en iyiisni eşler biliyor valalhi sen hamileisn bense ortda yerimden çatlayacağım ya cumayı bekleyeceğiz mısrada cumayı bekleyecektir( bizde fatoözelle orta yerimizden çatlayalımm[/QUOTE
bizde bekleriz ne yapalım. dualar ederek bekleriz.
canım ya senin o tatalı ney nağmelerinle biz nasıl kötü oluruz kii
ebrar42 5 yazıyorum sana öğlen listelerim
evde çalışırken dün aklıma geldiniz kaydirigubbakcemile3 tabi ses çok süper olunca serpilcvim bu sesle nede huzur bulur dedim :lepi:
fetih duası için liste
ebrar42............5
serpil0207.......10
gizem79.......... 5
fatoözel............5
nhlpkr.............10
kumsal.......... 5 kılzar okumak isteyen eklesin aklımda kaalnlar bunlar
ben bulurum merak etme insan görmek istedğini görürmüş duymak istedğini duyarmışş :)))))))))))
kaydirigubbakcemile5 bak moral oldu buda bana bazen yapamayıcamı düşünüyıoeumn gerçekten ciddi bi emek istiyor yani görüldüğü gibi üflemekten ibaret değil sağolasın canım arkadaşım ses ekleme olayı olsa ilk resitalimi topicte yapardım size a.s.
evet bir enstruman çalmak tabbiki kola değil hele ney üflemeli bir aygıt oldukça emek ister sen başaracaksın ve biz konyayya geldiğimizde alattinin tepesinde bize resital vereceksin :) bizde resmen huzurdan mest olacağız antalya konya 3 saat şekerim :))))
iyiyim canım sen nasılsıntatlım zaten 41 fetih okumayacakmıydık. burada toplam 40 var.
ahsen nasılsın bebeğim
fatosözel sen nasılsın canım bi sıkıntın yok dimi? herşey yolunda inş opuyorumnanaktan
ahsen_81 minik kuşa teyzesinden kocaman öpücükler opuyorumnanaktan
günaydın canlarım geçmişi okuyordumda bende okumak isterim fetih suresini.herkez okumak isterse sayıyı düşürelim kişi sayısı artsın böylece her isteyen okur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?