kızlar iftara ne mama var ?
benimde burnum kaşıyo ama bizde kavga ediceksin derler opuyorumnanaktan
ohhhhhh güzel menu tavuk tarifini verirmisin canımnohut pilav fırında tavuklu garnütürlü beşamel soslu bi yemek e zeytinyağlı :))) ve sakızlı muhalebi
hımm sende alinazik tarifini ver canımalinazik kesin varda boshayallersmile
ohhhhhh güzel menu tavuk tarifini verirmisin canım
benim menum
mercimek çorba
salçalı köfte
patates püre
pilav
salata
irmik tatlısı
hımm sende alinazik tarifini ver canım
kolay ve lezzetli olur beence ellrine sağlık canımtabi veririm canım
tavuğu haşlayıp didikle ne kadar olduğu sana kalmış bişey :)))
sonra onu bi borcam tepsiye yay üzerine hazır garnütür koyabilirsin yada istersen garnütürü kendin hazırla ( patates ve havucu küp küp kes ve biraz haşla ve bezelye tabi :))
en üste de beşamel sos döküyosun ben hazır paketten yapıyorum ve sonolarak da kaşar rendesiyle kaplıyorsun fırına veriyosun kaşarlar kızarıncaya kadar :)) afiyet olsun ...yerimsenibenyerimseniben
evet buda çok pratik bende közleme tavası onda yaparım misss gibi acıtım galibapatlıcanları közlüyosun bize 2 tane yetiyor hatta fazla bile geliyor....küçük boy olsun
sonra onları salata yapacak gibi temizleyip küçük küçük doğruyosun ..üzerine sarımsaklı yoğurt döküyosun (ben sarımsağı koymam bazen öylede güzel oluyor)
sonra kıyma biber domatesle bi sos hazırlayıp üzerine döküyosun afiyet olsun
cokacimcoook
cimcimenin tarifini mi yapıcanmenüm değişti
tavuk pilav kesin eklendi :roflol:
kolay ve lezzetli olur beence ellrine sağlık canım
sakızlı muhallebi nasıl yaptın ?evet görüntüde güzel yedim çok hoş oluyo :)))
cimcimenin tarifini mi yapıcan
busee kumsal sizde ne mama var ???
sakızlı muhallebi nasıl yaptın ?
valla şimdi haftasonu kuzene gitmiştik yemeğe tatlı çıkardı ohh mis gibi sakız kokuyo dedim hemen tarifini veriyosun dolaptan sakızlı myhalebi paketini çıkardı :)))
anlayacağın hazır paketten yaptım :)))
ama bi yerde okumuştum falım sakızdan yapılıyo ama nasıl bilmiyorum ...
ebrarrr o ne yaaa pilavda çok güzel gözüktü cokacimcoookcokacimcoook
hımm damla sakız satılıyo aktarlarda onunla yapıyolar ama bende bilmiyorum tarifini :)))valla şimdi haftasonu kuzene gitmiştik yemeğe tatlı çıkardı ohh mis gibi sakız kokuyo dedim hemen tarifini veriyosun dolaptan sakızlı myhalebi paketini çıkardı :)))
anlayacağın hazır paketten yaptım :)))
ama bi yerde okumuştum falım sakızdan yapılıyo ama nasıl bilmiyorum ...
:)))))))))) bak liste yap bence her gune ayrı ayrı hepsini yapmış olursun aklında kalmaz kaydirigubbakcemile3evet bende yapıyorum onu ama eşim beğenmedi nedense çok yoğun bi kokusu var diyo bence güzel oluyo a.s
eet benimde canım çekti ama tavuk değişti şinitzel oldu eve gidene kadar ben yemek sitelerine baktıkça değişiyor menüü :lepi:
bi topikte okudum burun kaşıntısı şikayetiyle doktora gitmiş doktor test istemiş şaşırmış hamileymiş doktorda belirtilerindne birisi olabilir demiş nette baktımda burnunda sorun olanlarda daha sık göürlebilir diyo yanı burunda et burun kemiğinde eğrilik gibi....bazı hormanların fazla salgılanması sonucu burunda akıntı ve kaşıntı olabilirmiş olumunekankayizsmile
okuduktan sonrada burnum kaşınmaya başladı dermişim :roflol:hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?