Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

etih duası için liste
efnanim............5
ahsen 81..........4
ebrar42............5
serpil0207.......6
gizem79.......... 5
fatoözel............5
nhlpkr............6
kumsal..........5

kumsala alalhım nazarlardan koruusn ama ben ne yalan söyleyyeim pek umutluyumkaydirigubbakcemile3:kedi:
canım benim temiz kalplim inşallah öyledir opuyorumnanaktan
sağol canım allah razı olsun hayırlsı bekeleyelim inşallah transferimiz gerçekleşir

iyiyim canım sen nasılsın

teşekkür ederiz teyzesi bizde seni öpüyoruz nanaktan:))nasılsın gerçek ismin mi ebrar ben çok severim bu :sm_cool:ismi canım.

yok gerçek ismim değil canım bende çok severim bi kızım olursa onun ismi olacak ,nş. :asigim:

fetih duası için liste
efnanim............5
ahsen 81..........4
ebrar42............5
serpil0207.......6
gizem79.......... 5
fatoözel............5
nhlpkr............6
kumsal..........5

kumsal canım iyiyiz sen nasılsın.niye test yaptırmıyorsun merak etmiyormusun ay ben çoktan yaptırmıştım ben gecikmenin ikinci günü yapmıştım silik çıkmıştı.ya birde kız hemen çıkıyor derler bende hemen çıkmıştı acep kızım mı olacak :)))))

ebrar42 inşallh rabbim sen kadar huuzrlu sen kadar güzel bir kız evledı versin

kumsalım umutluyum rabbim umutlarımızı boşa çıkartmasın

ua27 geldin giitiin

nahalimmm özledim seni bebeğim yağmurgözlümm

fatözelim listenin şimdikilk son haşlli bu okumak isteyn arkadşlar ekeriz kendi sayılarımızdan düşerekk

ahesnimm dualarımızn hurmetine sana sezenime zeytinime loveli ye tılsım2 ye neşemeşey hayırlı doğumlar nasip etsin

amin canım inşallah benim yine sezeryan olurda inşallah kolay olur ilkinde çok çektim valla.:CüvCüv:

amin canım inş. bu güzel dularına yürekten amin sen bize dua ettiğinde meleklerde misliyle sana dua ediyor inş.

rabbim sanada senin kadar güzel yürekli güzel yüzlü iyi huylu sağlıklı hayırlı bi evlat versin :Saruboceq:

offff duygulandım ya :2: ben biraz hasassaım da

ahsenim sezeryanda olsa rabbim yardımcınız olsun

bende 2-3 kere yaptım da her ne hikmetse yaptığım gün regl oldum kaydirigubbakcemile3 ondan bende korkarım test yapmaya

ben artık yapmıyorum test ateş ölçüyoruız düşünce teste para vermiyoruz ben 2 gündür ölçüyorum reglimie 5 gün var dün ve bugün 36.6 dı regl günü 36.4 oluyor .)))) ve teste para vermiyorum artık :))))

ahsen kumsala allah evliye sabrı vermiş ben resmen çatlardım inan şimdiye 50 kere test yapmıştım :))))

allah razı olsun serpilim bu güzel ayların hürmetine inşallah en yakın zamanda sizinde bebecikleriniz gelir canı gönülden dua ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…