Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

fetih duası için liste

ebrar42............5
serpil0207.......10
gizem79.......... 5
fatoözel............5
nhlpkr.............10
kumsal.......... 5 kılzar okumak isteyen eklesin aklımda kaalnlar bunlar

fetih duası için liste

ebrar42............5
serpil0207.......10
gizem79.......... 5
fatoözel............5
nhlpkr.............10

tatlım zaten 41 fetih okumayacakmıydık. burada toplam 40 var.

ahsen nasılsın bebeğim

ben bulurum merak etme insan görmek istedğini görürmüş duymak istedğini duyarmışş :)))))))))))

kaydirigubbakcemile5 bak moral oldu buda bana bazen yapamayıcamı düşünüyıoeumn gerçekten ciddi bi emek istiyor yani görüldüğü gibi üflemekten ibaret değil sağolasın canım arkadaşım ses ekleme olayı olsa ilk resitalimi topicte yapardım size a.s.

fetih duası için liste
efnanim............5
ebrar42............5
serpil0207.......6
gizem79.......... 5
fatoözel............5
nhlpkr.............10

busecim serpil haklı olabilir hemen bir test alda yapsana. dünden beri leke leke gelirmiki regl başlangıcı. benimki şimdiye kadar olup bitmişti bile. belkide hamilesin yada başka bir şey

evet bir enstruman çalmak tabbiki kola değil hele ney üflemeli bir aygıt oldukça emek ister sen başaracaksın ve biz konyayya geldiğimizde alattinin tepesinde bize resital vereceksin :) bizde resmen huzurdan mest olacağız antalya konya 3 saat şekerim :))))

fetih duası için liste
efnanim............5
ebrar42............5
serpil0207.......6
gizem79.......... 5
fatoözel............5
nhlpkr.............10
kumsal.......... 5 k

:1hug: inş. canım siz gelinde neler yaparız burda alkisalkisalkis

günaydın canlarım geçmişi okuyordumda bende okumak isterim fetih suresini.herkez okumak isterse sayıyı düşürelim kişi sayısı artsın böylece her isteyen okur

fatosözel sen nasılsın canım bi sıkıntın yok dimi? herşey yolunda inş opuyorumnanaktan

ahsen_81 minik kuşa teyzesinden kocaman öpücükler opuyorumnanaktan

busecan canım bencede sen bir test yap için rahat olsun regli ile çoktan sökülmesi gerekmezmiydi.hamile isen doktora gidersin ilaç falan veriyorlar lekelenmelerde.ihmal etme tetlım

tatlım zaten 41 fetih okumayacakmıydık. burada toplam 40 var.

ahsen nasılsın bebeğim
iyiyim canım sen nasılsın
fatosözel sen nasılsın canım bi sıkıntın yok dimi? herşey yolunda inş opuyorumnanaktan

ahsen_81 minik kuşa teyzesinden kocaman öpücükler opuyorumnanaktan

teşekkür ederiz teyzesi bizde seni öpüyoruz nanaktan:))nasılsın gerçek ismin mi ebrar ben çok severim bu :sm_cool:ismi canım.

gunaydın kızlarrr nasılsınızzz..:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…