerjinizi niye boşa harcayasınız ki?
TAŞ BULUNDUĞU YERDE AĞIRDIR.

SEFAMIZ OLSUN EYVALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH:teytey:

Son düzenleme:

canim biz kendimizden mesuluz,,kizma ,,ben dostca soyluyorum,haksizmiyim,hangi kotuluk kazanmis simdiye kadar,,,

yok be guzelim yaparmiyim oyle sey,yapsam yazilarimdan da anlardiniz demi,,,ben sadece boyle seyler ruhumuzu incitir ugrasmamak daha yuceliktir diyorum,

ii de bizde bugüne kadar duydunmu onlarla ilgili 3 aydır konu bitti bizde hala her nerde olursa olsun bize gelen kızıyorlar biz bir yere gitsek saygısızlık yapıyorlar yanı bitmedi onlardaki kuyruk acısı sanırsam bitmedi ayıp be kardeşim sanal alemde bu nedir ya biz kendi kendimizle uğraşıyorzı herkese kucak açmışız kimseyi incitmemek için her soruya her derde ortak ne biçim insanlar bunlar ilk günden geliyo biri elif midir nedir a kaka siz cici varmı ya böyle bişey kardeşim ne geliyosun bizle konuşmadın bile

yine bi ajanık olmuşmu bırda anlamadım ben akannehir

ben çıkıyorum şekerler hepinize hayaılrı iftalrar iyi akşamalr

huzurlu bi akşam diliyorum yanaktan öpüyorumm

vavavvavavavvav tek kelime yok harikasın vesselam tamam canım kocaman mucuxxxxxxx

canim biz kendimizden mesuluz,,kizma ,,ben dostca soyluyorum,haksizmiyim,hangi kotuluk kazanmis simdiye kadar,,,

valla sana bişey söyleyeyim mi biz kötülük yapmadık kımseye
evet gıybet eden biri vardı ben onu ortaya döktüm gıybet edeni gece vaktı ensesinden yakaladım attım herkesin önüne o gıybet eden ve etrafındakıler çıldırıyo ne yapacaklarını bilemediler halada yapmaya devam ediyorlar ama umrumuzda değil
ben çıkıyorum arkadaşlar öptümm

Busecan moralini bozma cnm benim,onların kötü enerjisini kendine çekersin sakınnnnnnnnnnn

Hayırlı iftarlar

konuyu tam bilmesemde anladığım kadarıyla çirkef insanlardan bahsediyoruz boşver takma kafana boşver gitsin bölesi onları daha da sinir edecektir emin ol :)))
hayırlı iftarlar ii akşamlar canım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…