canım benim temiz kalplim inşallah öyledir opuyorumnanaktankumsala alalhım nazarlardan koruusn ama ben ne yalan söyleyyeim pek umutluyumkaydirigubbakcemile3:kedi:
sağol canım allah razı olsun hayırlsı bekeleyelim inşallah transferimiz gerçekleşirben 5 tane okuaybilirim canım 5 tanede yasin yazarsın bana:1hug:
kumsal
hayırlısı canım inş. kandil günüde bol bol dua edicez bu ay seni ve busecanı hamile listesine transfer edicez süper lig gibi oldu buda kaydirigubbakcemile3
allah razı olsun fatoşcum duaların için sende dulardasın bitanem opuyorumnanaktanen iyiisni eşler biliyor valalhi sen hamileisn bense ortda yerimden çatlayacağım ya cumayı bekleyeceğiz mısrada cumayı bekleyecektir( bizde fatoözelle orta yerimizden çatlayalımm[/QUOTE
bizde bekleriz ne yapalım. dualar ederek bekleriz.
bencede inşallah güzel haberler alıcaz:Saruboceq:busecim serpil haklı olabilir hemen bir test alda yapsana. dünden beri leke leke gelirmiki regl başlangıcı. benimki şimdiye kadar olup bitmişti bile. belkide hamilesin yada başka bir şey
günaydın canlarım geçmişi okuyordumda bende okumak isterim fetih suresini.herkez okumak isterse sayıyı düşürelim kişi sayısı artsın böylece her isteyen okur
günaydın ahsencim nasılsın canım miniğin nasıl
canım o zaman sanada 4 yazıyorumm
iyiyim canım sen nasılsın
teşekkür ederiz teyzesi bizde seni öpüyoruz nanaktan:))nasılsın gerçek ismin mi ebrar ben çok severim bu :sm_cool:ismi canım.
canım o zaman sanada 4 yazıyorumm
gunaydın kızlarrr nasılsınızzz..:dance:
amin canım inşallah benim yine sezeryan olurda inşallah kolay olur ilkinde çok çektim valla.:CüvCüv:ebrar42 inşallh rabbim sen kadar huuzrlu sen kadar güzel bir kız evledı versin
kumsalım umutluyum rabbim umutlarımızı boşa çıkartmasın
ua27 geldin giitiin
nahalimmm özledim seni bebeğim yağmurgözlümm
fatözelim listenin şimdikilk son haşlli bu okumak isteyn arkadşlar ekeriz kendi sayılarımızdan düşerekk
ahesnimm dualarımızn hurmetine sana sezenime zeytinime loveli ye tılsım2 ye neşemeşey hayırlı doğumlar nasip etsin
ebrar42 inşallh rabbim sen kadar huuzrlu sen kadar güzel bir kız evledı versin
kumsalım umutluyum rabbim umutlarımızı boşa çıkartmasın
ua27 geldin giitiin
nahalimmm özledim seni bebeğim yağmurgözlümm
fatözelim listenin şimdikilk son haşlli bu okumak isteyn arkadşlar ekeriz kendi sayılarımızdan düşerekk
ahesnimm dualarımızn hurmetine sana sezenime zeytinime loveli ye tılsım2 ye neşemeşey hayırlı doğumlar nasip etsin
amin canım inş. bu güzel dularına yürekten amin sen bize dua ettiğinde meleklerde misliyle sana dua ediyor inş.
rabbim sanada senin kadar güzel yürekli güzel yüzlü iyi huylu sağlıklı hayırlı bi evlat versin :Saruboceq:
ahsen kumsala allah evliye sabrı vermiş ben resmen çatlardım inan şimdiye 50 kere test yapmıştım :))))
offff duygulandım ya :2: ben biraz hasassaım da
ahsenim sezeryanda olsa rabbim yardımcınız olsun
bende 2-3 kere yaptım da her ne hikmetse yaptığım gün regl oldum kaydirigubbakcemile3 ondan bende korkarım test yapmaya
:1hug: canım benim
yavf ben kısa zamanda sizi ne kadar çok sevdimm hepinizi kocaman öpüyorum opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ahsen kumsala allah evliye sabrı vermiş ben resmen çatlardım inan şimdiye 50 kere test yapmıştım :))))
offff duygulandım ya :2: ben biraz hasassaım da
evet canım ya çok sabırlı maşallah.birde adetleri gecikirmiş ya ona güvenemiyor galiba bu gecikme bebektir inşallah.
ahsenim sezeryanda olsa rabbim yardımcınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?