kızlarrr yarım saat yoktum yine olayyy mı varr sempatiksalakcinni
EEE bugün yemekte ne var kızlar?
a.s. amann sen kenara çekil sevimli hamişManken arkadaşım hoşgeldin.
Ayıpsın bizde olay yok ,sadece ısrarla konuyu açtırıp krtik yapmak isteyenler var o kadar.
baksen 2 misafir ??serpil02507+, busecan35+, cimcimes53, ebrar42, enterasan, Mısra+, nhlkpr+(7 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
ya kizlar ben bilgi amacli baska topiklerede bakiyordum,ama anlasilan atesin ortasina dusmusum,,,inanin boyle olunca uzuluyorum,,istedigimiz topige gidemezmiyiz,hani boyle bi sinir varsa bende haddimi bileyimmafoldumben,,,,
aynen canım bende geziyorum ne alaka ama laf taşımaktan bahsediyo arkadaşlar yani tanımadan yorum yapmak gibi onun dışında herkez özgür sende heryerde olablirsin biz senınle ateş topğinde de birlikteyiz :enbuyukkk:ya kizlar ben bilgi amacli baska topiklerede bakiyordum,ama anlasilan atesin ortasina dusmusum,,,inanin boyle olunca uzuluyorum,,istedigimiz topige gidemezmiyiz,hani boyle bi sinir varsa bende haddimi bileyimmafoldumben,,,,
entersan topicler herkese açık herkes özgür tabiiki gidebilrsin bende geziyorum canım yani aradğımız bilgilere ulaşmaya çalışıyoruz hepsi bu herkes özgür ve özgür olmalı
evet kimse kimseye git diyemez gel diyemez,,,ama incitmeden konusmali vesselam,,,kizlar bana ates basti yumurtladimyamirmirmirmir ben iftar hazirliklarina baslayim yavastan,bana musadea.s.hoscakalin
hayırlı iftarlar canım a.s.evet kimse kimseye git diyemez gel diyemez,,,ama incitmeden konusmali vesselam,,,kizlar bana ates basti yumurtladimyamirmirmirmir ben iftar hazirliklarina baslayim yavastan,bana musadea.s.hoscakalin
aynen canım bende geziyorum ne alaka ama laf taşımaktan bahsediyo arkadaşlar yani tanımadan yorum yapmak gibi onun dışında herkez özgür sende heryerde olablirsin biz senınle ateş topğinde de birlikteyiz :enbuyukkk:
kolay gelsin :)vallhii haklısn netersan kimse kimseyi incitmemli hele bu güzel günlerde
evet canim oyle,,,insallah atesimiz bol ve 9 ay sursun
aminnnnnnnnnnnnnn kucaklarınız bebebiş dolsun aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?