Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

ya kizlar ben bilgi amacli baska topiklerede bakiyordum,ama anlasilan atesin ortasina dusmusum,,,inanin boyle olunca uzuluyorum,,istedigimiz topige gidemezmiyiz,hani boyle bi sinir varsa bende haddimi bileyimmafoldumben,,,,

entersan topicler herkese açık herkes özgür tabiiki gidebilrsin bende geziyorum canım yani aradğımız bilgilere ulaşmaya çalışıyoruz hepsi bu herkes özgür ve özgür olmalı

ya kizlar ben bilgi amacli baska topiklerede bakiyordum,ama anlasilan atesin ortasina dusmusum,,,inanin boyle olunca uzuluyorum,,istedigimiz topige gidemezmiyiz,hani boyle bi sinir varsa bende haddimi bileyimmafoldumben,,,,

AAAA hiç olur mu öyle şey.
Bu klüp uluslararası ve herkese açık.
Herkes istediği yere girer istediği yorumu yazar.
Haddini bilmeyenler olursa mod lara yani yöneticilere bildirilir,onlarda gerekli gözlemleri yaparlar sonra da o kimliksizlikleri klüpten atarlar.
Yeni isimle girmek isterler ancak bilmezler ki ıp adresinden dolayı direkt yöneticiler tarafından yakalanacaklarını ve yeniden klüpten atılıp rezil olacaklarını.

aynen canım bende geziyorum ne alaka ama laf taşımaktan bahsediyo arkadaşlar yani tanımadan yorum yapmak gibi onun dışında herkez özgür sende heryerde olablirsin biz senınle ateş topğinde de birlikteyiz :enbuyukkk:

entersan topicler herkese açık herkes özgür tabiiki gidebilrsin bende geziyorum canım yani aradğımız bilgilere ulaşmaya çalışıyoruz hepsi bu herkes özgür ve özgür olmalı

evet kimse kimseye git diyemez gel diyemez,,,ama incitmeden konusmali vesselam,,,kizlar bana ates basti yumurtladimyamirmirmirmir ben iftar hazirliklarina baslayim yavastan,bana musadea.s.hoscakalin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…